FORUM     OGŁOSZENIA    
 
STRONA GŁÓWNA / FORUM GASTRONOMICZNE / PRZYCZEPA GASTRONOMICZNA JAKO MINI CUKIERNIA
SZUKANA FRAZA: NOWE TEMATY    OSTATNIE KOMENTARZE    GORĄCE TEMATY   
FORUM GASTRONOMICZNE NOWY TEMAT
TEMAT FORUM:

PRZYCZEPA GASTRONOMICZNA JAKO MINI CUKIERNIA

Autor: Kasieńka


Wypowiedzi: 1
Post 1 napisany 2023-07-13 o godzinie 21:03:52.
Witam serdecznie. Od dawna myślę nad złożeniem przydomowej cukierenki. Wpadł mi do głowy pomysł a dokładnie: niestety z racji tego że mieszkanie w domu wielorodzinnym mam za małe mieszkanie aby otworzyć domową pracownie pojawił się pomysł na dostawienie "kiosku" oczywiście wyremontowany ze strefami czysta i brudna itd na własnej posesji-mobilny i otworzenie własnego biznesu z odbiorem własnym tortów innych wypieków. Kiosk ten ma 2na 4m/2 i nie posiada wc. Czy jest taka możliwość aby wnętrze tak zaprojektować aby spełniło wymogi sanepidu a z wc korzystać w domu które jest dosłownie parę metrów od "kiosku"? Czy jest to realny pomysł ?
 
REKLAMA
sklep gastronomiczny smartgast
Oferujemy znane marki STALGAST, HENDI, KROMET, RM, UNOX, REDFOX, LAINOX, RETIGO, CATERINA, ROBOT-COUPE, LOZAMET, SPOMASZ-NAKŁO w najniższych cenach w internecie!
Przekonaj się sam! http://smartgast.pl lub tel 880 301 130
 
Autor: HACPASZ Hanna Półtorak


Tematy: 25
Wypowiedzi: 554
Post 2 napisany 2023-09-04 o godzinie 16:07:08.
W przyczepie gastronomicznej można przygotowywać  dania i desery na bazie półproduktów. W przypadku ciast proponowałabym ciasta przygotowywane na bazie gotowych dostępnych w sklepach  mieszanek
- ciasto drożdżowe
- ciasto kruche
- biszkopt
- beza
Ciasta te nie mogą zawierać kremów oraz być przygotowywane na bazie jaj.
Pomimo to korzystając z półproduktów można wyczarować wspaniały jabłecznik, ciasto kruche z owocami  i oczarować nimi swoich klientów. Pomożemy ułożyć technologię tak aby Sanepid się zgodził na prowadzenie działalności, opracujemy dostosowaną do działalności dokumentację HACCP.  Zaufało nam wielu ……..zapraszamy do współpracy zamówienia@hacpasz.com.pl
 
Autor: gastromex
forumforumforumforumforum

Wypowiedzi: 266
Post 3 napisany 2024-10-22 o godzinie 12:52:08.
Gdyby Państwo mieli jakiekolwiek problemy z sanepidem i otwarciem lokalu gastronomicznego, chętnie służę pomocą. Wykonujemy projekty technologiczne lokali gastronomicznych,salonów kosmetycznych i fryzjerskich,hoteli,sklepów spożywczych,itp zaopiniowane przez rzeczoznawców, projekty wentylacji, pomiar skuteczności wentylacji,pomiary elektryczne i gazowe, zmiany sposobu użytkowania lokali. Książki HACCP,GHP,GMP.17 lat doświadczenia, ponad 1000 odebranych lokali. Cała Polska. Bezpłatne doradztwo. Szybkie terminy realizacji i ceny wynegocjowane z klientem. Pomagamy w rozwiązaniu nawet bardzo problemowych sytuacji z lokalem gastronomicznym. Z nami odbiór Sanepidu jest prosty. Bezpłatne porady telefoniczne 24h.
 
NOWE OGŁOSZENIA GASTRONOMICZNE
 

System zapisze Twoje dane:
Adres IP: 216.73.216.168
Data: 2025-11-25
Czas: 06:01:59
DODAJ ODPOWIEDŹ DO TEMATU: PRZYCZEPA GASTRONOMICZNA JAKO MINI CUKIERNIA
Aby dodać odpowiedź do tematu należy się zalogować.

Jeśli nie masz konta, skorzystaj z bezpłatnej rejestracji.
FORUM GASTRONOMICZNE
Temat "przyczepa gastronomiczna jako mini cukiernia" w grupie "forum ogÓlne"
OSTATNIO DODANE TEMATY: Zwiększ zamówienia online i widoczność swojej restauracji – dołącz do Tuzjemy!    Ubrania kucharskie: Bluzy, zapaski, fartuchy. Kupuj w naszym sklepie internetowym   
 
STRONA GŁÓWNA     O NAS     REGULAMIN     REKLAMA     KONTAKT    
Copyrights © ForumGastronomiczne.pl 2008-2016.