![]() |
| FORUM GASTRONOMICZNE | NOWY TEMAT |
TEMAT FORUM: PRZYCZEPA GASTRONOMICZNA JAKO MINI CUKIERNIA |
|||||||
|
Autor:
Kasieńka Wypowiedzi: 1 |
Witam serdecznie. Od dawna myślę nad złożeniem przydomowej cukierenki. Wpadł mi do głowy pomysł a dokładnie: niestety z racji tego że mieszkanie w domu wielorodzinnym mam za małe mieszkanie aby otworzyć domową pracownie pojawił się pomysł na dostawienie "kiosku" oczywiście wyremontowany ze strefami czysta i brudna itd na własnej posesji-mobilny i otworzenie własnego biznesu z odbiorem własnym tortów innych wypieków. Kiosk ten ma 2na 4m/2 i nie posiada wc. Czy jest taka możliwość aby wnętrze tak zaprojektować aby spełniło wymogi sanepidu a z wc korzystać w domu które jest dosłownie parę metrów od "kiosku"? Czy jest to realny pomysł ?
|
||||||
| REKLAMA |
![]()
Oferujemy znane marki STALGAST, HENDI, KROMET, RM, UNOX, REDFOX, LAINOX, RETIGO, CATERINA, ROBOT-COUPE, LOZAMET, SPOMASZ-NAKŁO w najniższych cenach w internecie!
Przekonaj się sam! http://smartgast.pl lub tel 880 301 130 |
||||||
|
Autor:
HACPASZ Hanna Półtorak
Tematy: 25 Wypowiedzi: 554 |
W przyczepie gastronomicznej można przygotowywać dania i desery na bazie półproduktów. W przypadku ciast proponowałabym ciasta przygotowywane na bazie gotowych dostępnych w sklepach mieszanek
- ciasto drożdżowe - ciasto kruche - biszkopt - beza Ciasta te nie mogą zawierać kremów oraz być przygotowywane na bazie jaj. Pomimo to korzystając z półproduktów można wyczarować wspaniały jabłecznik, ciasto kruche z owocami i oczarować nimi swoich klientów. Pomożemy ułożyć technologię tak aby Sanepid się zgodził na prowadzenie działalności, opracujemy dostosowaną do działalności dokumentację HACCP. Zaufało nam wielu ……..zapraszamy do współpracy zamówienia@hacpasz.com.pl |
||||||
Autor:
gastromex
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Wypowiedzi: 266 |
Gdyby Państwo mieli jakiekolwiek problemy z sanepidem i otwarciem lokalu gastronomicznego, chętnie służę pomocą. Wykonujemy projekty technologiczne lokali gastronomicznych,salonów kosmetycznych i fryzjerskich,hoteli,sklepów spożywczych,itp zaopiniowane przez rzeczoznawców, projekty wentylacji, pomiar skuteczności wentylacji,pomiary elektryczne i gazowe, zmiany sposobu użytkowania lokali. Książki HACCP,GHP,GMP.17 lat doświadczenia, ponad 1000 odebranych lokali. Cała Polska. Bezpłatne doradztwo. Szybkie terminy realizacji i ceny wynegocjowane z klientem. Pomagamy w rozwiązaniu nawet bardzo problemowych sytuacji z lokalem gastronomicznym. Z nami odbiór Sanepidu jest prosty. Bezpłatne porady telefoniczne 24h.
|
||||||
|
NOWE OGŁOSZENIA GASTRONOMICZNE
|
|||||||
|
System zapisze Twoje dane:
Adres IP: 216.73.216.168 Data: 2025-11-25 Czas: 06:01:59 |
|||||||
| FORUM GASTRONOMICZNE | |||||||
|
Copyrights © ForumGastronomiczne.pl 2008-2016.
|