![]() |
| FORUM GASTRONOMICZNE | NOWY TEMAT |
TEMAT FORUM: JAK OTWORZYć LOKAL-KEBAB |
|||||||
|
Autor:
Bratwa
Tematy: 4 Wypowiedzi: 6 |
Witam !
Od kilku dni chodzi mi po głowie pomysł otwarcia własnego lokalu typu KEBAB. Jednakże na chwile obecną moja wiedza na temat prowadzenia takiej działaności jest bardzo niska. Chciałbym prosić o jakieś wskazówki od tego na co zwrócic uwagę, od czego zaczać, czy jest to trudne, itp.... Wiem że najważniejszą rzeczą jest lokalizacja, jakość i konkurencja. Chciałbym też wiedzieć skąd można pozyskać jakies dopłaty i dodtacje na start i nna jakich zasadach są wydawane. Jednym słowem chciałbym aby ktoś wypisał w skrócie lub też szczegółowo kro po kroku jak zacząć i jak prowadzić. Może wasze podpowiedzi i opinie sprawią że rzucam sie motyka na słońce, to nie dla mnie lub nie dam rady. Czekam na wasze odpowiedzi. |
||||||
| REKLAMA |
![]()
Oferujemy znane marki STALGAST, HENDI, KROMET, RM, UNOX, REDFOX, LAINOX, RETIGO, CATERINA, ROBOT-COUPE, LOZAMET, SPOMASZ-NAKŁO w najniższych cenach w internecie!
Przekonaj się sam! http://smartgast.pl lub tel 880 301 130 |
||||||
|
Autor:
HACPASZ Hanna Półtorak
Tematy: 25 Wypowiedzi: 554 |
Wymaganmia dotyczące lokali:
wysokość 3,30m koniecznie musi znajdować się toaleta dla pracowników Od ilości pomieszczeń na zapleczu kuchni zalezy czy można przygotowywać dania na bazie surowców (pomieszczenie obróbki wstępnej) czy do przygotowywania stosować wyłącznie półprodukty. Lokale, w których znajduje się więcej niż 4-6 stolików muszą posiadać toaletę dla gości. W celu otwarcie lokalu należy przygotować projekt technologiczny i opracowac dokumentację HACCP bardzo chętnie pomogę w tym zakresie prosze o kontakt poltorak@haccp-gmp.home.pl |
||||||
Autor:
gastromex
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Wypowiedzi: 266 |
Jeśli potrzebujesz darmowego doradztwa, to po prostu zadzwooń do mnie. podpowiem i udzielę bezpłatnie rad...531801101
|
||||||
|
NOWE OGŁOSZENIA GASTRONOMICZNE
|
|||||||
|
System zapisze Twoje dane:
Adres IP: 216.73.216.168 Data: 2025-11-25 Czas: 07:09:03 |
|||||||
| FORUM GASTRONOMICZNE | |||||||
|
Copyrights © ForumGastronomiczne.pl 2008-2016.
|