FORUM     OGŁOSZENIA    

STRONA GŁÓWNA / FORUM GASTRONOMICZNE / JAK OTWORZYć LOKAL-KEBAB
SZUKANA FRAZA: NOWE TEMATY    OSTATNIE KOMENTARZE    GORĄCE TEMATY   
FORUM GASTRONOMICZNE NOWY TEMAT
TEMAT FORUM:

JAK OTWORZYć LOKAL-KEBAB

Autor: Bratwa

Tematy: 4
Wypowiedzi: 6
Post 1 napisany 2015-11-20 o godzinie 18:51:29.
Witam !
Od kilku dni chodzi mi po głowie pomysł otwarcia własnego lokalu typu KEBAB. Jednakże na chwile obecną moja wiedza na temat prowadzenia takiej działaności jest bardzo niska. Chciałbym prosić o jakieś wskazówki od tego na co zwrócic uwagę, od czego zaczać, czy jest to trudne,  itp.... Wiem  że najważniejszą rzeczą jest lokalizacja, jakość i konkurencja.  Chciałbym też wiedzieć skąd można pozyskać jakies dopłaty i dodtacje na start i nna jakich zasadach są wydawane. Jednym słowem chciałbym aby ktoś wypisał w skrócie lub też szczegółowo kro po kroku jak zacząć i jak prowadzić. Może wasze podpowiedzi i opinie sprawią że rzucam sie  motyka na słońce, to nie dla mnie lub nie dam rady. 
Czekam na wasze odpowiedzi.

REKLAMA
sklep gastronomiczny smartgast
Oferujemy znane marki STALGAST, HENDI, KROMET, RM, UNOX, REDFOX, LAINOX, RETIGO, CATERINA, ROBOT-COUPE, LOZAMET, SPOMASZ-NAKŁO w najniższych cenach w internecie!
Przekonaj się sam! http://smartgast.pl lub tel 880 301 130

Autor: HACPASZ Hanna Półtorak

Tematy: 25
Wypowiedzi: 554
Post 2 napisany 2015-12-01 o godzinie 09:47:30.
Wymaganmia dotyczące lokali:
wysokość 3,30m
koniecznie musi znajdować się toaleta dla pracowników
Od  ilości pomieszczeń na zapleczu kuchni zalezy czy można przygotowywać dania na bazie surowców (pomieszczenie obróbki wstępnej) czy do przygotowywania stosować wyłącznie półprodukty. Lokale, w których znajduje się więcej niż 4-6 stolików muszą posiadać toaletę dla gości. W celu otwarcie lokalu należy przygotować projekt technologiczny i opracowac dokumentację HACCP bardzo chętnie pomogę w tym zakresie prosze o kontakt poltorak@haccp-gmp.home.pl

Autor: gastromex
forumforumforumforumforum

Wypowiedzi: 266
Post 3 napisany 2015-12-16 o godzinie 08:52:05.
Jeśli potrzebujesz darmowego doradztwa, to po prostu zadzwooń do mnie. podpowiem i udzielę bezpłatnie rad...531801101

NOWE OGŁOSZENIA GASTRONOMICZNE

System zapisze Twoje dane:
Adres IP: 216.73.216.168
Data: 2025-11-25
Czas: 07:09:03
DODAJ ODPOWIEDŹ DO TEMATU: JAK OTWORZYć LOKAL-KEBAB
Aby dodać odpowiedź do tematu należy się zalogować.

Jeśli nie masz konta, skorzystaj z bezpłatnej rejestracji.
FORUM GASTRONOMICZNE
Temat "jak otworzyć lokal-kebab" w grupie "otwieram lokal gastronomiczny"
OSTATNIO DODANE TEMATY: Zwiększ zamówienia online i widoczność swojej restauracji – dołącz do Tuzjemy!    Ubrania kucharskie: Bluzy, zapaski, fartuchy. Kupuj w naszym sklepie internetowym   

STRONA GŁÓWNA     O NAS     REGULAMIN     REKLAMA     KONTAKT    
Copyrights © ForumGastronomiczne.pl 2008-2016.