FORUM     OGŁOSZENIA    

STRONA GŁÓWNA / FORUM GASTRONOMICZNE / WIELKOść KUCHNI
SZUKANA FRAZA: NOWE TEMATY    OSTATNIE KOMENTARZE    GORĄCE TEMATY   
FORUM GASTRONOMICZNE NOWY TEMAT
TEMAT FORUM:

WIELKOść KUCHNI

Autor: manfred_86

Tematy: 2
Wypowiedzi: 2
Post 1 napisany 2016-02-23 o godzinie 10:18:00.
Witam,
Może ktoś bardziej doświadczony podpowie mi jaka mniej więcej powinna być wielkość kuchni w moim przyszłym lokalu. Poszczególne składniki zamierzam przygotowywać na kuchni, a następnie komponować i wydawać dania przy ladzie, z bemaru oraz lady chłodniczej. Będą to 2-3 rodzaje mięsa (z grilla), około 5 sosów przygotowywanych głównie na zimno, oraz około 4 składników, które wymagają ugotowania na gazie. Ze sprzętu będę potrzebował płytę grillową, grill kontaktowy (przy ladzie), frytownicę, kuchnie gazową (nie wiem ile palników, myślę że 2-3 wystarczy). Do tego jakaś szafa chłodnicza i zamrażarka. Wszystkie składniki będę przygotowywał ze świeżych produktów.

Jestem na etapie szukania lokalu i zastanawiam się jaka powinna być  wielkość kuchni dla mojej działalności, może znajdzie się ktoś kto będzie potrafił pomóc?

REKLAMA
sklep gastronomiczny smartgast
Oferujemy znane marki STALGAST, HENDI, KROMET, RM, UNOX, REDFOX, LAINOX, RETIGO, CATERINA, ROBOT-COUPE, LOZAMET, SPOMASZ-NAKŁO w najniższych cenach w internecie!
Przekonaj się sam! http://smartgast.pl lub tel 880 301 130

Autor: Bieleckisz

Wypowiedzi: 6
Post 2 napisany 2016-02-29 o godzinie 13:49:26.
w zależności czy chcesz pracować w niej sam, czy nie. Jeżeli będziesz sam myślę że ok 10m. Ci wystarczy, po to żeby rozstawić meble i swobodnie się poruszać. Jeżeli chcesz zatrudnić pomocników lub jeszcze inne osoby, które będą przebywać w kuchni, może być ciasno

Autor: gastromex
forumforumforumforumforum

Wypowiedzi: 266
Post 3 napisany 2016-03-12 o godzinie 04:13:04.
kuchnie nalezy zaprojektowac technologicznie pod dany lokal indywidualnie. jakby potrzebna była pomoc w otwarciu,zapraszam:  gastromex@wp.pl

NOWE OGŁOSZENIA GASTRONOMICZNE

System zapisze Twoje dane:
Adres IP: 216.73.216.168
Data: 2025-11-25
Czas: 09:40:37
DODAJ ODPOWIEDŹ DO TEMATU: WIELKOść KUCHNI
Aby dodać odpowiedź do tematu należy się zalogować.

Jeśli nie masz konta, skorzystaj z bezpłatnej rejestracji.
FORUM GASTRONOMICZNE
Temat "wielkość kuchni" w grupie "otwieram lokal gastronomiczny"
OSTATNIO DODANE TEMATY: Zwiększ zamówienia online i widoczność swojej restauracji – dołącz do Tuzjemy!    Ubrania kucharskie: Bluzy, zapaski, fartuchy. Kupuj w naszym sklepie internetowym   

STRONA GŁÓWNA     O NAS     REGULAMIN     REKLAMA     KONTAKT    
Copyrights © ForumGastronomiczne.pl 2008-2016.