![]() |
| FORUM GASTRONOMICZNE | NOWY TEMAT |
TEMAT FORUM: WIELKOść KUCHNI |
|||||||
|
Autor:
manfred_86 Tematy: 2 Wypowiedzi: 2 |
Witam,
Może ktoś bardziej doświadczony podpowie mi jaka mniej więcej powinna być wielkość kuchni w moim przyszłym lokalu. Poszczególne składniki zamierzam przygotowywać na kuchni, a następnie komponować i wydawać dania przy ladzie, z bemaru oraz lady chłodniczej. Będą to 2-3 rodzaje mięsa (z grilla), około 5 sosów przygotowywanych głównie na zimno, oraz około 4 składników, które wymagają ugotowania na gazie. Ze sprzętu będę potrzebował płytę grillową, grill kontaktowy (przy ladzie), frytownicę, kuchnie gazową (nie wiem ile palników, myślę że 2-3 wystarczy). Do tego jakaś szafa chłodnicza i zamrażarka. Wszystkie składniki będę przygotowywał ze świeżych produktów. Jestem na etapie szukania lokalu i zastanawiam się jaka powinna być wielkość kuchni dla mojej działalności, może znajdzie się ktoś kto będzie potrafił pomóc? |
||||||
| REKLAMA |
![]()
Oferujemy znane marki STALGAST, HENDI, KROMET, RM, UNOX, REDFOX, LAINOX, RETIGO, CATERINA, ROBOT-COUPE, LOZAMET, SPOMASZ-NAKŁO w najniższych cenach w internecie!
Przekonaj się sam! http://smartgast.pl lub tel 880 301 130 |
||||||
|
Autor:
Bieleckisz
Wypowiedzi: 6 |
w zależności czy chcesz pracować w niej sam, czy nie. Jeżeli będziesz sam myślę że ok 10m. Ci wystarczy, po to żeby rozstawić meble i swobodnie się poruszać. Jeżeli chcesz zatrudnić pomocników lub jeszcze inne osoby, które będą przebywać w kuchni, może być ciasno
|
||||||
Autor:
gastromex
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Wypowiedzi: 266 |
kuchnie nalezy zaprojektowac technologicznie pod dany lokal indywidualnie. jakby potrzebna była pomoc w otwarciu,zapraszam: gastromex@wp.pl
|
||||||
|
NOWE OGŁOSZENIA GASTRONOMICZNE
|
|||||||
|
System zapisze Twoje dane:
Adres IP: 216.73.216.168 Data: 2025-11-25 Czas: 09:40:37 |
|||||||
| FORUM GASTRONOMICZNE | |||||||
|
Copyrights © ForumGastronomiczne.pl 2008-2016.
|