FORUM     OGŁOSZENIA    

STRONA GŁÓWNA / FORUM GASTRONOMICZNE / LOKAL RESTAURACJA SUSHI
SZUKANA FRAZA: NOWE TEMATY    OSTATNIE KOMENTARZE    GORĄCE TEMATY   
FORUM GASTRONOMICZNE NOWY TEMAT
TEMAT FORUM:

LOKAL RESTAURACJA SUSHI

Autor: Daniel Jankowski

Wypowiedzi: 1
Post 1 napisany 2022-06-07 o godzinie 20:17:28.
Witam wszystkich. Jestem młodym chłopakiem z prawie 10 letnim stażem pracy w gastronomi. Ostatnie 3 lata pracowałem w sushi barze. Ostatnie dwa lata byłem szefem kuchni tam i ogarniam zatowarowanie lokalu, zarządzanie ludźmi, system HACCP, znam przedstawicieli handlowych z Kuchni świata i Farutexu i na codzień zajmowałem się całym lokalem od zamówienia towaru do sprzedania produktu gotowego. Chciałbym zainwestować i otworzyć własny Sushi Bar. Czy jest tu ktoś kto posiada lub posiadał taki lokal? Chciałbym sięgnąć po rady osób doświadczonych. Zależy mi na pomocy w nakreśleniu spraw jak wyglada sprawa od biznesplanu, po umeblowanie lokalu do otwarcia. Koszty, dokumenty itp.

REKLAMA
sklep gastronomiczny smartgast
Oferujemy znane marki STALGAST, HENDI, KROMET, RM, UNOX, REDFOX, LAINOX, RETIGO, CATERINA, ROBOT-COUPE, LOZAMET, SPOMASZ-NAKŁO w najniższych cenach w internecie!
Przekonaj się sam! http://smartgast.pl lub tel 880 301 130

Autor: HACPASZ Hanna Półtorak

Tematy: 17
Wypowiedzi: 534
Post 2 napisany 2022-07-07 o godzinie 13:22:13.
Dzień Dobry możemy pomóc w  zagospodarowaniu przestrzeni w lokalu (projekt technologiczny), dobrać meble i sprzęt niezbędny do rozpoczęcia działalności (bazujemy na nowych meblach i sprzętach Stalgast) zapraszamy do współpracy i kontaktu poltorak@haccp-gmp.home.pl

NOWE OGŁOSZENIA GASTRONOMICZNE

System zapisze Twoje dane:
Adres IP: 34.232.62.64
Data: 2023-03-26
Czas: 16:50:40
DODAJ ODPOWIEDŹ DO TEMATU: LOKAL RESTAURACJA SUSHI
Aby dodać odpowiedź do tematu należy się zalogować.

Jeśli nie masz konta, skorzystaj z bezpłatnej rejestracji.
FORUM GASTRONOMICZNE
Temat "lokal restauracja sushi" w grupie "otwieram lokal gastronomiczny"
OSTATNIO DODANE TEMATY: Nowa przyczepa gastronomiczna    Porządny blender zanurzeniowy   

STRONA GŁÓWNA     O NAS     REGULAMIN     REKLAMA     KONTAKT    
Copyrights © ForumGastronomiczne.pl 2008-2016.