![]() |
| FORUM GASTRONOMICZNE | NOWY TEMAT |
TEMAT FORUM: LOKAL RESTAURACJA SUSHI |
|||||||
|
Autor:
Daniel Jankowski Wypowiedzi: 1 |
Witam wszystkich. Jestem młodym chłopakiem z prawie 10 letnim stażem pracy w gastronomi. Ostatnie 3 lata pracowałem w sushi barze. Ostatnie dwa lata byłem szefem kuchni tam i ogarniam zatowarowanie lokalu, zarządzanie ludźmi, system HACCP, znam przedstawicieli handlowych z Kuchni świata i Farutexu i na codzień zajmowałem się całym lokalem od zamówienia towaru do sprzedania produktu gotowego. Chciałbym zainwestować i otworzyć własny Sushi Bar. Czy jest tu ktoś kto posiada lub posiadał taki lokal? Chciałbym sięgnąć po rady osób doświadczonych. Zależy mi na pomocy w nakreśleniu spraw jak wyglada sprawa od biznesplanu, po umeblowanie lokalu do otwarcia. Koszty, dokumenty itp.
|
||||||
| REKLAMA |
![]()
Oferujemy znane marki STALGAST, HENDI, KROMET, RM, UNOX, REDFOX, LAINOX, RETIGO, CATERINA, ROBOT-COUPE, LOZAMET, SPOMASZ-NAKŁO w najniższych cenach w internecie!
Przekonaj się sam! http://smartgast.pl lub tel 880 301 130 |
||||||
|
Autor:
HACPASZ Hanna Półtorak
Tematy: 25 Wypowiedzi: 554 |
Dzień Dobry możemy pomóc w zagospodarowaniu przestrzeni w lokalu (projekt technologiczny), dobrać meble i sprzęt niezbędny do rozpoczęcia działalności (bazujemy na nowych meblach i sprzętach Stalgast) zapraszamy do współpracy i kontaktu poltorak@haccp-gmp.home.pl
|
||||||
|
Autor:
mjaanik Wypowiedzi: 3 |
Najlepiej meble na wymiar. My zamawialimy w Meblomexie , to ze Skawiny firma. My zadowoleni. Pomierzyli, zrobili , zamontowali-profeska.
|
||||||
Autor:
gastromex
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Wypowiedzi: 266 |
Niedawno projektowałem i wyposażałem kilka lokali shushi, chętnie pomogę. Mam 17 letnie doświadczenie w projektowaniu i tworzeniu lokali gastronomicznych, chętnie doradzę, nawet bezpłatnie: 531 801 101
|
||||||
|
NOWE OGŁOSZENIA GASTRONOMICZNE
|
|||||||
|
System zapisze Twoje dane:
Adres IP: 216.73.216.168 Data: 2025-11-25 Czas: 04:55:49 |
|||||||
| FORUM GASTRONOMICZNE | |||||||
|
Copyrights © ForumGastronomiczne.pl 2008-2016.
|