![]() |
| FORUM GASTRONOMICZNE | NOWY TEMAT |
TEMAT FORUM: ZLECĘ: PROJEKT TECHNOLOGICZNY- TRÓJMIASTO |
|||||||
|
Autor:
cookiemonster Wypowiedzi: 1 |
Witam,
Poszukuję firmy na terenie Trójmiasta, która przygotuje kompleksowy projekt technologiczny. Cel to mała gastronomia, ogólny profil "na wynos", ale z kilkoma stolikami w środku, bez toalety. Lokal ok. 35m2, nieprzystosowany do gastronomicznej działalności, czyli potrzebna będzie odpowiednia wentylacja, wszelkie pozwolenia, konsultacja z rzeczoznawcą... Budżet ograniczony, czyli potrzebna też pomoc w doborze minimum potrzebnego sprzętu. Projekt w kwocie powyżej 2tys zł nie wchodzi w rachubę. e-mail: kataszyna@gmail.com Jeszcze dodatkowe pytanie: lokal będzie wynajmowany, ale w sanepidzie powiedzieli mi, że bez wstępnego projektu technologicznego nie będą w stanie stwierdzić, czy lokal będzie nadawał się do przystosowania czy nie... paranoja. więc pytanie: czy zazwyczaj każdy lokal kwalifikuje się do przystosowania, remontu itd pod gastro? Bo jak inaczej mam działać: zatwierdzić wynajem, opłacić czynsz, opłacić rzeczoznawcę, żeby potem dowiedzieć się, że nici z tego?? |
||||||
| REKLAMA |
![]()
Oferujemy znane marki STALGAST, HENDI, KROMET, RM, UNOX, REDFOX, LAINOX, RETIGO, CATERINA, ROBOT-COUPE, LOZAMET, SPOMASZ-NAKŁO w najniższych cenach w internecie!
Przekonaj się sam! http://smartgast.pl lub tel 880 301 130 |
||||||
|
Autor:
HACPASZ Hanna Półtorak
Tematy: 25 Wypowiedzi: 554 |
Witam serdecznie przygotowujemy projekty dla lokali gastronomicznych na terenie całego kraju. Przygotowujemy projekt zaopiniowany przez rzeczoznawcę, doradzamy odnośnie wyposażenia, które w takim lokalu powinno się znaleść. Bardzo chętnie nawiażemy współpracę prosze o kontakt mail poltorak@haccp-gmp.home.pl lub telefoniczny 503 95 82 93, 512 21 12 89.
|
||||||
|
Autor:
HACPASZ Hanna Półtorak
Tematy: 25 Wypowiedzi: 554 |
18.11.2015 w Warszawie odbywać się bedzie szkolenie pświęcone zagadnieniom związanym z rozpoczęciem działalności gastronomicznej. Na szkoleniu poruszone zostaną następujące zagadnienia:
- lokal gastronomiczny czy produkcja żywności jaki lokal wybrać - projekt technologiczny kiedy nalezy go przygotowywać - Odstępstwa SANEPID kiedy i gdzie należy o nie występować - Wyposażenie kuchni lokalu co musi a co powinno się w niej znajdować - Czym się kierować podczas planiwania zasad przygotowywania dań - dokumentacja wymagana przez SANEPID jak ją przygotować Informacje na temat kosztów udziału w szkoleniu udzielane są mailowo poltorak@haccp-gmp.home.pl |
||||||
Autor:
gastromex
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Wypowiedzi: 266 |
Firma gastromex pomoze Pani w zakresie doradztwa doboru sprzetu, technologii ale również wentylacji. posiadamy uprawnienia na odbiory i pomiary wentylacji.działamy od 9 lat na terenie całej Polski, gastromex@wp.pl, 531 801 101
|
||||||
|
NOWE OGŁOSZENIA GASTRONOMICZNE
|
|||||||
|
System zapisze Twoje dane:
Adres IP: 216.73.216.168 Data: 2025-11-25 Czas: 08:22:37 |
|||||||
| FORUM GASTRONOMICZNE | |||||||
|
Copyrights © ForumGastronomiczne.pl 2008-2016.
|