FORUM     OGŁOSZENIA    
 
STRONA GŁÓWNA / FORUM GASTRONOMICZNE / ZLECĘ: PROJEKT TECHNOLOGICZNY- TRÓJMIASTO
SZUKANA FRAZA: NOWE TEMATY    OSTATNIE KOMENTARZE    GORĄCE TEMATY   
FORUM GASTRONOMICZNE NOWY TEMAT
TEMAT FORUM:

ZLECĘ: PROJEKT TECHNOLOGICZNY- TRÓJMIASTO

Autor: cookiemonster


Wypowiedzi: 1
Post 1 napisany 2015-10-19 o godzinie 14:26:16.
Witam,

Poszukuję firmy na terenie Trójmiasta, która przygotuje kompleksowy projekt technologiczny. Cel to mała gastronomia, ogólny profil "na wynos", ale z kilkoma stolikami w środku, bez toalety. Lokal ok. 35m2, nieprzystosowany do gastronomicznej działalności, czyli potrzebna będzie odpowiednia wentylacja, wszelkie pozwolenia,  konsultacja z rzeczoznawcą... Budżet ograniczony, czyli potrzebna też pomoc w doborze minimum potrzebnego sprzętu. Projekt w kwocie powyżej 2tys zł nie wchodzi w rachubę.

e-mail: kataszyna@gmail.com

Jeszcze dodatkowe pytanie: lokal będzie wynajmowany, ale w sanepidzie powiedzieli mi, że bez wstępnego projektu technologicznego nie będą w stanie stwierdzić, czy lokal będzie nadawał się do przystosowania czy nie... paranoja. więc pytanie: czy zazwyczaj każdy lokal kwalifikuje się do przystosowania, remontu itd pod gastro? Bo jak inaczej mam działać: zatwierdzić wynajem, opłacić czynsz, opłacić rzeczoznawcę, żeby potem dowiedzieć się, że nici z tego??
 
REKLAMA
sklep gastronomiczny smartgast
Oferujemy znane marki STALGAST, HENDI, KROMET, RM, UNOX, REDFOX, LAINOX, RETIGO, CATERINA, ROBOT-COUPE, LOZAMET, SPOMASZ-NAKŁO w najniższych cenach w internecie!
Przekonaj się sam! http://smartgast.pl lub tel 880 301 130
 
Autor: HACPASZ Hanna Półtorak


Tematy: 25
Wypowiedzi: 554
Post 2 napisany 2015-10-26 o godzinie 12:22:38.
Witam serdecznie przygotowujemy  projekty dla lokali gastronomicznych na terenie całego kraju.  Przygotowujemy projekt zaopiniowany przez rzeczoznawcę, doradzamy odnośnie wyposażenia, które w takim lokalu powinno się znaleść.   Bardzo chętnie nawiażemy współpracę prosze o kontakt mail poltorak@haccp-gmp.home.pl lub telefoniczny 503 95 82 93, 512 21 12 89.
 
Autor: HACPASZ Hanna Półtorak


Tematy: 25
Wypowiedzi: 554
Post 3 napisany 2015-10-26 o godzinie 12:38:45.
18.11.2015 w Warszawie odbywać się bedzie szkolenie pświęcone zagadnieniom związanym z  rozpoczęciem działalności gastronomicznej. Na szkoleniu poruszone zostaną następujące zagadnienia:

-  lokal gastronomiczny czy produkcja żywności jaki lokal wybrać 
- projekt technologiczny kiedy nalezy go przygotowywać
- Odstępstwa SANEPID  kiedy i gdzie należy o nie występować
- Wyposażenie kuchni  lokalu co musi a co powinno się w niej znajdować
-  Czym się kierować podczas planiwania zasad przygotowywania dań
- dokumentacja wymagana przez SANEPID jak ją przygotować

Informacje na temat kosztów udziału w szkoleniu udzielane są mailowo poltorak@haccp-gmp.home.pl
 
Autor: gastromex
forumforumforumforumforum

Wypowiedzi: 266
Post 4 napisany 2015-11-09 o godzinie 11:02:13.
Firma gastromex pomoze Pani w zakresie doradztwa doboru sprzetu, technologii ale również wentylacji. posiadamy uprawnienia na odbiory i pomiary wentylacji.działamy od 9 lat na terenie całej Polski, gastromex@wp.pl,  531 801 101
 
NOWE OGŁOSZENIA GASTRONOMICZNE
 

System zapisze Twoje dane:
Adres IP: 216.73.216.168
Data: 2025-11-25
Czas: 08:22:37
DODAJ ODPOWIEDŹ DO TEMATU: ZLECĘ: PROJEKT TECHNOLOGICZNY- TRÓJMIASTO
Aby dodać odpowiedź do tematu należy się zalogować.

Jeśli nie masz konta, skorzystaj z bezpłatnej rejestracji.
FORUM GASTRONOMICZNE
Temat "zlecĘ: projekt technologiczny- trÓjmiasto" w grupie "otwieram lokal gastronomiczny"
OSTATNIO DODANE TEMATY: Zwiększ zamówienia online i widoczność swojej restauracji – dołącz do Tuzjemy!    Ubrania kucharskie: Bluzy, zapaski, fartuchy. Kupuj w naszym sklepie internetowym   
 
STRONA GŁÓWNA     O NAS     REGULAMIN     REKLAMA     KONTAKT    
Copyrights © ForumGastronomiczne.pl 2008-2016.