![]() |
| FORUM GASTRONOMICZNE | NOWY TEMAT |
TEMAT FORUM: PRZETWóRSTWO WARZYW I OWOCóW- PRODUKCJA SOKóW A WYMAGANIA SANEPIDU |
|||||||
|
Autor:
palcese
Wypowiedzi: 2 |
Witam,
Otwieram przetwórstwo warzyw i owocow- produkcja soków, jednak nie mam pewności jakiesa wymogi sanepidowskie dotyczace lokalu produkcjyjnego z tejże branży. czy mogłabym prosić o pomoc w naświetleniu tej sprawy. Chciałabym nadmienić iz jest to mala, nie uciążliwa produkcja. Z gory dziękuje. |
||||||
| REKLAMA |
![]()
Oferujemy znane marki STALGAST, HENDI, KROMET, RM, UNOX, REDFOX, LAINOX, RETIGO, CATERINA, ROBOT-COUPE, LOZAMET, SPOMASZ-NAKŁO w najniższych cenach w internecie!
Przekonaj się sam! http://smartgast.pl lub tel 880 301 130 |
||||||
Autor:
gastromex
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Wypowiedzi: 266 |
Jesli masz jakieś wątpliwości,czy potrzebna Ci pomoc,zadzwoń: 531 801 101 lub napisz na maila: gastromex@wp.pl
|
||||||
|
Autor:
HACPASZ Hanna Półtorak
Tematy: 25 Wypowiedzi: 554 |
Witam w zależności od wielkości lokalu należy zapewnić odpowiednie pomieszczenia (magazynowe, obróbki wstępnej, socjalne itd), przy produkcji lepiekj wybierać lokal posiadający dwa wejścia (niektóre lokale mają tylko jedno wejście lokal gastronomiczny w takim lokalu przejdzie ale przy produkcji może być problem) Chętnie pomogę przy przygotowaniu zakłądu do odbioru zapraszam do kontaktu poltorak@haccp-gmp.home.pl
|
||||||
|
NOWE OGŁOSZENIA GASTRONOMICZNE
|
|||||||
|
System zapisze Twoje dane:
Adres IP: 216.73.216.168 Data: 2025-11-25 Czas: 07:07:37 |
|||||||
| FORUM GASTRONOMICZNE | |||||||
|
Copyrights © ForumGastronomiczne.pl 2008-2016.
|