FORUM     OGŁOSZENIA    
 
STRONA GŁÓWNA / FORUM GASTRONOMICZNE / PRZETWóRSTWO WARZYW I OWOCóW- PRODUKCJA SOKóW A WYMAGANIA SANEPIDU
SZUKANA FRAZA: NOWE TEMATY    OSTATNIE KOMENTARZE    GORĄCE TEMATY   
FORUM GASTRONOMICZNE NOWY TEMAT
TEMAT FORUM:

PRZETWóRSTWO WARZYW I OWOCóW- PRODUKCJA SOKóW A WYMAGANIA SANEPIDU

Autor: palcese


Wypowiedzi: 2
Post 1 napisany 2015-09-01 o godzinie 14:54:34.
Witam,
Otwieram przetwórstwo warzyw i owocow- produkcja soków,  jednak nie mam pewności jakiesa wymogi sanepidowskie dotyczace lokalu produkcjyjnego z tejże branży.  czy mogłabym prosić o pomoc w naświetleniu tej sprawy. Chciałabym nadmienić iz jest to mala, nie uciążliwa produkcja. Z gory dziękuje.
 
REKLAMA
sklep gastronomiczny smartgast
Oferujemy znane marki STALGAST, HENDI, KROMET, RM, UNOX, REDFOX, LAINOX, RETIGO, CATERINA, ROBOT-COUPE, LOZAMET, SPOMASZ-NAKŁO w najniższych cenach w internecie!
Przekonaj się sam! http://smartgast.pl lub tel 880 301 130
 
Autor: gastromex
forumforumforumforumforum

Wypowiedzi: 266
Post 2 napisany 2015-09-07 o godzinie 03:20:41.
Jesli masz jakieś wątpliwości,czy potrzebna Ci pomoc,zadzwoń: 531 801 101 lub napisz na maila: gastromex@wp.pl
 
Autor: HACPASZ Hanna Półtorak


Tematy: 25
Wypowiedzi: 554
Post 3 napisany 2015-09-17 o godzinie 10:44:56.
Witam w zależności od wielkości lokalu należy zapewnić odpowiednie pomieszczenia (magazynowe, obróbki wstępnej, socjalne itd), przy produkcji  lepiekj wybierać lokal posiadający dwa wejścia (niektóre lokale mają tylko jedno wejście lokal gastronomiczny w takim lokalu przejdzie ale przy produkcji może być problem) Chętnie pomogę przy przygotowaniu  zakłądu do odbioru zapraszam do kontaktu poltorak@haccp-gmp.home.pl
 
NOWE OGŁOSZENIA GASTRONOMICZNE
 

System zapisze Twoje dane:
Adres IP: 216.73.216.168
Data: 2025-11-25
Czas: 07:07:37
DODAJ ODPOWIEDŹ DO TEMATU: PRZETWóRSTWO WARZYW I OWOCóW- PRODUKCJA SOKóW A WYMAGANIA SANEPIDU
Aby dodać odpowiedź do tematu należy się zalogować.

Jeśli nie masz konta, skorzystaj z bezpłatnej rejestracji.
FORUM GASTRONOMICZNE
Temat "przetwórstwo warzyw i owoców- produkcja soków a wymagania sanepidu" w grupie "otwieram lokal gastronomiczny"
OSTATNIO DODANE TEMATY: Zwiększ zamówienia online i widoczność swojej restauracji – dołącz do Tuzjemy!    Ubrania kucharskie: Bluzy, zapaski, fartuchy. Kupuj w naszym sklepie internetowym   
 
STRONA GŁÓWNA     O NAS     REGULAMIN     REKLAMA     KONTAKT    
Copyrights © ForumGastronomiczne.pl 2008-2016.