FORUM     OGŁOSZENIA    
 
STRONA GŁÓWNA / FORUM GASTRONOMICZNE / PIEC
SZUKANA FRAZA: NOWE TEMATY    OSTATNIE KOMENTARZE    GORĄCE TEMATY   
FORUM PIEC NOWY TEMAT
TEMAT AUTOR WYPOWIEDZI STATYSTYKI OSTATNIA WYPOWIEDŹ
PIEC DO CHLEBA
Witam  " Podobno konwekcyjno parowe się nie nadają bo wysuszają takie chleby " skąd ta informacja?  Proponuje zapoznać się z piecami Marki Unox a dokładniej serii BakerTop. Nasza firma przeszła kilkudniowe szkolenie na których sami od podstaw przygotowywaliśmy ciasta pod wypieki które w kolejn [..]
aga23 6 864
Piec konwekcyjny GARBIN, płyty szamotowe, pizza
Witaj MikeWawa, w praktyce piec niestety różni się jeden od drugiego, mam na myśli konw-para, a konwekcję, lub piec typowo do pizzy z płytami szamotowymi. Zasadniczą rolę w piecach konwekcyjnych, konw-parowych odgrywa wentylator i z reguły grzałka w przypadku zasilania elektrycznego, lub gazow [..]
MikeWwwa 2 1025
Piec do pizzy opalany drewnem firmy \"Gastropiec\"
Znajomy ma pizzerię, i z tego co mi wiadomo piec opalany drewnem tej właśnie firmy. Raczej chwali sobie ten piec, ale mogę jeszcze dopytać o tą kwestię. [..]
Piotr1973 8 1729
Jaki piec piekarniczo - cukierniczy do małej gastronomii
http://www.irpol.eu/piece-piekarnicze-cukiernicze [..]
Trojan 9 3433
Filtrowanie wody do pieca
Zmiękczacz wody manualny do pieca konwekcyjno parowego jest wystarczający, a regeneracja co 2 tygodnie to raczej przesada chyba że w piecu cały czas gotujesz. Nie polecam rozwiązań tzw półautomatów bo tutaj również trzeba koło tego biegać i pilnować. Według mnie albo zmiękczacz wody automatyczny, kt [..]
aleksander 5 2003
Bułki z pieca konwekcyjno parowego
Najlepiej znajdź dostep do osoby która tym się zajmuje. Duzo sklepów prowadzi własny wypiek [..]
krak 9 5049
Prośba o pomoc otwieram przyczepę gastr. pytania??
Jeśli mogę coś podpowiedzieć w temacie pieca konwekcyjnego to zainteresuj się piecami firmy UNOX. W sprawie pieczywa to piec konwekcyjny (najlepiej z nawilżaniem) upiecze lub podgrzeje pieczywo, natomiast kontakt grill tylko podgrzeje, zapiecze bułkę. Ja na Twoim miejscu wybrałbym kontakt grilla bo [..]
laku23 8 2106
Jaki piec elektryczny wybrać: do pizzy, chlebowy, konwekcyjno-parowy czy piekarniczy
Ja polecałbym takie rozwiązanie: Piec do pizzy: http://multigastro.pl/piec-do-pizzy-1-komorowy-wloski-4-pizze-32-cm-781014-r-4.html - 2 399 zł netto - oczywiście nowy Piec cukierniczy i do chlebów: http://multigastro.pl/piec-konwekcyjny-z-naparowaniem-venix-b03d-3xgn1-1-lepszy-od-unox-9041880. [..]
Trojan 13 4551
Opinie na temat pieca eloma
No to teraz pytanie czy potrzebna ci pojemność 10 gn bo o swoim likalu nie napisałeś. Cena jest atrakcyjna tylko z doświadczenia wiem że wymiana części na oryginały w takich urządzeniach nie jest tania. Koszt części + robota daje sporą kwotę + doliczyć wartość urządzenia które skąś tam się wzięło it [..]
Restauracja 2 7 2873
Potrzebna pomoc, obsługa pizca dwukomorowego do pizzy Zzanoli citizen
Pizzę da się zrobić na każdym piecu - mogę zaoferować pizza-man z MORETTI FORNI - cena na pw [..]
kubulek 2 944
piece do pizzy firmy ggf
Posiadamy w sprzedaży części do urządzeń firmy GGF. [..]
kuwamiszcz 13 3506
Piec do pizzy w przyczepie gastronomicznej
widziałem wiele przyczep do pizzy z zainstalowanym piecem do pizzy. [..]
Filip Miszew 2 1564
Problem z piecem Hobart
Osoby potrzebujące części do urządzeń gastronomicznych firmy HOBART zapraszam do kontaktu. [..]
verso 3 1523
Piec do pieczenia ziemniaków
Potrzebuję ok 100 szt pieców do pieczenia ziemniaków. Proszę o pomoc w wyborze producenta, modelu. Najlepiej by było nabyć takie urządzenia używane. W gre wchodzi zakup zza granicy. Proszę o pomoc, informację o ewentualnym dostawcy. [..]
ania 1 1675
Jaki piec konwekcyjny do pieczenia biszkoptów?
Witam, chciałabym kupić piec konwekcyjny do pieczenia biszkoptów do tortów, jednak nie mam zielonego pojęcia jaki typ pieca mam kupić. Kupić nowy czy używany? Na co mam zwrócić uwagę? Czy może do pieczenia biszkoptów potrzebuje zupełnie czegoś innego niż piec konwekcyjny? Proszę o pomoc. [..]
AgataM 1 1159
Rational
Witam przez wiele lat serwisuję i sprzedaję różne urządzenia, prawda jest taka, co kucharz to opinia, Rational jest dobrym urządzeniem, porównywalnym obecnie z hobartem, retigo, elektrolux, co najważniejsze bardzo mało awaryjnym pozdrawiam [..]
Norbert S 7 5866
Piece konwekcyjno-parowe
W razie zapytań o używane piece konwekcyjno-parowe firmy Rational i innych zapraszam do naszej firmy www.gaskom.pl, lub napisz konkretne zapytanie na maila marcin@gaskom.pl. [..]
ADMIN 4 2258
Potrzebuje pomocy przy zakupie
Konkretnej firmy Ci nie polecę, aczkolwiek mogę Ci podać fajną stronkę : [LINK USUNIĘTY PRZEZ ADMINA]  znajdziesz tu katalog firm, które się specjalizują sprzętem gastronomicznym. [..]
kinga 10 2748
zapłace za informacje
Napisz maila pod marcin@gaskom.pl, pomogę. Pozdrawiam [..]
norbert 6 1404
Proszę o małą pomoc !!!
http://www.gastro-direct.pl/p/280297 Orzeszki w tym tez zrobisz a dodatkowo tej rodzaj popcornu robi forrorę na pomorzu. [..]
norbert 4 2162
Piec konwekcyjny z parą
Odpowiedziałem w innym wątku pod adresem: http://www.forumgastronomiczne.pl/forum/temat_81. [..]
Gastronomia 19 5151
jaki piec do pizzeri?
Jak się potrafi robić dobrą pizzę, to i w takim piecu https://stalgast.com/wyposazenie-pizzerii/piece-do-pizzy się zrobi pyszną. I pizza wcale nie musi być robiona w piecu opalanym drewnem. Nawet we Włoszech robią w elektrycznych, bo sama na własne oczy widziałam. [..]
magdadz 19 11828
FORUM GASTRONOMICZNE PIEC
OSTATNIO DODANE TEMATY: piec do blanszowania orzechów    Środki do czyszczenia tac    wyposażenie - otwieram lokal - tylko dowóz   
 
STRONA GŁÓWNA     O NAS     REGULAMIN     REKLAMA     KONTAKT    
Copyrights © ForumGastronomiczne.pl 2008-2016.