![]() |
| FORUM PIEC | NOWY TEMAT |
| TEMAT | AUTOR | WYPOWIEDZI | STATYSTYKI | OSTATNIA WYPOWIEDŹ |
| PIEC DO CHLEBA Witam " Podobno konwekcyjno parowe się nie nadają bo wysuszają takie chleby " skąd ta informacja? Proponuje zapoznać się z piecami Marki Unox a dokładniej serii BakerTop. Nasza firma przeszła kilkudniowe szkolenie na których sami od podstaw przygotowywaliśmy ciasta pod wypieki które w kolejn [..] |
aga23 | 6 | 2064 | |
| Piec konwekcyjny GARBIN, płyty szamotowe, pizza Witaj MikeWawa, w praktyce piec niestety różni się jeden od drugiego, mam na myśli konw-para, a konwekcję, lub piec typowo do pizzy z płytami szamotowymi. Zasadniczą rolę w piecach konwekcyjnych, konw-parowych odgrywa wentylator i z reguły grzałka w przypadku zasilania elektrycznego, lub gazow [..] |
MikeWwwa | 2 | 1622 | |
| Piec do pizzy opalany drewnem firmy \"Gastropiec\" Znajomy ma pizzerię, i z tego co mi wiadomo piec opalany drewnem tej właśnie firmy. Raczej chwali sobie ten piec, ale mogę jeszcze dopytać o tą kwestię. [..] |
Piotr1973 | 8 | 2391 | |
| Jaki piec piekarniczo - cukierniczy do małej gastronomii http://www.irpol.eu/piece-piekarnicze-cukiernicze [..] |
Trojan | 9 | 6280 | |
| Filtrowanie wody do pieca Zmiękczacz wody manualny do pieca konwekcyjno parowego jest wystarczający, a regeneracja co 2 tygodnie to raczej przesada chyba że w piecu cały czas gotujesz. Nie polecam rozwiązań tzw półautomatów bo tutaj również trzeba koło tego biegać i pilnować. Według mnie albo zmiękczacz wody automatyczny, kt [..] |
aleksander | 5 | 3855 | |
| Bułki z pieca konwekcyjno parowego Najlepiej znajdź dostep do osoby która tym się zajmuje. Duzo sklepów prowadzi własny wypiek [..] |
krak | 9 | 6934 | |
| Prośba o pomoc otwieram przyczepę gastr. pytania?? Jeśli mogę coś podpowiedzieć w temacie pieca konwekcyjnego to zainteresuj się piecami firmy UNOX. W sprawie pieczywa to piec konwekcyjny (najlepiej z nawilżaniem) upiecze lub podgrzeje pieczywo, natomiast kontakt grill tylko podgrzeje, zapiecze bułkę. Ja na Twoim miejscu wybrałbym kontakt grilla bo [..] |
laku23 | 8 | 3074 | |
| Jaki piec elektryczny wybrać: do pizzy, chlebowy, konwekcyjno-parowy czy piekarniczy Ja polecałbym takie rozwiązanie: Piec do pizzy: http://multigastro.pl/piec-do-pizzy-1-komorowy-wloski-4-pizze-32-cm-781014-r-4.html - 2 399 zł netto - oczywiście nowy Piec cukierniczy i do chlebów: http://multigastro.pl/piec-konwekcyjny-z-naparowaniem-venix-b03d-3xgn1-1-lepszy-od-unox-9041880. [..] |
Trojan | 13 | 6033 | |
| Opinie na temat pieca eloma No to teraz pytanie czy potrzebna ci pojemność 10 gn bo o swoim likalu nie napisałeś. Cena jest atrakcyjna tylko z doświadczenia wiem że wymiana części na oryginały w takich urządzeniach nie jest tania. Koszt części + robota daje sporą kwotę + doliczyć wartość urządzenia które skąś tam się wzięło it [..] |
Restauracja 2 | 7 | 4588 | |
| Potrzebna pomoc, obsługa pizca dwukomorowego do pizzy Zzanoli citizen Pizzę da się zrobić na każdym piecu - mogę zaoferować pizza-man z MORETTI FORNI - cena na pw [..] |
kubulek | 2 | 1395 | |
| piece do pizzy firmy ggf Posiadamy w sprzedaży części do urządzeń firmy GGF. [..] |
kuwamiszcz | 13 | 5184 | |
| Piec do pizzy w przyczepie gastronomicznej widziałem wiele przyczep do pizzy z zainstalowanym piecem do pizzy. [..] |
Filip Miszew | 2 | 2059 | |
| Problem z piecem Hobart Osoby potrzebujące części do urządzeń gastronomicznych firmy HOBART zapraszam do kontaktu. [..] |
verso | 3 | 2190 | |
| Piec do pieczenia ziemniaków Potrzebuję ok 100 szt pieców do pieczenia ziemniaków. Proszę o pomoc w wyborze producenta, modelu. Najlepiej by było nabyć takie urządzenia używane. W gre wchodzi zakup zza granicy. Proszę o pomoc, informację o ewentualnym dostawcy. [..] |
ania | 1 | 2141 | |
| Jaki piec konwekcyjny do pieczenia biszkoptów? Witam, chciałabym kupić piec konwekcyjny do pieczenia biszkoptów do tortów, jednak nie mam zielonego pojęcia jaki typ pieca mam kupić. Kupić nowy czy używany? Na co mam zwrócić uwagę? Czy może do pieczenia biszkoptów potrzebuje zupełnie czegoś innego niż piec konwekcyjny? Proszę o pomoc. [..] |
AgataM | 1 | 1716 | |
| Rational Witam przez wiele lat serwisuję i sprzedaję różne urządzenia, prawda jest taka, co kucharz to opinia, Rational jest dobrym urządzeniem, porównywalnym obecnie z hobartem, retigo, elektrolux, co najważniejsze bardzo mało awaryjnym pozdrawiam [..] |
Norbert S | 7 | 8388 | |
| Piece konwekcyjno-parowe W razie zapytań o używane piece konwekcyjno-parowe firmy Rational i innych zapraszam do naszej firmy www.gaskom.pl, lub napisz konkretne zapytanie na maila marcin@gaskom.pl. [..] |
ADMIN | 4 | 2759 | |
| Potrzebuje pomocy przy zakupie Konkretnej firmy Ci nie polecę, aczkolwiek mogę Ci podać fajną stronkę : [LINK USUNIĘTY PRZEZ ADMINA] znajdziesz tu katalog firm, które się specjalizują sprzętem gastronomicznym. [..] |
kinga | 10 | 3357 | |
| zapłace za informacje Napisz maila pod marcin@gaskom.pl, pomogę. Pozdrawiam [..] |
norbert | 6 | 1813 | |
| Proszę o małą pomoc !!! http://www.gastro-direct.pl/p/280297 Orzeszki w tym tez zrobisz a dodatkowo tej rodzaj popcornu robi forrorę na pomorzu. [..] |
norbert | 4 | 2671 | |
| Piec konwekcyjny z parą Odpowiedziałem w innym wątku pod adresem: http://www.forumgastronomiczne.pl/forum/temat_81. [..] |
Gastronomia | 19 | 5964 | |
| jaki piec do pizzeri? Aaaa...---robię na prądzie ale łaziłem i łażę do tej pory po różnych pizzeriach które pieką w piecach- licząc na znalezienie jakiejś różnicy smakowej i niestety nic z tego. [..] |
magdadz | 21 | 13969 | |
| FORUM GASTRONOMICZNE PIEC | ||||
|
Copyrights © ForumGastronomiczne.pl 2008-2016.
|