FORUM     OGŁOSZENIA    
 
STRONA GŁÓWNA / FORUM GASTRONOMICZNE / PIEC KONWEKCYJNY Z PARą
SZUKANA FRAZA: NOWE TEMATY    OSTATNIE KOMENTARZE    GORĄCE TEMATY   
FORUM GASTRONOMICZNE NOWY TEMAT
TEMAT FORUM:

PIEC KONWEKCYJNY Z PARą

Autor: Gastronomia


Tematy: 2
Wypowiedzi: 12
Post 1 napisany 2011-03-13 o godzinie 21:20:10.
Mam w projekcie piec konwekcyjny z parą firmy rationals, z ofert które przeglądałem nie są tanie, ale widziałem piece dużo tańsze, czy warto zaoszczędzić? Odrazu się przyznam, że szukam oszczędności bo powoli widać dno w skarbące.
 
REKLAMA
sklep gastronomiczny smartgast
Oferujemy znane marki STALGAST, HENDI, KROMET, RM, UNOX, REDFOX, LAINOX, RETIGO, CATERINA, ROBOT-COUPE, LOZAMET, SPOMASZ-NAKŁO w najniższych cenach w internecie!
Przekonaj się sam! http://smartgast.pl lub tel 880 301 130
 
Autor: busz


Tematy: 4
Wypowiedzi: 15
Post 2 napisany 2011-03-13 o godzinie 22:06:32.
tak ogólnie nie wiem jak jest u ciebie ale u mnie w szczecinie istnieją takie piekarnie które za to że bierzesz od nich pieczywo(półprodukty) dostajesz od nich taki piec za darmo i z własnego doświadczenia wiem że tego typu piece nie są wcale złe wiem bo sam na takim pracowałem
 
Autor: Gutek
forumforumforumforumforum

Tematy: 5
Wypowiedzi: 280
Post 3 napisany 2011-03-13 o godzinie 22:18:16.
Co to ma być za lokal? Do czego ma być piec i na ile osób? Czy napewno piec konwekcyjny z parą czy może piec konwekcyjno-parowy? Rational napewno produkuje te drugie. Czekam na więcej informacji.
 
Autor: Gastronomia


Tematy: 2
Wypowiedzi: 12
Post 4 napisany 2011-03-14 o godzinie 07:52:40.
Restauracja na 40 osób + sala na 60 osób (wesela, komunie, przyjęcia itp). Napisałem tak jak mam w projekcie piec konwekcyjny z parą rationals. A jaki piec z tych piekarni? Ja jestem z pod poznania..
 
Autor: Gutek
forumforumforumforumforum

Tematy: 5
Wypowiedzi: 280
Post 5 napisany 2011-03-14 o godzinie 09:29:54.
Zainteresuj się tym produktem: piec konwekcyjno-parowy unox 5xgn 1/1. W zupełności wystarczy, chyba, że zależy ci na większej ilości funkcji to piec konwekcyjno-parowy retigo b611i
 
Autor: Gastronomia


Tematy: 2
Wypowiedzi: 12
Post 6 napisany 2011-03-14 o godzinie 11:39:12.
Zależy mi na tym aby jak najmniej wydać i mieć dobre urządzenie, czytałem tu na forum że można dostać piec od dostawcy np. pieczywa.. Czy taki piec się nadaje?
 
Autor: busz


Tematy: 4
Wypowiedzi: 15
Post 7 napisany 2011-03-14 o godzinie 11:47:42.
zapewniam cię że takie piec się nadaje jest to piec konwekcyjno-parowy, ja osobiście miałem go w restauracji na 120 osób wiec jeżeli chcesz to zrobić jak najtańszym kosztem to jest to najlepsze wyjście, jeżeli w poznaniu istnieje taka możliwość załatwienia
 
Autor: Gastronomia


Tematy: 2
Wypowiedzi: 12
Post 8 napisany 2011-03-14 o godzinie 12:07:20.
A jak się nazywa ta firma od pieczywa? Gdzie można ich znaleźć? Zależy mi na każdej oszczędności..
 
Autor: busz


Tematy: 4
Wypowiedzi: 15
Post 9 napisany 2011-03-14 o godzinie 19:24:31.
w szczecinie daje ten sprzęt piekarnia bagietka ale nie wiem czy oni są w poznaniu musisz się jak coś zorientować które piekarnie mają ofertę dla restauracji na tak zwane połprodukty oni napewno będą mieli taki sprzęt
 
Autor: Gastronomia


Tematy: 2
Wypowiedzi: 12
Post 10 napisany 2011-03-14 o godzinie 20:26:58.
OK, dzięki za pomoc, rozejrzę się jutro, jak coś znajdę to dam znać..
PIEC KONWEKCYJNY Z PARą
REKLAMA
sklep gastronomiczny smartgast
Oferujemy znane marki STALGAST, HENDI, KROMET, RM, UNOX, REDFOX, LAINOX, RETIGO, CATERINA, ROBOT-COUPE, LOZAMET, SPOMASZ-NAKŁO w najniższych cenach w internecie!
Przekonaj się sam! http://smartgast.pl lub tel 880 301 130
 
Autor: Gastronomia


Tematy: 2
Wypowiedzi: 12
Post 11 napisany 2011-03-16 o godzinie 12:31:35.
Jak się nazywa ta piekarnia w szczecinie? Bo w poznaniu jak się rozglądałem to nie wiele znalazłem i co gorsze nikt nie daje pieców.
 
Autor: busz


Tematy: 4
Wypowiedzi: 15
Post 12 napisany 2011-03-18 o godzinie 20:05:54.
Bagietka - tak jak bułka
 
Autor: Gastronomia


Tematy: 2
Wypowiedzi: 12
Post 13 napisany 2011-03-19 o godzinie 11:20:45.
dzięki wielkie, w poniedziałek będę do nich dzwonił.
 
Autor: Gastrodirect


Wypowiedzi: 8
Post 14 napisany 2011-03-24 o godzinie 15:13:21.
Jeśli szukasz takiego pieca to wejdź na link:
http://www.gastro-direct.pl/c/16150
http://www.gastro-direct.pl/c/21160
http://www.gastro-direct.pl/c/16140
http://www.gastro-direct.pl/c/16130
 
Autor: bigger


Wypowiedzi: 1
Post 15 napisany 2011-04-03 o godzinie 12:43:58.
Potrzebuje więcej informacji na temat pieców konwekcyjno parowych dostępnych na rynku polskim.
 
Autor: Gastrodirect


Wypowiedzi: 8
Post 16 napisany 2011-04-03 o godzinie 22:31:49.
Jakich informacji potrzebujesz dokładniej? Wejdź na www.gastro-direct.pl Tam w zakłądce "gdzie się znajdujemy" znajdziesz mój numer telefonu. Przedzwoń to ci poopowiadam o tym sprzęcie.
 
Autor: Gutek
forumforumforumforumforum

Tematy: 5
Wypowiedzi: 280
Post 17 napisany 2011-04-05 o godzinie 06:49:02.
Co dokładnie na temat pieca potrzebujesz wiedzieć? Jakie informacje Ciebie interesują?
 
Autor: catering


Wypowiedzi: 6
Post 18 napisany 2011-05-15 o godzinie 22:12:14.
Jaki piec dla cateringu? Gazowy czy elektryczny?
 
Autor: Gutek
forumforumforumforumforum

Tematy: 5
Wypowiedzi: 280
Post 19 napisany 2011-05-16 o godzinie 08:59:42.
Odpowiedziałem w innym wątku pod adresem: http://www.forumgastronomiczne.pl/forum/temat_81.
 
NOWE OGŁOSZENIA GASTRONOMICZNE
 

System zapisze Twoje dane:
Adres IP: 18.97.9.170
Data: 2025-05-19
Czas: 10:02:43
DODAJ ODPOWIEDŹ DO TEMATU: PIEC KONWEKCYJNY Z PARą
Aby dodać odpowiedź do tematu należy się zalogować.

Jeśli nie masz konta, skorzystaj z bezpłatnej rejestracji.
FORUM GASTRONOMICZNE
Temat "piec konwekcyjny z parą" w grupie "produkty dla gastronomii"
TAGI: piec (22)    piece (17)    piec konwekcyjno-parowy (12)    gastronomia (77)    piece konwekcyjno-parowe (10)    gastronomiczne (7)    gastronomiczna (8)    gastronomiczny (7)   
OSTATNIO DODANE TEMATY: Rozmiar Przyczepy    Oddzielanie się cienkiego spodu ciasta po upieczeniu   
 
STRONA GŁÓWNA     O NAS     REGULAMIN     REKLAMA     KONTAKT    
Copyrights © ForumGastronomiczne.pl 2008-2016.