![]() |
| FORUM PIECE | NOWY TEMAT |
| TEMAT | AUTOR | WYPOWIEDZI | STATYSTYKI | OSTATNIA WYPOWIEDŹ |
| PIEC DO CHLEBA Witam " Podobno konwekcyjno parowe się nie nadają bo wysuszają takie chleby " skąd ta informacja? Proponuje zapoznać się z piecami Marki Unox a dokładniej serii BakerTop. Nasza firma przeszła kilkudniowe szkolenie na których sami od podstaw przygotowywaliśmy ciasta pod wypieki które w kolejn [..] |
aga23 | 6 | 2064 | |
| Piec do pizzy opalany drewnem firmy \"Gastropiec\" Znajomy ma pizzerię, i z tego co mi wiadomo piec opalany drewnem tej właśnie firmy. Raczej chwali sobie ten piec, ale mogę jeszcze dopytać o tą kwestię. [..] |
Piotr1973 | 8 | 2391 | |
| Jaki piec piekarniczo - cukierniczy do małej gastronomii http://www.irpol.eu/piece-piekarnicze-cukiernicze [..] |
Trojan | 9 | 6280 | |
| Który piec wybrać Hendi, Kromet, Redfox, Bartscher? CMa w tej cenie można w ciemno brać ;-) [..] |
kuchniosprzent | 19 | 11211 | |
| Prośba o pomoc otwieram przyczepę gastr. pytania?? Jeśli mogę coś podpowiedzieć w temacie pieca konwekcyjnego to zainteresuj się piecami firmy UNOX. W sprawie pieczywa to piec konwekcyjny (najlepiej z nawilżaniem) upiecze lub podgrzeje pieczywo, natomiast kontakt grill tylko podgrzeje, zapiecze bułkę. Ja na Twoim miejscu wybrałbym kontakt grilla bo [..] |
laku23 | 8 | 3074 | |
| Jaki piec elektryczny wybrać: do pizzy, chlebowy, konwekcyjno-parowy czy piekarniczy Ja polecałbym takie rozwiązanie: Piec do pizzy: http://multigastro.pl/piec-do-pizzy-1-komorowy-wloski-4-pizze-32-cm-781014-r-4.html - 2 399 zł netto - oczywiście nowy Piec cukierniczy i do chlebów: http://multigastro.pl/piec-konwekcyjny-z-naparowaniem-venix-b03d-3xgn1-1-lepszy-od-unox-9041880. [..] |
Trojan | 13 | 6033 | |
| Opinie na temat pieca eloma No to teraz pytanie czy potrzebna ci pojemność 10 gn bo o swoim likalu nie napisałeś. Cena jest atrakcyjna tylko z doświadczenia wiem że wymiana części na oryginały w takich urządzeniach nie jest tania. Koszt części + robota daje sporą kwotę + doliczyć wartość urządzenia które skąś tam się wzięło it [..] |
Restauracja 2 | 7 | 4588 | |
| Potrzebna pomoc, obsługa pizca dwukomorowego do pizzy Zzanoli citizen Pizzę da się zrobić na każdym piecu - mogę zaoferować pizza-man z MORETTI FORNI - cena na pw [..] |
kubulek | 2 | 1395 | |
| piece do pizzy firmy ggf Posiadamy w sprzedaży części do urządzeń firmy GGF. [..] |
kuwamiszcz | 13 | 5184 | |
| Problem z piecem Hobart Osoby potrzebujące części do urządzeń gastronomicznych firmy HOBART zapraszam do kontaktu. [..] |
verso | 3 | 2190 | |
| Piec do pieczenia ziemniaków Potrzebuję ok 100 szt pieców do pieczenia ziemniaków. Proszę o pomoc w wyborze producenta, modelu. Najlepiej by było nabyć takie urządzenia używane. W gre wchodzi zakup zza granicy. Proszę o pomoc, informację o ewentualnym dostawcy. [..] |
ania | 1 | 2141 | |
| Rational Witam przez wiele lat serwisuję i sprzedaję różne urządzenia, prawda jest taka, co kucharz to opinia, Rational jest dobrym urządzeniem, porównywalnym obecnie z hobartem, retigo, elektrolux, co najważniejsze bardzo mało awaryjnym pozdrawiam [..] |
Norbert S | 7 | 8388 | |
| Piece konwekcyjno-parowe W razie zapytań o używane piece konwekcyjno-parowe firmy Rational i innych zapraszam do naszej firmy www.gaskom.pl, lub napisz konkretne zapytanie na maila marcin@gaskom.pl. [..] |
ADMIN | 4 | 2759 | |
| zapłace za informacje Napisz maila pod marcin@gaskom.pl, pomogę. Pozdrawiam [..] |
norbert | 6 | 1813 | |
| Proszę o małą pomoc !!! http://www.gastro-direct.pl/p/280297 Orzeszki w tym tez zrobisz a dodatkowo tej rodzaj popcornu robi forrorę na pomorzu. [..] |
norbert | 4 | 2671 | |
| Piec konwekcyjny z parą Odpowiedziałem w innym wątku pod adresem: http://www.forumgastronomiczne.pl/forum/temat_81. [..] |
Gastronomia | 19 | 5964 | |
| jaki piec do pizzeri? Aaaa...---robię na prądzie ale łaziłem i łażę do tej pory po różnych pizzeriach które pieką w piecach- licząc na znalezienie jakiejś różnicy smakowej i niestety nic z tego. [..] |
magdadz | 21 | 13969 | |
| FORUM GASTRONOMICZNE PIECE | ||||
|
Copyrights © ForumGastronomiczne.pl 2008-2016.
|