FORUM     OGŁOSZENIA    
 
STRONA GŁÓWNA / FORUM GASTRONOMICZNE / PIECE
SZUKANA FRAZA: NOWE TEMATY    OSTATNIE KOMENTARZE    GORĄCE TEMATY   
FORUM PIECE NOWY TEMAT
TEMAT AUTOR WYPOWIEDZI STATYSTYKI OSTATNIA WYPOWIEDŹ
PIEC DO CHLEBA
Witam  " Podobno konwekcyjno parowe się nie nadają bo wysuszają takie chleby " skąd ta informacja?  Proponuje zapoznać się z piecami Marki Unox a dokładniej serii BakerTop. Nasza firma przeszła kilkudniowe szkolenie na których sami od podstaw przygotowywaliśmy ciasta pod wypieki które w kolejn [..]
aga23 6 944
Piec do pizzy opalany drewnem firmy \"Gastropiec\"
Znajomy ma pizzerię, i z tego co mi wiadomo piec opalany drewnem tej właśnie firmy. Raczej chwali sobie ten piec, ale mogę jeszcze dopytać o tą kwestię. [..]
Piotr1973 8 1763
Jaki piec piekarniczo - cukierniczy do małej gastronomii
http://www.irpol.eu/piece-piekarnicze-cukiernicze [..]
Trojan 9 3655
Który piec wybrać Hendi, Kromet, Redfox, Bartscher?
CMa w tej cenie można w ciemno brać ;-) [..]
kuchniosprzent 19 8437
Prośba o pomoc otwieram przyczepę gastr. pytania??
Jeśli mogę coś podpowiedzieć w temacie pieca konwekcyjnego to zainteresuj się piecami firmy UNOX. W sprawie pieczywa to piec konwekcyjny (najlepiej z nawilżaniem) upiecze lub podgrzeje pieczywo, natomiast kontakt grill tylko podgrzeje, zapiecze bułkę. Ja na Twoim miejscu wybrałbym kontakt grilla bo [..]
laku23 8 2178
Jaki piec elektryczny wybrać: do pizzy, chlebowy, konwekcyjno-parowy czy piekarniczy
Ja polecałbym takie rozwiązanie: Piec do pizzy: http://multigastro.pl/piec-do-pizzy-1-komorowy-wloski-4-pizze-32-cm-781014-r-4.html - 2 399 zł netto - oczywiście nowy Piec cukierniczy i do chlebów: http://multigastro.pl/piec-konwekcyjny-z-naparowaniem-venix-b03d-3xgn1-1-lepszy-od-unox-9041880. [..]
Trojan 13 4649
Opinie na temat pieca eloma
No to teraz pytanie czy potrzebna ci pojemność 10 gn bo o swoim likalu nie napisałeś. Cena jest atrakcyjna tylko z doświadczenia wiem że wymiana części na oryginały w takich urządzeniach nie jest tania. Koszt części + robota daje sporą kwotę + doliczyć wartość urządzenia które skąś tam się wzięło it [..]
Restauracja 2 7 3002
Potrzebna pomoc, obsługa pizca dwukomorowego do pizzy Zzanoli citizen
Pizzę da się zrobić na każdym piecu - mogę zaoferować pizza-man z MORETTI FORNI - cena na pw [..]
kubulek 2 973
piece do pizzy firmy ggf
Posiadamy w sprzedaży części do urządzeń firmy GGF. [..]
kuwamiszcz 13 3601
Problem z piecem Hobart
Osoby potrzebujące części do urządzeń gastronomicznych firmy HOBART zapraszam do kontaktu. [..]
verso 3 1562
Piec do pieczenia ziemniaków
Potrzebuję ok 100 szt pieców do pieczenia ziemniaków. Proszę o pomoc w wyborze producenta, modelu. Najlepiej by było nabyć takie urządzenia używane. W gre wchodzi zakup zza granicy. Proszę o pomoc, informację o ewentualnym dostawcy. [..]
ania 1 1708
Rational
Witam przez wiele lat serwisuję i sprzedaję różne urządzenia, prawda jest taka, co kucharz to opinia, Rational jest dobrym urządzeniem, porównywalnym obecnie z hobartem, retigo, elektrolux, co najważniejsze bardzo mało awaryjnym pozdrawiam [..]
Norbert S 7 6113
Piece konwekcyjno-parowe
W razie zapytań o używane piece konwekcyjno-parowe firmy Rational i innych zapraszam do naszej firmy www.gaskom.pl, lub napisz konkretne zapytanie na maila marcin@gaskom.pl. [..]
ADMIN 4 2305
zapłace za informacje
Napisz maila pod marcin@gaskom.pl, pomogę. Pozdrawiam [..]
norbert 6 1430
Proszę o małą pomoc !!!
http://www.gastro-direct.pl/p/280297 Orzeszki w tym tez zrobisz a dodatkowo tej rodzaj popcornu robi forrorę na pomorzu. [..]
norbert 4 2220
Piec konwekcyjny z parą
Odpowiedziałem w innym wątku pod adresem: http://www.forumgastronomiczne.pl/forum/temat_81. [..]
Gastronomia 19 5208
jaki piec do pizzeri?
Aaaa...---robię na prądzie ale łaziłem i łażę do tej pory po różnych pizzeriach które pieką w piecach- licząc na znalezienie jakiejś różnicy smakowej i niestety nic z tego. [..]
magdadz 21 12006
FORUM GASTRONOMICZNE PIECE
OSTATNIO DODANE TEMATY: witryna chłodnicza/ kuweciara/ lada chłodnicza juka    pozwolenia cd...    opti one+ polecamy - filtracja wody   
 
STRONA GŁÓWNA     O NAS     REGULAMIN     REKLAMA     KONTAKT    
Copyrights © ForumGastronomiczne.pl 2008-2016.