FORUM     OGŁOSZENIA    
 
STRONA GŁÓWNA / FORUM GASTRONOMICZNE / PIEC DO CHLEBA
SZUKANA FRAZA: NOWE TEMATY    OSTATNIE KOMENTARZE    GORĄCE TEMATY   
FORUM GASTRONOMICZNE NOWY TEMAT
TEMAT FORUM:

PIEC DO CHLEBA

Autor: aga23


Wypowiedzi: 2
Post 1 napisany 2015-06-18 o godzinie 15:45:17.
Witam.
Potrzebuję nieduży piec do wypieku (nie odpiekania!) chleba na zakwasie. Czy ktoś ma pomysł jaki powinienem zakupic? Musi być nieduży, ze względu na warunki lokalowe (kawiarnia), a i sprzedaż nie będzie mega, więc wsad też minimal. Podobno konwekcyjno parowe się nie nadają bo wysuszają takie chleby...ktoś ma pomysł, radę?
 
REKLAMA
sklep gastronomiczny smartgast
Oferujemy znane marki STALGAST, HENDI, KROMET, RM, UNOX, REDFOX, LAINOX, RETIGO, CATERINA, ROBOT-COUPE, LOZAMET, SPOMASZ-NAKŁO w najniższych cenach w internecie!
Przekonaj się sam! http://smartgast.pl lub tel 880 301 130
 
Autor: kajak91


Wypowiedzi: 4
Post 2 napisany 2015-06-18 o godzinie 17:55:58.
Jesteś pewny w takim razie że to się opłaca? Koszt takiego pieca i jego używania jest jednak dość spory.
http://www.paulacar.pl/
 
Autor: Piece Calabria


Wypowiedzi: 1
Post 3 napisany 2015-06-20 o godzinie 07:13:47.
Jaki duży? Tzn jaka powierzchnia tego pieca w środku, czym ma być opalany?
 
Autor: Gastronomia Serwis Szkolenia w


Wypowiedzi: 5
Post 4 napisany 2015-06-22 o godzinie 15:12:38.
Witam serdecznie,

zajmujemy się kompleksowym wyposażaniem lokali gastronomicznych stacjonarnych jak i mobilnych. Z całą pewnością dobierzemy urządzenie idealnie spełniające wymagania wypieku.

Zapraszam do kontaktu:

Paweł Krop
t: 603062068
e:p.krop@gmsgroup.pl
 
Autor: kamilaczek87


Wypowiedzi: 4
Post 5 napisany 2015-06-25 o godzinie 15:24:02.
Zależy jak dużo chcesz tego chleba piec ;)
Kamienne podłogi, wykończenia i dekoracje na http://www.kamulec.pl/
 
PIEC DO CHLEBA
Autor: GastroGal


Tematy: 2
Wypowiedzi: 21
Post 6 napisany 2015-06-26 o godzinie 15:39:24.
Witam 
" Podobno konwekcyjno parowe się nie nadają bo wysuszają takie chleby " skąd ta informacja? 


Proponuje zapoznać się z piecami Marki Unox a dokładniej serii BakerTop. Nasza firma przeszła kilkudniowe szkolenie na których sami od podstaw przygotowywaliśmy ciasta pod wypieki które w kolejności wypiekaliśmy w/w piecach. 


Coś małego to może to: 
http://www.gastrogal.com.pl/Piec-konwekcyjno-parowy-piekarski-4x-600x400-bakertop-1392 


Jest to najmniejszy piec z tej serii. 860x940x(H)709mm 


W razie potrzeby służę pomocą. 
www.GastroGal.pl - kompleksowe wyposażenie gastronomii

Dealer: Stalgast, Hendi, EuroGast, Soda, TomGast, Kromet, Lozamet, Dora Metal, MaGa, Spomasz Nakło, Mesko, Mawi, Bolarus, Fagor, RM Gastro, Brema, UNOX, Miele, Winterhalter, Rational, Roller Grill, Robot Coupe, Fetco, Mussana, Dr.Weigert
 
NOWE OGŁOSZENIA GASTRONOMICZNE
 

System zapisze Twoje dane:
Adres IP: 3.228.220.31
Data: 2020-08-10
Czas: 05:10:04
DODAJ ODPOWIEDŹ DO TEMATU: PIEC DO CHLEBA
Aby dodać odpowiedź do tematu należy się zalogować.

Jeśli nie masz konta, skorzystaj z bezpłatnej rejestracji.
FORUM GASTRONOMICZNE
Temat "piec do chleba" w grupie "forum ogÓlne"
TAGI: piec (22)    piece (17)    pieczywo (6)    piec do chleba (1)    chleb (1)   
OSTATNIO DODANE TEMATY: Mała gastronomia a warzywniak    System WMS w branży gastronomicznej   
 
STRONA GŁÓWNA     O NAS     REGULAMIN     REKLAMA     KONTAKT    
Copyrights © ForumGastronomiczne.pl 2008-2016.