FORUM     OGŁOSZENIA    

STRONA GŁÓWNA / FORUM GASTRONOMICZNE / PIECZYWO
SZUKANA FRAZA: NOWE TEMATY    OSTATNIE KOMENTARZE    GORĄCE TEMATY   
FORUM PIECZYWO NOWY TEMAT
TEMAT AUTOR WYPOWIEDZI STATYSTYKI OSTATNIA WYPOWIEDŹ
PIEC DO CHLEBA
Witam  " Podobno konwekcyjno parowe się nie nadają bo wysuszają takie chleby " skąd ta informacja?  Proponuje zapoznać się z piecami Marki Unox a dokładniej serii BakerTop. Nasza firma przeszła kilkudniowe szkolenie na których sami od podstaw przygotowywaliśmy ciasta pod wypieki które w kolejn [..]
aga23 6 2064
Dostawca pieczywa do odpieku...Pilne Warszawa i okolice
Podpinam się pod temat - poszukuję dostawcy bułek do burgerów w Warszawie. [..]
Damian Jakubowski 5 1934
Bułki z pieca konwekcyjno parowego
Najlepiej znajdź dostep do osoby która tym się zajmuje. Duzo sklepów prowadzi własny wypiek [..]
krak 9 6934
Prośba o pomoc otwieram przyczepę gastr. pytania??
Jeśli mogę coś podpowiedzieć w temacie pieca konwekcyjnego to zainteresuj się piecami firmy UNOX. W sprawie pieczywa to piec konwekcyjny (najlepiej z nawilżaniem) upiecze lub podgrzeje pieczywo, natomiast kontakt grill tylko podgrzeje, zapiecze bułkę. Ja na Twoim miejscu wybrałbym kontakt grilla bo [..]
laku23 8 3074
Jaki piec elektryczny wybrać: do pizzy, chlebowy, konwekcyjno-parowy czy piekarniczy
Ja polecałbym takie rozwiązanie: Piec do pizzy: http://multigastro.pl/piec-do-pizzy-1-komorowy-wloski-4-pizze-32-cm-781014-r-4.html - 2 399 zł netto - oczywiście nowy Piec cukierniczy i do chlebów: http://multigastro.pl/piec-konwekcyjny-z-naparowaniem-venix-b03d-3xgn1-1-lepszy-od-unox-9041880. [..]
Trojan 13 6033
otwieram kebaba - kilka pytań dotyczących samego prowadzenia interesu
Polecam ucinarke- dozownik do folii spożywczej i aluminiowej Wrapmaster. Doskonaly do kebaba i cateringu. Stabilny, przenosny, szybki w obsludze. Wiecej na: www.aspart.com.pl Pozdrawiam [..]
kochaniutka88 9 10031
FORUM GASTRONOMICZNE PIECZYWO
OSTATNIO DODANE TEMATY: zwiększ zamówienia online i widoczność swojej restauracji – dołącz do tuzjemy!    ubrania kucharskie: bluzy, zapaski, fartuchy. kupuj w naszym sklepie internetowym    firma aaatech   

STRONA GŁÓWNA     O NAS     REGULAMIN     REKLAMA     KONTAKT    
Copyrights © ForumGastronomiczne.pl 2008-2016.