![]() |
| FORUM PIECZYWO | NOWY TEMAT |
| TEMAT | AUTOR | WYPOWIEDZI | STATYSTYKI | OSTATNIA WYPOWIEDŹ |
| PIEC DO CHLEBA Witam " Podobno konwekcyjno parowe się nie nadają bo wysuszają takie chleby " skąd ta informacja? Proponuje zapoznać się z piecami Marki Unox a dokładniej serii BakerTop. Nasza firma przeszła kilkudniowe szkolenie na których sami od podstaw przygotowywaliśmy ciasta pod wypieki które w kolejn [..] |
aga23 | 6 | 2064 | |
| Dostawca pieczywa do odpieku...Pilne Warszawa i okolice Podpinam się pod temat - poszukuję dostawcy bułek do burgerów w Warszawie. [..] |
Damian Jakubowski | 5 | 1934 | |
| Bułki z pieca konwekcyjno parowego Najlepiej znajdź dostep do osoby która tym się zajmuje. Duzo sklepów prowadzi własny wypiek [..] |
krak | 9 | 6934 | |
| Prośba o pomoc otwieram przyczepę gastr. pytania?? Jeśli mogę coś podpowiedzieć w temacie pieca konwekcyjnego to zainteresuj się piecami firmy UNOX. W sprawie pieczywa to piec konwekcyjny (najlepiej z nawilżaniem) upiecze lub podgrzeje pieczywo, natomiast kontakt grill tylko podgrzeje, zapiecze bułkę. Ja na Twoim miejscu wybrałbym kontakt grilla bo [..] |
laku23 | 8 | 3074 | |
| Jaki piec elektryczny wybrać: do pizzy, chlebowy, konwekcyjno-parowy czy piekarniczy Ja polecałbym takie rozwiązanie: Piec do pizzy: http://multigastro.pl/piec-do-pizzy-1-komorowy-wloski-4-pizze-32-cm-781014-r-4.html - 2 399 zł netto - oczywiście nowy Piec cukierniczy i do chlebów: http://multigastro.pl/piec-konwekcyjny-z-naparowaniem-venix-b03d-3xgn1-1-lepszy-od-unox-9041880. [..] |
Trojan | 13 | 6033 | |
| otwieram kebaba - kilka pytań dotyczących samego prowadzenia interesu Polecam ucinarke- dozownik do folii spożywczej i aluminiowej Wrapmaster. Doskonaly do kebaba i cateringu. Stabilny, przenosny, szybki w obsludze. Wiecej na: www.aspart.com.pl Pozdrawiam [..] |
kochaniutka88 | 9 | 10031 | |
| FORUM GASTRONOMICZNE PIECZYWO | ||||
|
Copyrights © ForumGastronomiczne.pl 2008-2016.
|