FORUM     OGŁOSZENIA    
 
STRONA GŁÓWNA / FORUM GASTRONOMICZNE / OPINIE NA TEMAT PIECA ELOMA
SZUKANA FRAZA: NOWE TEMATY    OSTATNIE KOMENTARZE    GORĄCE TEMATY   
FORUM GASTRONOMICZNE NOWY TEMAT
TEMAT FORUM:

OPINIE NA TEMAT PIECA ELOMA

Autor: Restauracja 2


Wypowiedzi: 12
Post 1 napisany 2013-08-18 o godzinie 20:18:25.
Poszukuje opinii na temat pieców konwekcyjno-parowych eloma, najważniejsze co mnie interesuje to jakie są różnice pomiędzy eloma, rational, retigo.
 
REKLAMA
sklep gastronomiczny smartgast
Oferujemy znane marki STALGAST, HENDI, KROMET, RM, UNOX, REDFOX, LAINOX, RETIGO, CATERINA, ROBOT-COUPE, LOZAMET, SPOMASZ-NAKŁO w najniższych cenach w internecie!
Przekonaj się sam! http://smartgast.pl lub tel 880 301 130
 
Autor: Wojtek - Eurogast
forumforum

Wypowiedzi: 51
Post 2 napisany 2013-08-19 o godzinie 23:22:40.
Polecam przyjrzeć się piecom Houno :-) jako jedyni na rynku sprzedajemy urządzenia z 4 letnią gwarancją
link do naszego katalogu http://eurogast.pl/index.php/pl,84,,katalog-2013--pobierz-go-juz-teraz,,news,83,,1,
liste dealerów z Pani / Pana województwa mogę podać na pw
Importer : ROLLER GRILL, FIAMMA, FUTURMAT, CONTI, BUNN, SANTOS, SAMMIC, SMEG,GMG, SIMAG, VARIMIXER, MORETTI FORNI, MBM, HOUNO, MERCATUS, ELETTROBAR, PUJADAS, SAYL, SPM, DR. WEIGERT.
Kom: 884-000-143
 
Autor: spec gastronomiczny
forumforumforum

Wypowiedzi: 126
Post 3 napisany 2013-08-20 o godzinie 07:59:58.
jedno jest pewne to mało jest pieców firmy eloma w Polsce, obecnie rozprowadza je chyba tylko firma gastromer. Rational to piece niby z najwyższej półki oferujące najwięcej możliwości itp, ale według mnie retigo również oferuje wiele funkcji z których przeciętny użytkownik i tak korzystać nie będzie.
 
Autor: Restauracja 2


Wypowiedzi: 12
Post 4 napisany 2013-08-20 o godzinie 11:48:17.
Potrzebuje opinii z praktycznego punktu widzenia.
 
Autor: Widlak
forumforumforum

Wypowiedzi: 113
Post 5 napisany 2013-08-23 o godzinie 20:34:26.
Z praktycznego punktu widzenia piec ELOMA posiada funkcje te same co inne piece tylko inaczej się nazywają. Jeśli chcesz więcej sugestii to powiedz jaki masz charakter lokalu i jaki piec ELOMY ktoś Ci proponuje bo ta marka ma rożne wersje podobnie jak RETIGO, RATIONAL czy CONVOTHERM.
 
Autor: Restauracja 2


Wypowiedzi: 12
Post 6 napisany 2013-08-31 o godzinie 14:58:14.
Przeglądając foldery to każdy piec jest rewelacyjny, ja chciałbym wiedzieć jak to jest w praktyce, czyli w który się najlepiej obsługuje, czy często się psują itp. A pytam o piece eloma, bo na ich temat jest najmniej w sieci a widziałem taki piec na allegro w dobrej cenie, tutaj link: http://allegro.pl/piec-konwekcyjno-parowy-eloma-gwarancja-do-24-m-i3509272339.html
 
Autor: Widlak
forumforumforum

Wypowiedzi: 113
Post 7 napisany 2013-08-31 o godzinie 19:28:01.
No to teraz pytanie czy potrzebna ci pojemność 10 gn bo o swoim likalu nie napisałeś. Cena jest atrakcyjna tylko z doświadczenia wiem że wymiana części na oryginały w takich urządzeniach nie jest tania. Koszt części + robota daje sporą kwotę + doliczyć wartość urządzenia które skąś tam się wzięło itd itd. Jeśli ta pojemność nie jest ci potrzebna to może mniejszy nowy. jeśli potrzebujesz 10 GN to może mniejsze moce czy gabaryty. Są piece tzw mini o pojemności 10 gn dobrych firm które można nowe kupić w zbliżonej cenie. Z tąd też pytanie o lokal. Bo urządzenie dobiera się do likalu a nie kupuje to co jest .....
 
NOWE OGŁOSZENIA GASTRONOMICZNE
 

System zapisze Twoje dane:
Adres IP: 18.206.12.79
Data: 2020-01-18
Czas: 01:23:30
DODAJ ODPOWIEDŹ DO TEMATU: OPINIE NA TEMAT PIECA ELOMA
Aby dodać odpowiedź do tematu należy się zalogować.

Jeśli nie masz konta, skorzystaj z bezpłatnej rejestracji.
FORUM GASTRONOMICZNE
Temat "opinie na temat pieca eloma" w grupie "produkty dla gastronomii"
TAGI: piec (22)    piece (17)    piec konwekcyjno-parowy (12)    piece konwekcyjno-parowe (10)    eloma (1)   
OSTATNIO DODANE TEMATY: Pierwsza pizzeria - prośba o sugestie    Prąd w food trucku   
 
STRONA GŁÓWNA     O NAS     REGULAMIN     REKLAMA     KONTAKT    
Copyrights © ForumGastronomiczne.pl 2008-2016.