![]() |
| FORUM GASTRONOMICZNE | NOWY TEMAT |
TEMAT FORUM: OPINIE NA TEMAT PIECA ELOMA |
|||||||
|
Autor:
Restauracja 2
Wypowiedzi: 12 |
Poszukuje opinii na temat pieców konwekcyjno-parowych eloma, najważniejsze co mnie interesuje to jakie są różnice pomiędzy eloma, rational, retigo.
|
||||||
| REKLAMA |
![]()
Oferujemy znane marki STALGAST, HENDI, KROMET, RM, UNOX, REDFOX, LAINOX, RETIGO, CATERINA, ROBOT-COUPE, LOZAMET, SPOMASZ-NAKŁO w najniższych cenach w internecie!
Przekonaj się sam! http://smartgast.pl lub tel 880 301 130 |
||||||
Autor:
Wojtek - Eurogast
![]() ![]() Wypowiedzi: 51 |
Polecam przyjrzeć się piecom Houno :-) jako jedyni na rynku sprzedajemy urządzenia z 4 letnią gwarancją
link do naszego katalogu http://eurogast.pl/index.php/pl,84,,katalog-2013--pobierz-go-juz-teraz,,news,83,,1, liste dealerów z Pani / Pana województwa mogę podać na pw
Importer : ROLLER GRILL, FIAMMA, FUTURMAT, CONTI, BUNN, SANTOS, SAMMIC, SMEG,GMG, SIMAG, VARIMIXER, MORETTI FORNI, MBM, HOUNO, MERCATUS, ELETTROBAR, PUJADAS, SAYL, SPM, DR. WEIGERT.
Kom: 884-000-143 |
||||||
Autor:
spec gastronomiczny
![]() ![]() ![]() Wypowiedzi: 126 |
jedno jest pewne to mało jest pieców firmy eloma w Polsce, obecnie rozprowadza je chyba tylko firma gastromer. Rational to piece niby z najwyższej półki oferujące najwięcej możliwości itp, ale według mnie retigo również oferuje wiele funkcji z których przeciętny użytkownik i tak korzystać nie będzie.
|
||||||
|
Autor:
Restauracja 2
Potrzebuje opinii z praktycznego punktu widzenia.
|
||||||
Autor:
Widlak
![]() ![]() ![]() Wypowiedzi: 113 |
Z praktycznego punktu widzenia piec ELOMA posiada funkcje te same co inne piece tylko inaczej się nazywają. Jeśli chcesz więcej sugestii to powiedz jaki masz charakter lokalu i jaki piec ELOMY ktoś Ci proponuje bo ta marka ma rożne wersje podobnie jak RETIGO, RATIONAL czy CONVOTHERM.
|
||||||
|
Autor:
Restauracja 2
Przeglądając foldery to każdy piec jest rewelacyjny, ja chciałbym wiedzieć jak to jest w praktyce, czyli w który się najlepiej obsługuje, czy często się psują itp. A pytam o piece eloma, bo na ich temat jest najmniej w sieci a widziałem taki piec na allegro w dobrej cenie, tutaj link: http://allegro.pl/piec-konwekcyjno-parowy-eloma-gwarancja-do-24-m-i3509272339.html
|
||||||
Autor:
Widlak
![]() ![]() ![]() Wypowiedzi: 113 |
No to teraz pytanie czy potrzebna ci pojemność 10 gn bo o swoim likalu nie napisałeś. Cena jest atrakcyjna tylko z doświadczenia wiem że wymiana części na oryginały w takich urządzeniach nie jest tania. Koszt części + robota daje sporą kwotę + doliczyć wartość urządzenia które skąś tam się wzięło itd itd. Jeśli ta pojemność nie jest ci potrzebna to może mniejszy nowy. jeśli potrzebujesz 10 GN to może mniejsze moce czy gabaryty. Są piece tzw mini o pojemności 10 gn dobrych firm które można nowe kupić w zbliżonej cenie. Z tąd też pytanie o lokal. Bo urządzenie dobiera się do likalu a nie kupuje to co jest .....
|
||||||
|
NOWE OGŁOSZENIA GASTRONOMICZNE
|
|||||||
|
System zapisze Twoje dane:
Adres IP: 216.73.216.168 Data: 2025-11-25 Czas: 05:58:15 |
|||||||
| FORUM GASTRONOMICZNE | |||||||
|
Copyrights © ForumGastronomiczne.pl 2008-2016.
|