![]() |
| FORUM GASTRONOMICZNE | NOWY TEMAT |
TEMAT FORUM: JAKI PIEC KONWEKCYJNY DO PIECZENIA BISZKOPTóW? |
|||||||
|
Autor:
AgataM
Wypowiedzi: 1 |
Witam,
chciałabym kupić piec konwekcyjny do pieczenia biszkoptów do tortów, jednak nie mam zielonego pojęcia jaki typ pieca mam kupić. Kupić nowy czy używany? Na co mam zwrócić uwagę? Czy może do pieczenia biszkoptów potrzebuje zupełnie czegoś innego niż piec konwekcyjny? Proszę o pomoc. |
||||||
| REKLAMA |
![]()
Oferujemy znane marki STALGAST, HENDI, KROMET, RM, UNOX, REDFOX, LAINOX, RETIGO, CATERINA, ROBOT-COUPE, LOZAMET, SPOMASZ-NAKŁO w najniższych cenach w internecie!
Przekonaj się sam! http://smartgast.pl lub tel 880 301 130 |
||||||
|
NOWE OGŁOSZENIA GASTRONOMICZNE
|
|||||||
|
System zapisze Twoje dane:
Adres IP: 216.73.216.168 Data: 2025-11-25 Czas: 05:55:00 |
|||||||
| FORUM GASTRONOMICZNE | |||||||
|
Copyrights © ForumGastronomiczne.pl 2008-2016.
|