FORUM     OGŁOSZENIA    
 
STRONA GŁÓWNA / FORUM GASTRONOMICZNE / JAKI PIEC KONWEKCYJNY DO PIECZENIA BISZKOPTóW?
SZUKANA FRAZA: NOWE TEMATY    OSTATNIE KOMENTARZE    GORĄCE TEMATY   
FORUM GASTRONOMICZNE NOWY TEMAT
TEMAT FORUM:

JAKI PIEC KONWEKCYJNY DO PIECZENIA BISZKOPTóW?

Autor: AgataM


Wypowiedzi: 1
Post 1 napisany 2012-06-22 o godzinie 21:21:19.
Witam,

chciałabym kupić piec konwekcyjny do pieczenia biszkoptów do tortów, jednak nie mam zielonego pojęcia jaki typ pieca mam kupić. Kupić nowy czy używany? Na co mam zwrócić uwagę? Czy może do pieczenia biszkoptów potrzebuje zupełnie czegoś innego niż piec konwekcyjny? Proszę o pomoc.
 
REKLAMA
sklep gastronomiczny smartgast
Oferujemy znane marki STALGAST, HENDI, KROMET, RM, UNOX, REDFOX, LAINOX, RETIGO, CATERINA, ROBOT-COUPE, LOZAMET, SPOMASZ-NAKŁO w najniższych cenach w internecie!
Przekonaj się sam! http://smartgast.pl lub tel 880 301 130
 
NOWE OGŁOSZENIA GASTRONOMICZNE
 

System zapisze Twoje dane:
Adres IP: 216.73.216.168
Data: 2025-11-25
Czas: 05:55:00
DODAJ ODPOWIEDŹ DO TEMATU: JAKI PIEC KONWEKCYJNY DO PIECZENIA BISZKOPTóW?
Aby dodać odpowiedź do tematu należy się zalogować.

Jeśli nie masz konta, skorzystaj z bezpłatnej rejestracji.
FORUM GASTRONOMICZNE
Temat "jaki piec konwekcyjny do pieczenia biszkoptów?" w grupie "otwieram lokal gastronomiczny"
TAGI: piec (22)    piec konwekcyjny (7)   
OSTATNIO DODANE TEMATY: Zwiększ zamówienia online i widoczność swojej restauracji – dołącz do Tuzjemy!    Ubrania kucharskie: Bluzy, zapaski, fartuchy. Kupuj w naszym sklepie internetowym   
 
STRONA GŁÓWNA     O NAS     REGULAMIN     REKLAMA     KONTAKT    
Copyrights © ForumGastronomiczne.pl 2008-2016.