![]() |
| FORUM PIEC KONWEKCYJNY | NOWY TEMAT |
| TEMAT | AUTOR | WYPOWIEDZI | STATYSTYKI | OSTATNIA WYPOWIEDŹ |
| Blachy do wypieków w piecach konwekcyjnych Jak przeczytałem odpowiedź Pandory, to od razu przypomniałem sobie, że są takie silikonowe maty do wypieków: www.venda.pl/mata-silikonowa-do-wypiekow-300-x-400-p-3940.html Do twojego pieca powinna być ok, bo silikon jest stosunkowo ciężki, ruch powietrza nie będzie miał w tym przypadku znaczenia. [..] |
SzymonB | 3 | 1222 | |
| Piec konwekcyjny GARBIN, płyty szamotowe, pizza Witaj MikeWawa, w praktyce piec niestety różni się jeden od drugiego, mam na myśli konw-para, a konwekcję, lub piec typowo do pizzy z płytami szamotowymi. Zasadniczą rolę w piecach konwekcyjnych, konw-parowych odgrywa wentylator i z reguły grzałka w przypadku zasilania elektrycznego, lub gazow [..] |
MikeWwwa | 2 | 1622 | |
| Jaki piec piekarniczo - cukierniczy do małej gastronomii http://www.irpol.eu/piece-piekarnicze-cukiernicze [..] |
Trojan | 9 | 6280 | |
| Który piec wybrać Hendi, Kromet, Redfox, Bartscher? CMa w tej cenie można w ciemno brać ;-) [..] |
kuchniosprzent | 19 | 11211 | |
| Prośba o pomoc otwieram przyczepę gastr. pytania?? Jeśli mogę coś podpowiedzieć w temacie pieca konwekcyjnego to zainteresuj się piecami firmy UNOX. W sprawie pieczywa to piec konwekcyjny (najlepiej z nawilżaniem) upiecze lub podgrzeje pieczywo, natomiast kontakt grill tylko podgrzeje, zapiecze bułkę. Ja na Twoim miejscu wybrałbym kontakt grilla bo [..] |
laku23 | 8 | 3074 | |
| Jaki piec elektryczny wybrać: do pizzy, chlebowy, konwekcyjno-parowy czy piekarniczy Ja polecałbym takie rozwiązanie: Piec do pizzy: http://multigastro.pl/piec-do-pizzy-1-komorowy-wloski-4-pizze-32-cm-781014-r-4.html - 2 399 zł netto - oczywiście nowy Piec cukierniczy i do chlebów: http://multigastro.pl/piec-konwekcyjny-z-naparowaniem-venix-b03d-3xgn1-1-lepszy-od-unox-9041880. [..] |
Trojan | 13 | 6033 | |
| Jaki piec konwekcyjny do pieczenia biszkoptów? Witam, chciałabym kupić piec konwekcyjny do pieczenia biszkoptów do tortów, jednak nie mam zielonego pojęcia jaki typ pieca mam kupić. Kupić nowy czy używany? Na co mam zwrócić uwagę? Czy może do pieczenia biszkoptów potrzebuje zupełnie czegoś innego niż piec konwekcyjny? Proszę o pomoc. [..] |
AgataM | 1 | 1716 | |
| FORUM GASTRONOMICZNE PIEC KONWEKCYJNY | ||||
|
Copyrights © ForumGastronomiczne.pl 2008-2016.
|