FORUM     OGŁOSZENIA    
 
STRONA GŁÓWNA / PROFIL UŻYTKOWNIKA / PORCHETTA & BRUSCHETTA
PORCHETTA & BRUSCHETTA
Data rejestracji w systemie: 2012-02-15
Ilość tematów: 2       Ilość wypowiedzi: 23       Ilość ogłoszeń: 0

INFORMACJE TEMATY WYPOWIEDZI OGŁOSZENIA  
LISTA OSTATNICH 25 WYPOWIEDZI
DO TEMATU DATA WYPOWIEDZI
Przyczepa z makaronami
Sprzedaję bo myślałem, że sobie poradzę, że się znam, przeliczyłem się a poza tym sprawy rodzinne (ale to już na priv.)
2014-04-28 19:59:13 16
Przyczepa z makaronami
Ciao Italiano (pewnie miałeś jakiś kontakt z Italią, tak jak ja), ale nie o tym. Mam fajną przyczepę do sprzedania, znajduje się na tym forum, oferta wystawiona przez "PORCHETTA & BRUSCHETTA" oraz na tablicy nr oferty 64630245. Sprzedam ją za 31tys. do negocjacji, jeśli cię zainteresuje pisz na [email=ewertlub@interia.eu]ewertlub@interia.eu[/email]
2014-04-24 19:06:03 16
Seria pytań o mobilną gastronomię
Witam Panią  proszę napisać na ewertlub@interia.eu to podpowiem kilka rzeczy, Janek
2014-03-27 22:23:04 10
Przyczepa gastronomiczna wynajem czy zakup?
Do robury6. Jeśli zamierzasz handlować piwem to kasa będzie potrzebna, leasing?... nie orientuję się, dotacje - pomoże Ci pani Hanna Półtorak z firmy HACPASZ. Natomiast ja mam dla Ciebie przyczepę kompletnie wyposażoną, zajrzyj na ogłoszenia na tym forum, oferta wystawiona przez PORCHETTA & BRUSCHETTA, lub na tablicę nr oferty 64630245, sprzedam Ci ją na raty. Pozdrawiam, Janek.
2014-03-11 20:58:05 46
Otwarcie małej gastronomii - hamburgery, śniadania.
Panda, pomyśl o przyczepie gastronomicznej (zespół pewnie koncertuje nie tylko u siebie) a ja takową posiadam i sprzedam nawet na raty. Zapraszam do ogłoszeń na tym forum w zakładce sprzedam, ogłoszenie wystawione przez PORCHETTA & BRUSCHETTA lub na tablicę nr ogłosz. 64630245. Jeśli Cię zainteresuję pisz na priw. Janek
2014-02-18 20:42:36 17
Remont przyczepy gastronomicznej
Witam Michał31, kup ode mnie przyczepę i masz z głowy, oczywiście jeśli  Ci się spodoba i będzie pod kątem twojego pomysłu. Ja kupiłem przyczepę przygotowaną do sprzedaży lodów, więc przerabiałem całe wnętrze po swojemu i wiem co to znaczy i ile to kosztowało a Ty myśląc o nowym poszyciu, przygotuj się również na nowe wnętrze, bo nie wierzę, że uda Ci się bez problemów wykorzystać ponownie stare. Zajrzyj na ogłoszenia na tym forum w zakładce sprzedam  i obejrzyj moją przyczepę (ogłoszenie wystawione przez PORCHETTA & BRUSCHETTA lub na tablicę nr ogłoszenia 64630245. Sprzedam również na raty. Jeśli Cię zainteresowałem pisz na priw. Pozdrawiam. Janek
2014-02-18 20:29:09 3
Przyczepa gastronomiczna
Dzień Dobry, Pani Iwonko zapraszam do ogłoszeń na tym forum w zakładce "sprzedam" mam wystawioną przyczepę, dokładnie takich wymiarów jak Pani potrzebuje z wyposażeniem do Pani potrzeb. Przyczepa była zakupiona nowa, pracowałem na niej tylko 2 miesiące. Oferta wystawiona przez "PORCHETTA & BRUSCHETTA". Sprzedam również na raty, szerszy opis na priv. lub na tablicy nr 64630245.
2014-02-05 10:22:04 6
Odbiór przez Sanepid przyczepy gastronomicznej
Do "leokanarek" Czy masz już przyczepę?, bo jeśli nie to zapraszam do "ogłoszenia" > "sprzedam" na tym forum, mam tam wystawioną przyczepę jeśli Cię zainteresuje to napisz lub zadzwoń:506 912 537. Oferta wystawiona przez "PORCHETTA & BRUSCHETTA"
2014-01-26 12:31:45 4
Sprzedaż piwa nad zalewem
Do "Tomek" Mam przyczepę (35000zł) przygotowaną do fast fooda ale i do sprzedaży piwa t.zn. jest przygotowane miejsce na kega, chłodziarkę i nalewak (cobra na dwa krany, mosiężna) zamontowany w blacie. Na zdjęciach go nie widać ponieważ jest zdemontowany tymczasowo. Jeśli Cię to zainteresuje zapraszam do ogłoszeń na tym forum w zakładce "sprzedam" oferta wystawiona przez "PRCHETTA & BRUSCHETTA". Sprzedam całą przyczepę lub tylko chłodziarkę a także inne urządzenia osobno. Można obejrzeć zdjęcia lub wyślę na priv. ponegocjujmy. Ja mieszkam w Lublinie a przyczepę można obejrzeć na Mazurach nie daleko Ostródy.
2014-01-17 11:48:34 9
Pytania dotyczące ruchomego punktu gastronomicznego
Do PrzemysławM  Mam do sprzedania przyczepę +- 3/4m zajrzyj na "ogłoszenia / sprzedam" oferta wystawiona przez "PORCHETTA & BRUSCHETTA" Jeśli cię zainteresuje zapraszam do negocjacji. Służę również radami z własnego doświadczenia, np. trzeci zlew możesz zrobić z pojemnika GN 1/3 i jakoś go dostawić / podwiesić i też będzie działać. Cześć, Janek.
2014-01-14 10:11:37 9
budka kebeb- jak otworzyć
Do "mariola111". W kontenerze też będziesz pracować ale co gdy uznasz, że miejsce, w którym stoisz ci nie odpowiada albo chciałabyś spróbować objechać kilka okolicznych festynów albo odpustów? Wtedy przydałaby przyczepa a ja mam taką do sprzedania zajrzyj na "ogłoszenia / sprzedam", jeśli cię zainteresuje to ponegocjujemy. Ogłoszenie wystawione przez "PORCHETTA & BRUSCHETTA".
2014-01-14 09:25:43 7
Budka z fast food'em - wymagania sanepidu
do "klipo1906".  Mam przyczepę do sprzedania, zajrzyj na "ogłoszenia/ sprzedam" oferta wystawiona przez "PORCHETTA & BRUSCHETTA" W kontenerze 3 x 2m będzie trochę ciasno i nie masz możliwości przemieszczania się. Przyczepa jest bardziej "elastyczna" a jak się uprzesz to też możesz stać w jednym miejscu.
2014-01-14 09:04:02 4
Prośba o pomoc otwieram przyczepę gastr. pytania??
Do laku23. Jeśli potrzebna ci przyczepa to mam do sprzedania bardzo dobrze wyposażoną i z wszelkimi dokumentami. [email=ewertlub@interia.eu]ewertlub@interia.eu[/email]
2013-09-23 23:52:16 8
Co zrobić za 50 tyś
Do Gotuj 2. Ode mnie kupisz przyczepę gastronomiczną (jest na Forum w ogłoszeniach i na allegro) za mniej niż 50 tys. zł i jeszcze ci zostanie 7 tys. w kieszeni. Zajrzyj do ogłoszeń, zachęcam. Janek E. ewertlub@interia.eu
2013-08-20 23:56:32 24
Przyczepa gastronomiczna wynajem czy zakup?
Witam wszystkich forumowiczów z zamiarem zakupu przyczepy gastronomicznej i zapraszam do sekcji ogłoszeń, mam super wykończoną przyczepę przygotowaną do sprzedaży kebaba, hamburgerów, hotdogów, sałatek... Tel.506912537 lub ewertlub@interia.eu
2013-04-11 20:40:41 46
Przyczepa Gastronomiczna
Witam wszystkich forumowiczów zainteresowanych zakupem przyczepy gastronomicznej i zapraszam do rozdziału ogłoszenia tam jest moja przyczepa. Sprzedający - PORCHETTA & BRUSCHETTA (nie ma zdjęć bo mi nie wchodzą) lub bezpośrednio na ewertlub@interia.eu
2013-03-20 19:57:55 50
Sprzedaż jedzenia pod namiotem
Do "KONRAD" Jeśli masz zamiar zająć się mobilną gastronomią to dobrze trafiłeś, mam przyczepę gastronomiczną, którą mogę Ci odsprzedać, dać kilka rad i podpowiedzi. Przyczepa jest zrobiona na wysoki poziom, nowa, używana jeden sezon (sierpień-wrzesień 2012), ja sprzedawałem z niej: kebab, mięsa z grilla, hamburgery, hot dogi, frytki, napoje zimne i gorące. Jeśli jesteś zainteresowany daj znać, prześlę zdjęcia i szczegółowy opis przyczepy.
2012-11-12 16:59:12 19
Przyczepa gastronomiczna wynajem czy zakup?
Do gdyniak. Cześć ja też potrzebuję dokumentacji HACCP jak możesz to podeślij na: < ewertlub@interia.eu > dzięki.
2012-05-18 14:32:55 46
Obsługa imprez plenerowych
Cześć Alex, sporo znajdziesz na CKiT Centrum Kultury i Turystyki. Ale chciałbym zapytać Ciebie o kilka rzeczy papierkowych odnośnie prowadzenia takiej działalności. Mój mail ewertlub@interia.eu Janek
2012-03-29 18:15:50 2
Czy handel sezonowy z przyczepy lub samochodu gastro. się opłaca?
Witam wszystkich gastro-forumowiczów! Potrzebuję porady odnośnie handlu sezonowego po różnych imprezach, targach i festynach. Czy to się opłaca? Mam zamiar dopiero rozpocząć ten biznes, ale nie wiem od czego zacząć. Czy lepsza jest przyczepa, czy może samochód, a może wystarczy namiot? Jakie jedzenie najlepiej się sprzedaje (kebab, szaszłyki, kurczaki itd.)? Czy mogę sprzedawać również piwo/wino? Jak to wszystko się załatwia, od czego zacząć, co po czym? Pomóżcie!!! Giovanni. ,ewertlub@interia.eu
2012-03-16 11:50:00 6
Sprzedaż jedzenia pod namiotem
Witam ponownie. Dziękuję Pani Hannie z firmy HACPASZ za zainteresowanie i podpowiedź. Jednak zanim zlecę opracowanie HACCP i całej reszty, to chciałbym skontaktować się i porozmawiać o tym, jak ta cała procedura ma przebiegać, co po czym i za ile? Jestem trochę na bakier z komputerem, więc pewne sprawy wolę omawiać z osobami na żywo. Podaję więc mój mail: w oczekiwaniu na numery tel. lub maile osób/instytucji, które chciałyby mi pomóc. Z góry dziękuję. Pani Hanno, czy pozwolenie na sprzedaż alkoholu to to samo co akcyza? Bo kiedyś dowiadywałem się w Sanepidzie, że akcyza to właśnie pozwolenie na sprzedaż alkoholu, że kosztuje 525zł (około) na rok, lub tzw. akcyza jednorazowa (na jedną imprezę), płacona np. w konkretnej gminie i ta kosztuje 1/12 akcyzy rocznej, więc jeżeli imprez jest bardzo dużo, to chyba lepiej opłaca się zapłacić raz na rok i mieć kłopot z głowy. Racja? Następny problem to: dofinansowanie z ARiMR. Ja mieszkam i jestem zameldowany w mieście, ale posiadam trochę ziemi na wsi, gdzie jest mój dom rodzinny i opłacam sobie KRUS (taki na wniosek), czy z tego tytułu miałbym ułatwioną drogę? Czy żeby zarejestrować taką działalność muszę się przemeldować na wieś? Co To znaczy "wyznaczyć stanowisko do mycia rąk"? Czyżby postawić umywalkę i napisać na niej "to jest umywalka i służy do mycia rąk"? A z boku postawić zlew z kartką "to jest zlew - służy do mycia garnków"? Przecież ja będę głównie w plenerze, a na imprezach, które odwiedziłem, widziałem zaledwie "ogryzki" umywalek czy zlewozmywaków, albo i wcale. O co tu chodzi? Właściwie wiem, to jest Polska, a jeszcze niedawno mieszkałem we Włoszech i takich cudów nie widziałem, a oni też chyba są w Europie. Serdecznie pozdrawiam.
2012-02-24 13:30:57 19
Sprzedaż jedzenia pod namiotem
Witam ponownie. Nawiązując do poprzedniego tematu, to czy na taką działalność można dostać, skądkolwiek, jakieś dofinansowanie?
2012-02-22 08:30:53 19
Sprzedaż jedzenia pod namiotem
Witam. Jestem nowym użytkownikiem forum i mam wiele pytań odnośnie prowadzenia sezonowej sprzedaży jedzenia i napojów (piwo/wino). Pytania kieruję do osób, które znają się na rzeczy i mogą mi pomóc. Mam zamiar kupić namiot oraz odpowiedni sprzęt do takiej działalności i jeździć po różnych imprezach, targach, festynach i handlować. Menu, jakie chciałbym mieć w ofercie to: pieczona świnia (porchetta), oraz wędliny importowane z zagranicy, chleb (z jakiejś piekarni) podpiekany na grilu (bruschetta) z dodatkami, chleb ze smalcem, szaszłyki, kiełbaski, kebab,frytki, dwa-trzy rodzaje makaronu tzw."pasta" no i wspomniane wcześniej piwo i wino - głównie jako grzaniec. I teraz; jakie urządzenia będą mi potrzebne? (grill i podgrzewacz makaronu już mam); czy niektóre rzeczy mogę zrobić sam np. stoły, zlewozmywak, podstawy?; czy te urządzenia mogą być używane?; jaka, a właściwie skąd, woda do gotowania makaronu?; wszystko mam zamiar przygotowywać na miejscu; czy dwa auta: furgon na sprzęt i chłodnia na produkty, (posłuży także jako magazyn), mogą być?; jakie zezwolenia, pozwolenia, certyfikaty, instrukcje i projekty są potrzebne do takiej działalności?; jaką formę rozliczeń z fiskusem najlepiej wybrać?; czy browar, z którym nawiążę współpracę da mi również urządzenie do nalewania piwa, beczki, parasol, stoły i ławki za darmo? Nie wiem już o co więcej pytać lecz z góry dziękuję za pomoc. Pozdrawiam wszystkich forumowiczów.
2012-02-21 17:43:59 19
 
STRONA GŁÓWNA     O NAS     REGULAMIN     REKLAMA     KONTAKT    
Copyrights © ForumGastronomiczne.pl 2008-2016.