![]() |
| FORUM GASTRONOMICZNE | NOWY TEMAT |
TEMAT FORUM: PRZYCZEPA Z MAKARONAMI |
|||||||
|
Autor:
italiano
Wypowiedzi: 3 |
Witam
Na wstępie zaznaczam iż jestem z poza branży gastronomicznej. 10 lat temu gdy zaczynałem prace w swoim życiu doświadczyłem bycia "talerzowym" w malej restauracji z potrawami greckimi. Teraz chciałbym otworzyć małą przyczepę z daniami włoskimi. Głównie będa to makarony 4-5 odmian, od 4 do 5 różnych sosów do wyboru plus mięso drobiowe i wołowe. Proszę o poradę odnośnie systemu jaki powinienem wprowadzić jeśli chodzi o makaron. Sosy i mięsa już ugotowane będę trzymał w bemarach. Chce nastawić swoją działalność na sprzedaż dobrej jakościowo żywności. |
||||||
| REKLAMA |
![]()
Oferujemy znane marki STALGAST, HENDI, KROMET, RM, UNOX, REDFOX, LAINOX, RETIGO, CATERINA, ROBOT-COUPE, LOZAMET, SPOMASZ-NAKŁO w najniższych cenach w internecie!
Przekonaj się sam! http://smartgast.pl lub tel 880 301 130 |
||||||
|
Autor:
HACPASZ Hanna Półtorak
Tematy: 25 Wypowiedzi: 554 |
Witam serdecznie należy opracować Dobrą Praktykę Produkcyjną i Higieniczną w zakresie prowadzonej działalności i zgłosić się do SANEPIDU w celu wpisania działalności do rejestru producentów żywności i otrzymania pozwolenia na sprzedaż przygotowywanych potraw. Jestem w stanie pomóc przy przygotowaniu dokumentacji wymaganej przez SANEPID proszę o kontakt poltorak@haccp-gmp.home.pl
Jednocześnie chciałabym zaprosić wszystkie osoby zainteresowane rozpoczęciem działalności gastronomicznej na szkolenie poświęcone zagadnieniom związanym z wyposażeniem kuchni lokalu/ pojazdu gastronomicznego, zasadom przygotowania posiłków w lokalach gastronomicznych i pojazdach gastronomicznych (dobór potraw uzależniony jest od wielkości i rodzaju lokalu gastronomicznego) Na szkoleniu poruszone zostaną zagadnienia związane z rejestracją i rozpoczęciem działalności krok po kroku. Szkolenie odbywało się będzie w Warszawie 14.05.2014 Szczegóły dotyczące szkolenia znajdziecie Państwo w zakładce Ogłoszenia |
||||||
![]() Autor: BANNERT- Przyczepy Gastro ![]() Wypowiedzi: 48 |
Witam serdecznie
Jestem przedstawicielem firmy zajmującej się produkcją przyczep i samochodów gastronomicznych. Mogę pomóc w zakupie i wyposażeniu przyczepy do sprzedaży makaronów. Jeśli jest Pan zainteresowany to zapraszam do współpracy e.lewandowska@przyczepygastronomiczne.pl Pozdrawiam Ewelina
BANNERT- Przyczepy i Samochody Gastronomiczne
Sprzedaż / Serwis / Części / Remonty www.przyczepygastronomiczne.pl |
||||||
|
Autor:
PORCHETTA & BRUSCHETTA
Tematy: 2 Wypowiedzi: 23 |
Ciao Italiano (pewnie miałeś jakiś kontakt z Italią, tak jak ja), ale nie o tym. Mam fajną przyczepę do sprzedania, znajduje się na tym forum, oferta wystawiona przez "PORCHETTA & BRUSCHETTA" oraz na tablicy nr oferty 64630245. Sprzedam ją za 31tys. do negocjacji, jeśli cię zainteresuje pisz na ewertlub@interia.eu
|
||||||
|
Autor:
italiano
Dlaczego sprzedajesz przyczepę?
|
||||||
|
Autor:
roster
Wypowiedzi: 4 |
Witam sig Italiano-dobry pomysl ale wymaga przygotowania i umiejetnosci.Pracowalem w Itali +20 lat w gastronomi, obecnie w hotelu****w Polsce,mam zamiar rowniez wystartowac z food truckiem-jestem w trakcie realizacji.Makarony to specyficzny produkt,na pierwszy rzut oka wydaje sie ze nie wymaga specj sprzetu i wielkich umiejetnosci a to jest nieprawda.I kto tak uwaza, jest w bledzie.Jak cie interesuje temat to ci wytlumacze najgorsze bledy i fachowe wskazuwki o ktorych nie mozesz wiedziec a twoj klient jak sie zdecyduje na PIATTO DI PASTA prawdopodobnie wie
|
||||||
|
Autor:
PORCHETTA & BRUSCHETTA
Tematy: 2 Wypowiedzi: 23 |
italiano napisał(a) w dniu 2014-04-26 o godzinie 20:17:57: Dlaczego sprzedajesz przyczepę? Sprzedaję bo myślałem, że sobie poradzę, że się znam, przeliczyłem się a poza tym sprawy rodzinne (ale to już na priv.) |
||||||
|
Autor:
italiano
Zastanawiam się ile żarcia trzeba przemielić aby zwróciło się 50 tys złotych.
Doliczając do tego koszta stałe. Na razie liczę czy wejść w taki biznes. |
||||||
|
Autor:
Małgorzata.S Wypowiedzi: 1 |
Mam przyczepę od 2 lat, sprzedaję głównie kebab. Najważniejsza jest jakość produktów, to już nie czasy na dania z mikrofali, a niestety wielu jeszcze to oferuje:( Polecam zakup nowej przyczepy, ja jestem bardzo zadowolona, przed zakupem oglądałam używane byłam tez w firmach które robili nowe przyczepy, ale ich wygląd nie odbiegał wyglądem od tych używanych. różne rzeczy są na rynku...ale pamiętaj, że Twoja przyczepa musi przyciagnąć klienta, jej wygląd też jest ważny!
|
||||||
|
Autor:
robpert
Wypowiedzi: 6 |
Jeśli chodzi o makarony to martwiłć się można tylko oto że to póki co nie na nasz rynek. Tzn nie jako danie z Przyczepy. To raczej ta grupa docelowa która jada w knajpach. Ale psórbowac warto. Co do samochodu – uderz do firmy Bannert, zaproponują Ci coś fajnego skrojonego pod twoją działalność.
|
||||||
| PRZYCZEPA Z MAKARONAMI | |||||||
| REKLAMA |
![]()
Oferujemy znane marki STALGAST, HENDI, KROMET, RM, UNOX, REDFOX, LAINOX, RETIGO, CATERINA, ROBOT-COUPE, LOZAMET, SPOMASZ-NAKŁO w najniższych cenach w internecie!
Przekonaj się sam! http://smartgast.pl lub tel 880 301 130 |
||||||
|
Autor:
HACPASZ Hanna Półtorak
Wszystkich chętnych do posłuchania na temat organizacji pracy w małej gastronomii i przygotowywania potraw w gastronomii mobilnej i stacjonarnej zapraszam na szkolenie które odbędzie się w Warszawie dnia 05.06.2014 w Warszawie. Szkolenie Moja gastronomia od czego zacząć - szczegóły znajdują się w zakładce Ogłoszenia
|
||||||
|
Autor:
Kaniur
Wypowiedzi: 9 |
Witam, robiliśmy przyczepy dla Barilli. Proszę o kontakt info@xtrail.pl.
|
||||||
|
Autor:
ninjin
Wypowiedzi: 1 |
ważne aby towar przewożony był bezpieczny dlatego lepiej zatrudnić do takiej pracy fachowca
http://activeden.net/user/Stefan40 |
||||||
|
Autor:
Anna Zbrożek
niestety, makarony rzadko się sprawdzają w tego typu działalności. wiem, bo sama w tym roku je sprzedawałam i nie schodziły prawie w ogóle (chociaż starałam się jak mogłam aby urozmaicić menu). Polacy są jednak przyzwyczajeni do kebabów, hamburgerów, zapiekanek, ewentualnie ryb smażonych. Wszystko co wychodzi poza tą magiczną czwórkę traktowane jest jak ewenement. co oczywiście nie znaczy, że w innym mieście się nie uda.
a jeśli nie masz jeszcze zakupionej przyczepy, to ja właśnie mam do sprzedania swój food truck, nowiusieńki, pracował tylko 3 miesiące letnie (sprzedaję z powodu choroby w rodzinie, w związku z czym nie mam czasu na prowadzenie biznesu: FIAT DUCATO II 2003 2.0 Diesel do mobilnej gastronomii cena do negocjacji) |
||||||
|
Autor:
HACPASZ Hanna Półtorak
Na pytania związane z przystosowywaniem samochodu do pracy w gastronomii odpowiemy na szkoleniu, które będzie odbywało się w Warszawie dania 20.11.2014
Podpowiemy - w jakie urządzenia wyposażyć pojazd tak aby nie obciążać zbytnio żródła zasilania w prąd - jak rozwiązać problemy związane z zaopatrzeniem pojazdu w wodę - meble z stali nierdzewnej czy z laminatów prawdy i mity - dania gotowe czy z półproduktów na co zgadza się SANEPID zapraszamy Warszawa 20.11.2014 szczegóły w Zakładce ogłoszenia szkolenie Moja gastronomia lub mailowo poltorak@haccp-gmp.home.pl zapraszamy |
||||||
|
Autor:
HACPASZ Hanna Półtorak
Na pytania związane z przystosowywaniem samochodu do pracy w gastronomii odpowiemy na szkoleniu, które będzie odbywało się w Warszawie dania 20.11.2014
Podpowiemy - w jakie urządzenia wyposażyć pojazd tak aby nie obciążać zbytnio żródła zasilania w prąd - jak rozwiązać problemy związane z zaopatrzeniem pojazdu w wodę - meble z stali nierdzewnej czy z laminatów prawdy i mity - dania gotowe czy z półproduktów na co zgadza się SANEPID zapraszamy Warszawa 20.11.2014 szczegóły w Zakładce ogłoszenia szkolenie Moja gastronomia lub mailowo poltorak@haccp-gmp.home.pl zapraszamy |
||||||
|
NOWE OGŁOSZENIA GASTRONOMICZNE
|
|||||||
|
System zapisze Twoje dane:
Adres IP: 216.73.216.55 Data: 2026-01-13 Czas: 11:10:14 |
|||||||
| FORUM GASTRONOMICZNE | |||||||
|
Copyrights © ForumGastronomiczne.pl 2008-2016.
|