FORUM     OGŁOSZENIA    

STRONA GŁÓWNA / FORUM GASTRONOMICZNE / REMONT PRZYCZEPY GASTRONOMICZNEJ
SZUKANA FRAZA: NOWE TEMATY    OSTATNIE KOMENTARZE    GORĄCE TEMATY   
FORUM GASTRONOMICZNE NOWY TEMAT
TEMAT FORUM:

REMONT PRZYCZEPY GASTRONOMICZNEJ

Autor: Michał31

Wypowiedzi: 1
Post 1 napisany 2014-02-17 o godzinie 21:30:48.
Mam na oku ogłoszenie dotyczące sprzedaży przyczepy gastronomicznej i ze względu na fakt, że przyczepę trzeba będzie dopasować do mojego pomysłu chciałem się dowiedzieć czy kosztowny może być remont a dokładniej zmiana obudowy przyczepy?

REKLAMA
sklep gastronomiczny smartgast
Oferujemy znane marki STALGAST, HENDI, KROMET, RM, UNOX, REDFOX, LAINOX, RETIGO, CATERINA, ROBOT-COUPE, LOZAMET, SPOMASZ-NAKŁO w najniższych cenach w internecie!
Przekonaj się sam! http://smartgast.pl lub tel 880 301 130

Autor: PORCHETTA & BRUSCHETTA

Tematy: 2
Wypowiedzi: 23
Post 2 napisany 2014-02-18 o godzinie 20:29:09.
Witam Michał31, kup ode mnie przyczepę i masz z głowy, oczywiście jeśli 
Ci się spodoba i będzie pod kątem twojego pomysłu. Ja kupiłem przyczepę przygotowaną do sprzedaży lodów, więc przerabiałem całe wnętrze po swojemu i wiem co to znaczy i ile to kosztowało a Ty myśląc o nowym poszyciu, przygotuj się również na nowe wnętrze, bo nie wierzę, że uda Ci się bez problemów wykorzystać ponownie stare. Zajrzyj na ogłoszenia na tym forum w zakładce sprzedam  i obejrzyj moją przyczepę (ogłoszenie wystawione przez PORCHETTA & BRUSCHETTA lub na tablicę nr ogłoszenia 64630245. Sprzedam również na raty. Jeśli Cię zainteresowałem pisz na priw. Pozdrawiam. Janek

Remont przyczepy gastronomicznej
Autor: BANNERT- Przyczepy Gastro
forum

Wypowiedzi: 48
Post 3 napisany 2014-03-05 o godzinie 22:03:34.
Witam,
Jestem producentem przyczep gastronomicznych, jeżeli potrzebujesz porady lub części to pisz, co Cię konkretnie interesuje. Produkuję też ściany z laminatu długość max 6,2m.  
Pozdrawiam
Marek
BANNERT- Przyczepy i Samochody Gastronomiczne
Sprzedaż / Serwis / Części / Remonty
www.przyczepygastronomiczne.pl

NOWE OGŁOSZENIA GASTRONOMICZNE

System zapisze Twoje dane:
Adres IP: 44.201.97.138
Data: 2024-09-15
Czas: 08:30:08
DODAJ ODPOWIEDŹ DO TEMATU: REMONT PRZYCZEPY GASTRONOMICZNEJ
Aby dodać odpowiedź do tematu należy się zalogować.

Jeśli nie masz konta, skorzystaj z bezpłatnej rejestracji.
FORUM GASTRONOMICZNE
Temat "remont przyczepy gastronomicznej" w grupie "mobilna gastronomia"
TAGI: przyczepa (34)    przyczepy (36)    przyczepa gastronomiczna (48)    przyczepa handlowa (11)    remont (2)   
OSTATNIO DODANE TEMATY: Przeróbka zwykłej przyczepy na przyczepę gastronomiczna    Opakowanie zgrzewane dla casteringów dietetycznych - bez podatku SUP - zgrzewane papierem   

STRONA GŁÓWNA     O NAS     REGULAMIN     REKLAMA     KONTAKT    
Copyrights © ForumGastronomiczne.pl 2008-2016.