FORUM GASTRONOMICZNE | NOWY TEMAT |
TEMAT FORUM: REMONT PRZYCZEPY GASTRONOMICZNEJ |
|||||||
Autor:
Michał31
Wypowiedzi: 1 |
Mam na oku ogłoszenie dotyczące sprzedaży przyczepy gastronomicznej i ze względu na fakt, że przyczepę trzeba będzie dopasować do mojego pomysłu chciałem się dowiedzieć czy kosztowny może być remont a dokładniej zmiana obudowy przyczepy?
|
||||||
REKLAMA |
Oferujemy znane marki STALGAST, HENDI, KROMET, RM, UNOX, REDFOX, LAINOX, RETIGO, CATERINA, ROBOT-COUPE, LOZAMET, SPOMASZ-NAKŁO w najniższych cenach w internecie!
Przekonaj się sam! http://smartgast.pl lub tel 880 301 130 |
||||||
Autor:
PORCHETTA & BRUSCHETTA
Tematy: 2 Wypowiedzi: 23 |
Witam Michał31, kup ode mnie przyczepę i masz z głowy, oczywiście jeśli
Ci się spodoba i będzie pod kątem twojego pomysłu. Ja kupiłem przyczepę przygotowaną do sprzedaży lodów, więc przerabiałem całe wnętrze po swojemu i wiem co to znaczy i ile to kosztowało a Ty myśląc o nowym poszyciu, przygotuj się również na nowe wnętrze, bo nie wierzę, że uda Ci się bez problemów wykorzystać ponownie stare. Zajrzyj na ogłoszenia na tym forum w zakładce sprzedam i obejrzyj moją przyczepę (ogłoszenie wystawione przez PORCHETTA & BRUSCHETTA lub na tablicę nr ogłoszenia 64630245. Sprzedam również na raty. Jeśli Cię zainteresowałem pisz na priw. Pozdrawiam. Janek |
||||||
Autor: BANNERT- Przyczepy Gastro Wypowiedzi: 48 |
Witam,
Jestem producentem przyczep gastronomicznych, jeżeli potrzebujesz porady lub części to pisz, co Cię konkretnie interesuje. Produkuję też ściany z laminatu długość max 6,2m. Pozdrawiam Marek
BANNERT- Przyczepy i Samochody Gastronomiczne
Sprzedaż / Serwis / Części / Remonty www.przyczepygastronomiczne.pl |
||||||
NOWE OGŁOSZENIA GASTRONOMICZNE
|
|||||||
System zapisze Twoje dane:
Adres IP: 44.201.97.138 Data: 2024-09-15 Czas: 08:30:08 |
|||||||
FORUM GASTRONOMICZNE |
Copyrights © ForumGastronomiczne.pl 2008-2016.
|