![]() |
FORUM PRZYCZEPA HANDLOWA | NOWY TEMAT |
TEMAT | AUTOR | WYPOWIEDZI | STATYSTYKI | OSTATNIA WYPOWIEDŹ |
Remont przyczepy gastronomicznej Witam, Jestem producentem przyczep gastronomicznych, jeżeli potrzebujesz porady lub części to pisz, co Cię konkretnie interesuje. Produkuję też ściany z laminatu długość max 6,2m. Pozdrawiam Marek [..] |
Michał31 | 3 | 2471 | |
Przyczepa gastronomiczna poza sezonem Wszystkim się wydaje że fastfood to taka prosta gastronomia - ja też tak myślałem jak zaczynałem i po kilku dniach pracy ze smażonymi frytkami i wysokiej temperaturze od gyrosa odchodzą chęci do pracy. [..] |
beer | 4 | 2225 | |
Prośba o pomoc otwieram przyczepę gastr. pytania?? Jeśli mogę coś podpowiedzieć w temacie pieca konwekcyjnego to zainteresuj się piecami firmy UNOX. W sprawie pieczywa to piec konwekcyjny (najlepiej z nawilżaniem) upiecze lub podgrzeje pieczywo, natomiast kontakt grill tylko podgrzeje, zapiecze bułkę. Ja na Twoim miejscu wybrałbym kontakt grilla bo [..] |
laku23 | 8 | 3031 | |
Przyczepa z lodami. Prosze o pomoc i pokierowanie. Jak się Tobie nie śpieszy to poczekaj, po sezonie ceny przyczep bardzo się zmienią (będą tańsze). Według mnie hot-dogi to się nam przejadły. Jeśli jesteś zainteresowany na poważnie lodami to polecam kontakt z firmą PRIMULATOR w sprawie maszyn CARPIGIANI, nie są tanie ale przynajmniej wydajne i dobre [..] |
gałer | 2 | 2185 | |
Przyczepa gastronomiczna naleśniki Ja zawsze lubię bardzo dobre naleśniki. Moja kochana małżonka przygotowuje mi naleśniki z bardzo dobrego przepisu https://www.kwestiaprzepisu.pl/przepis/nalesniki/ . [..] |
ggplus | 6 | 3557 | |
Świeże soki w przyczepie https://cdn.statically.io/img/polskiepomidory.com.pl/wp-content/uploads/2020/09/baner-pomidorki-2-Kopia-2-1.png?w=1200&quality=50&f=auto [..] |
Rolnik | 21 | 12455 | |
okap w przyczepie No niestety człowiek całe życie się uczy na błędach... przyczepa niewyeksploatowana tylko porostu poprzedni właściciel zrobił fuszerkę i to wychodzi teraz... W złą godzinę wypowiedziane słowa oby dziś nie przyjechały... własnie jestem po ich wizycie, jak dostałam telefon to nie wiedziałam za co sie [..] |
Fredka | 6 | 2141 | |
MAM DO SPRZEDANIA PRZYCZEPE GASTRONOMICZNA Oferty sprzedaży proszę publikować w dziale OGŁOSZENIA. [..] |
activ7777 | 2 | 1730 | |
Przyczepa gastronomiczna- grill bar Witam Chciałbym się dowiedzieć czy są jakieś wymogi, jeśli chodzi o sprzedaż świeżej żywności typu frytki, hamburgery zapiekanki i dania z grila(karkówka, szaszłyki itp. Większość produktów chciałbym robić na miejscu, mówię o sosach, marynatach, kotletach na hamburgery, zapiekankach i frytkach. Is [..] |
freek-f1 | 1 | 1885 | |
Przyczepa gastronomiczna ( Campingowa ) Witam serdecznie oczywiście możesz sam zmodernizować przyczepe, ale pamiętaj o odpowiednim doborze materiałów wykończeniowych tz. blaty i szafki najlepiej ze stali nierdzewnej , blaty mogą byc również wykonane z laminatów (powinny posiadać atest PZH potwierdzający ich jakość oraz muszą byc wykonane [..] |
Damian1986 | 2 | 3181 | |
Producent przyczep handlowych Polecamy i zapraszamy www.przyczepy-handlowe.pl [..] |
przyczepy handlowe | 1 | 1752 | |
FORUM GASTRONOMICZNE PRZYCZEPA HANDLOWA |
Copyrights © ForumGastronomiczne.pl 2008-2016.
|