FORUM     OGŁOSZENIA    

STRONA GŁÓWNA / FORUM GASTRONOMICZNE / PRZYCZEPA HANDLOWA
SZUKANA FRAZA: NOWE TEMATY    OSTATNIE KOMENTARZE    GORĄCE TEMATY   
FORUM PRZYCZEPA HANDLOWA NOWY TEMAT
TEMAT AUTOR WYPOWIEDZI STATYSTYKI OSTATNIA WYPOWIEDŹ
Remont przyczepy gastronomicznej
Witam, Jestem producentem przyczep gastronomicznych, jeżeli potrzebujesz porady lub części to pisz, co Cię konkretnie interesuje. Produkuję też ściany z laminatu długość max 6,2m.   Pozdrawiam Marek [..]
Michał31 3 2471
Przyczepa gastronomiczna poza sezonem
Wszystkim się wydaje że fastfood to taka prosta gastronomia - ja też tak myślałem jak zaczynałem i po kilku dniach pracy ze smażonymi frytkami i wysokiej temperaturze od gyrosa odchodzą chęci do pracy. [..]
beer 4 2225
Prośba o pomoc otwieram przyczepę gastr. pytania??
Jeśli mogę coś podpowiedzieć w temacie pieca konwekcyjnego to zainteresuj się piecami firmy UNOX. W sprawie pieczywa to piec konwekcyjny (najlepiej z nawilżaniem) upiecze lub podgrzeje pieczywo, natomiast kontakt grill tylko podgrzeje, zapiecze bułkę. Ja na Twoim miejscu wybrałbym kontakt grilla bo [..]
laku23 8 3031
Przyczepa z lodami. Prosze o pomoc i pokierowanie.
Jak się Tobie nie śpieszy to poczekaj, po sezonie ceny przyczep bardzo się zmienią (będą tańsze). Według mnie hot-dogi to się nam przejadły. Jeśli jesteś zainteresowany na poważnie lodami to polecam kontakt z firmą PRIMULATOR w sprawie maszyn CARPIGIANI, nie są tanie ale przynajmniej wydajne i dobre [..]
gałer 2 2185
Przyczepa gastronomiczna naleśniki
Ja zawsze lubię bardzo dobre naleśniki. Moja kochana małżonka przygotowuje mi naleśniki z bardzo dobrego przepisu https://www.kwestiaprzepisu.pl/przepis/nalesniki/ . [..]
ggplus 6 3557
Świeże soki w przyczepie
https://cdn.statically.io/img/polskiepomidory.com.pl/wp-content/uploads/2020/09/baner-pomidorki-2-Kopia-2-1.png?w=1200&quality=50&f=auto [..]
Rolnik 21 12455
okap w przyczepie
No niestety człowiek całe życie się uczy na błędach... przyczepa niewyeksploatowana tylko porostu poprzedni właściciel zrobił fuszerkę i to wychodzi teraz... W złą godzinę wypowiedziane słowa oby dziś nie przyjechały... własnie jestem po ich wizycie, jak dostałam telefon to nie wiedziałam za co sie [..]
Fredka 6 2141
MAM DO SPRZEDANIA PRZYCZEPE GASTRONOMICZNA
Oferty sprzedaży proszę publikować w dziale OGŁOSZENIA. [..]
activ7777 2 1730
Przyczepa gastronomiczna- grill bar
Witam Chciałbym się dowiedzieć czy są jakieś wymogi, jeśli chodzi o sprzedaż świeżej żywności typu frytki, hamburgery zapiekanki i dania z grila(karkówka, szaszłyki itp. Większość produktów chciałbym robić na miejscu, mówię o sosach, marynatach, kotletach na hamburgery, zapiekankach i frytkach. Is [..]
freek-f1 1 1885
Przyczepa gastronomiczna ( Campingowa )
Witam serdecznie oczywiście możesz sam zmodernizować przyczepe, ale pamiętaj o odpowiednim doborze materiałów wykończeniowych tz. blaty i szafki najlepiej ze stali nierdzewnej , blaty mogą byc również wykonane z laminatów (powinny posiadać atest PZH potwierdzający ich jakość oraz muszą byc wykonane [..]
Damian1986 2 3181
Producent przyczep handlowych
Polecamy i zapraszamy www.przyczepy-handlowe.pl [..]
przyczepy handlowe 1 1752
FORUM GASTRONOMICZNE PRZYCZEPA HANDLOWA
OSTATNIO DODANE TEMATY: piec konwekcyjno-parowy jaka firma ? firma cateringowa objazdowa proszę o pomoc    piece konwekcyjnio parowe venix i gastroprodukt professional – duet idealny dla gastronomii    kawiarnia w sklepie z rĘkodzieŁem   

STRONA GŁÓWNA     O NAS     REGULAMIN     REKLAMA     KONTAKT    
Copyrights © ForumGastronomiczne.pl 2008-2016.