![]() |
| FORUM GASTRONOMICZNE | NOWY TEMAT |
TEMAT FORUM: PRZYCZEPA GASTRONOMICZNA- GRILL BAR |
|||||||
|
Autor:
freek-f1
Wypowiedzi: 1 |
Witam
Chciałbym się dowiedzieć czy są jakieś wymogi, jeśli chodzi o sprzedaż świeżej żywności typu frytki, hamburgery zapiekanki i dania z grila(karkówka, szaszłyki itp. Większość produktów chciałbym robić na miejscu, mówię o sosach, marynatach, kotletach na hamburgery, zapiekankach i frytkach. Istnieje taka możliwość? Dodam, że przyczepa byłaby już odebrana przez sanepid. Z góry dziękuję za pomoc. |
||||||
| REKLAMA |
![]()
Oferujemy znane marki STALGAST, HENDI, KROMET, RM, UNOX, REDFOX, LAINOX, RETIGO, CATERINA, ROBOT-COUPE, LOZAMET, SPOMASZ-NAKŁO w najniższych cenach w internecie!
Przekonaj się sam! http://smartgast.pl lub tel 880 301 130 |
||||||
|
NOWE OGŁOSZENIA GASTRONOMICZNE
|
|||||||
|
System zapisze Twoje dane:
Adres IP: 216.73.216.168 Data: 2025-11-25 Czas: 07:09:56 |
|||||||
| FORUM GASTRONOMICZNE | |||||||
|
Copyrights © ForumGastronomiczne.pl 2008-2016.
|