FORUM     OGŁOSZENIA    
 
STRONA GŁÓWNA / FORUM GASTRONOMICZNE / PRZYCZEPA GASTRONOMICZNA POZA SEZONEM
SZUKANA FRAZA: NOWE TEMATY    OSTATNIE KOMENTARZE    GORĄCE TEMATY   
FORUM GASTRONOMICZNE NOWY TEMAT
TEMAT FORUM:

PRZYCZEPA GASTRONOMICZNA POZA SEZONEM

Autor: beer


Wypowiedzi: 3
Post 1 napisany 2013-10-23 o godzinie 20:58:29.
Witam wszystkich forumowiczów.
Po sezonie letnim nad morzem mam wolną przyczepę i chciałbym ją w jakiś sposób wykorzystać, co sugerujecie żeby w niej zrobić? Dotychczas w przyczepie sprzedawane były lody włoskie ale to zimą nie przejdzie a chciałbym aby przyczepa zarabiała na siebie przez cały rok. Nie jestem przekonany do jakiegoś konkretnego rozwiązania ale rozważam opcje:
- gofry, naleśniki
- typowy fast food czyli hamburgery, hot dogi, zapiekanki, frytki

Które rozwiązanie według Was doświadczonych w tym temacie użytkowników jest lepsze? Powiedzmy, że nie ograniczają mnie zbytnio fundusze, bo wiem że jak się dobrze zrobi to raczej dobrze pójdzie. Zależy mi również aby nie przerabiać zbytnio tego co już mam.
 
REKLAMA
sklep gastronomiczny smartgast
Oferujemy znane marki STALGAST, HENDI, KROMET, RM, UNOX, REDFOX, LAINOX, RETIGO, CATERINA, ROBOT-COUPE, LOZAMET, SPOMASZ-NAKŁO w najniższych cenach w internecie!
Przekonaj się sam! http://smartgast.pl lub tel 880 301 130
 
Przyczepa gastronomiczna poza sezonem
Autor: BANNERT- Przyczepy Gastro
forum

Wypowiedzi: 48
Post 2 napisany 2013-10-23 o godzinie 22:47:20.
Napisz coś więcej na temat miejsca, gdzie będziesz handlował. (na deptaku, targowisku, pod marketem, itp. ???) Miejsce ma zasadnicze znaczenie.
BANNERT- Przyczepy i Samochody Gastronomiczne
Sprzedaż / Serwis / Części / Remonty
www.przyczepygastronomiczne.pl
 
Autor: Hurtownia Gastronomiczna
forumforum

Wypowiedzi: 85
Post 3 napisany 2013-10-25 o godzinie 10:23:12.
Zdecydowanie łatwiejszą formą przygotowania będzie fast food, również wyposażenie tańsze i bardziej uniwersalne. Przy fast foodach są mniejsze wymagania niż przy gofrach i naleśnikach. Według mnie przeróbki zabudowy w przyczepie będą wymagane bo wątpię aby wszystko idealnie pasowało, przy lodach nie było okapu wentylacyjnego a tutaj będzie wymagany.
 
Autor: perfekto


Wypowiedzi: 6
Post 4 napisany 2013-10-25 o godzinie 12:38:55.
Wszystkim się wydaje że fastfood to taka prosta gastronomia - ja też tak myślałem jak zaczynałem i po kilku dniach pracy ze smażonymi frytkami i wysokiej temperaturze od gyrosa odchodzą chęci do pracy.
 
NOWE OGŁOSZENIA GASTRONOMICZNE
 

System zapisze Twoje dane:
Adres IP: 100.26.176.111
Data: 2024-07-14
Czas: 19:53:01
DODAJ ODPOWIEDŹ DO TEMATU: PRZYCZEPA GASTRONOMICZNA POZA SEZONEM
Aby dodać odpowiedź do tematu należy się zalogować.

Jeśli nie masz konta, skorzystaj z bezpłatnej rejestracji.
FORUM GASTRONOMICZNE
Temat "przyczepa gastronomiczna poza sezonem" w grupie "mobilna gastronomia"
TAGI: przyczepa gastronomiczna (48)    przyczepy gastronomiczne (38)    przyczepa handlowa (11)   
OSTATNIO DODANE TEMATY: Przeróbka zwykłej przyczepy na przyczepę gastronomiczna    Opakowanie zgrzewane dla casteringów dietetycznych - bez podatku SUP - zgrzewane papierem   
 
STRONA GŁÓWNA     O NAS     REGULAMIN     REKLAMA     KONTAKT    
Copyrights © ForumGastronomiczne.pl 2008-2016.