FORUM     OGŁOSZENIA    
 
STRONA GŁÓWNA / FORUM GASTRONOMICZNE / PRZYCZEPA GASTRONOMICZNA
SZUKANA FRAZA: NOWE TEMATY    OSTATNIE KOMENTARZE    GORĄCE TEMATY   
FORUM GASTRONOMICZNE NOWY TEMAT
TEMAT FORUM:

PRZYCZEPA GASTRONOMICZNA

Autor: ADMIN
forumforum

Tematy: 14
Wypowiedzi: 86
Post 1 napisany 2011-02-21 o godzinie 22:53:35.
Witam!

Rozpoczynam 1 temat znany wszystkim z poprzedniej wersji forum. Jest to temat o przyczepach gastronomicznych. Mam nadzieję, że będzie również wzbudzał zainteresowanie jak to miało miejsce wcześniej.

Zwracam również uwagę na możliwość dodawania ogłoszeń gastronomicznych. U góry dostępny jest link: OGŁOSZENIA. Dodawanie ogłoszeń jest całkowicie bezpłatne.
 
REKLAMA
sklep gastronomiczny smartgast
Oferujemy znane marki STALGAST, HENDI, KROMET, RM, UNOX, REDFOX, LAINOX, RETIGO, CATERINA, ROBOT-COUPE, LOZAMET, SPOMASZ-NAKŁO w najniższych cenach w internecie!
Przekonaj się sam! http://smartgast.pl lub tel 880 301 130
 
Autor: pkw


Wypowiedzi: 4
Post 2 napisany 2011-02-22 o godzinie 09:43:53.
Witam,
Mam okazję kupić przyczepę gastronomiczną bez wyposażenia podpowiedzcie mi co mogą tam wstawić z urządzeń, czy nastawić się na kurczaki, gyros czy fast-food (knysze hamburgery hot-dog). Jak do przyczep podchodzi sanepid? Pomóżcie jeszcze jedno można z takiej przyczepy sprzedawać piwko?
 
Autor: Gutek
forumforumforumforumforum

Tematy: 5
Wypowiedzi: 280
Post 3 napisany 2011-02-22 o godzinie 10:04:26.
Jeśli przyczepa jest duża to można śmiało bawić się w kurczaki, gyros i fast food. Z urządzeń będzie potrzebne:
- gyros najlepiej gazowy
- kontakt grill
- kuchenka mikrofalowa
- frytkownica
- rożno do kurczaków najlepiej gazowe

Co do piwa to już nie wiem, pewnie będzie potrzebna koncesja.

A sanepid co oddział to inna historia.
Potrzebujesz pomocy przy otwarciu działalności gastronomicznej? Chętnie pomogę.
WYKONUJE: konsultacje techniczne i handlowe na terenie całego kraju!
 
Autor: Gutek
forumforumforumforumforum

Tematy: 5
Wypowiedzi: 280
Post 4 napisany 2011-02-22 o godzinie 10:15:21.
Zapomniałbym o urządzeniach chłodniczych ale to już według uznania.
Potrzebujesz pomocy przy otwarciu działalności gastronomicznej? Chętnie pomogę.
WYKONUJE: konsultacje techniczne i handlowe na terenie całego kraju!
 
Autor: gastronauta


Wypowiedzi: 1
Post 5 napisany 2011-02-23 o godzinie 21:18:44.
Witam wszystkich, posiadam do sprzedania przyczepę 5 m firmy Bodex, przyczepa jest z 2010r.
Bliższych informacji udzielę pod numerem tel 608 021210
Pozdrawiam.
 
Autor: ADMIN
forumforum

Tematy: 14
Wypowiedzi: 86
Post 6 napisany 2011-02-23 o godzinie 21:57:23.
@gastronauta
Proponuję dodać ogłoszenie gastronomiczne i jego treści dodać wszelkie szczegóły związane z przyczepą, dodatkowo można dodać 4 zdjęcia :).
 
Autor: pkw


Wypowiedzi: 4
Post 7 napisany 2011-02-24 o godzinie 15:50:39.
Do gastronauty:

Powiedz kolego z wyposażeniem ta przyczepa.

I takie pytanie co nie opłaca się że sprzedajesz?

 
Autor: Międzyzdroje


Wypowiedzi: 8
Post 8 napisany 2011-02-27 o godzinie 10:04:55.
Dzień dobry!

Chcielibyśmy w tym roku otworzyć mała gastronomię w przyczepie nad morzem. Czy może nam ktoś podpowiedzieć czy taka przyczepa może stać w dowolnym miejscu czy musi być ono wykupione. Jak duża musi być przyczepa żebyśmy mogli sprzedawać gofry i lody? W zeszłym roku widzieliśmy też auta gastronomiczne z których sprzedawano jedzenie, napoje, lody i inne. Co jest lepsze? Ile trzeba mieć pieniędzy na zakup przyczepy, bez wyposażenia, bo maszyny do lodów już widzieliśmy.
 
Autor: Gutek
forumforumforumforumforum

Tematy: 5
Wypowiedzi: 280
Post 9 napisany 2011-02-27 o godzinie 11:47:05.
Lody nie są prostym tematem od strony sanepidu, gofry w sumie też. Ale jeżeli dobrze zoorganizujemy miejsce w przyczepie gastronomicznej lub kontenerze, samochodzie itp. to będzie okey. Ważne aby nabyć dobry sprzęt, bo w sezonie letnim mając dobrą miejscówkę, urządzenia będą pracować na maksymalnych obrotach. Jeżeli nie zainwestujemy w dobry jakościowo sprzęt to zamiast sprzedawać gofry i lody będziemy czekać np. na serwis lub części, a jak czekamy to nie zarabiamy. W sezonie każdy dzień jest na wagę złota bo dni są policzone. Każdy dzień musi być wykorzystawny maksymalnie. Mam klientów, którzy kupują sprzęt co sezon z góry zakładając że po sezonie go sprzedadzą za grosze, bo po co się martwić magazynowanie i kosztami dodatkowymi.

Gofry i lody są sprzedawane praktycznie wszędzie gdzie się nie obejrzymy nad morzem, więc może lepiej nieco inny temat? Nad morzem to już chyba wszystko sprzedają: gofry, lody, hamburgery, knysze, tortille, gyrosy, frytki, pizza... Warto stawiać na jakość oferowanego produktu, cena nie musi być niska.. W ubiegłym roku kupiłem frytki, których się jeść nie dało.. A to jest wina słabych urządzeń, bo zamiast smażyć to gotują.. Frytownice o pojemności powyżej 7 litrów przy wrzuceniu zamrożonych frytek, można to tak ładnie nazwać zaczynają gotować frytki, bo tak spada temperatura frytury. W przypadku urządzeń zasilanych 400V mamy większy ZAPAS MOCY..
Potrzebujesz pomocy przy otwarciu działalności gastronomicznej? Chętnie pomogę.
WYKONUJE: konsultacje techniczne i handlowe na terenie całego kraju!
 
Autor: spokojny23


Wypowiedzi: 3
Post 10 napisany 2011-03-02 o godzinie 07:44:48.
Witam...
Zamierzam otworzyć małą przyczepkę do sprzedazy hot dogów i hamburgerów..
Jestem juz dosyc dobrze zorientowany we wszystkim, bylem na rozmowie w sanepidzie u urzedzie...
Chodzi mi o jedna rzecz:)...Pan w sanepidzie pytał mnie gdzie zamierzam myć bemary pojemniki i narzedzia gastronomiczne...chcialbym sie dowiedziec jak moge to rozegrać...? Ma przyczepie jest tylko umywalka do mycia rąk... myć bemary chce w domu w zmywarce? czy to przejdzie? proszę o ewentualne pomysły...to jedyna rzecz, z ktorą mam problem...dodam, że woda w domu bedzie miała zrobione badania, poniewaz bedę ją uzywał do napełniania zbiornika z wodą bierzącą na przyczepie...
pozdrawiam i prosze o jakies propozycje;)
PRZYCZEPA GASTRONOMICZNA
REKLAMA
sklep gastronomiczny smartgast
Oferujemy znane marki STALGAST, HENDI, KROMET, RM, UNOX, REDFOX, LAINOX, RETIGO, CATERINA, ROBOT-COUPE, LOZAMET, SPOMASZ-NAKŁO w najniższych cenach w internecie!
Przekonaj się sam! http://smartgast.pl lub tel 880 301 130
 
Autor: Gutek
forumforumforumforumforum

Tematy: 5
Wypowiedzi: 280
Post 11 napisany 2011-03-02 o godzinie 10:04:23.
Na Twoim miejscu nie przyznawał bym się do bemaru i problem z głowy :) SANEPID zawsze coś znajdzie, a w przypadku mycia akcesoriów i naczyń kuchennych to jest nie zbędny basen + woda, na co w przyczepie miejsca nie ma:)
Potrzebujesz pomocy przy otwarciu działalności gastronomicznej? Chętnie pomogę.
WYKONUJE: konsultacje techniczne i handlowe na terenie całego kraju!
 
Autor: spokojny23


Wypowiedzi: 3
Post 12 napisany 2011-03-02 o godzinie 12:43:50.
hehe z tym, ze mi chodzi o taki wozek...
http://allegro.pl/nowe-mobilne-stoisko-do-hot-dogow-hamburgerow-itp-i1486190676.html
a tu raczej bemarow ukryc nie moge;P
czekam dalej na podpowiedzi...
 
Autor: Gutek
forumforumforumforumforum

Tematy: 5
Wypowiedzi: 280
Post 13 napisany 2011-03-02 o godzinie 16:51:23.
Nie rozumiem ich problemu. Przecież to jest oczywiste że w terenie nikt tego myć nie będzie
Potrzebujesz pomocy przy otwarciu działalności gastronomicznej? Chętnie pomogę.
WYKONUJE: konsultacje techniczne i handlowe na terenie całego kraju!
 
Autor: spokojny23


Wypowiedzi: 3
Post 14 napisany 2011-03-02 o godzinie 17:11:01.
no ale w domu myc to musze... i czy z tym w sanepidzie nie bedzie problemu? mam zmywarke...bede mial zrobione badania wody w domu...
hmmmmmmmmm
 
Autor: Gutek
forumforumforumforumforum

Tematy: 5
Wypowiedzi: 280
Post 15 napisany 2011-03-02 o godzinie 18:14:39.
1) pojemniki muszą być wykonane ze stali nierdzewnej
2) zmywaka musi mieć funkcję wyparzania
3) odpowiednie środki do czyszczenia i konserwacji

wtedy nie powinno być problemu, ja bym argumentował, że sprzęt jest przed wyjazdem umyty i gdy wraca również jest umyty. Ważne aby spełnić podstawowe wymagania tzn. mycie antybakteryjne, wyparzenie itp. Wiadomo w terenie nie ma możliwości i powiedziałbym potrzeby. Mam klienta, który ma w garażu przygotowane stanowisko do mycia niby termosów, jeden wielki pic na wodę ale sanepid się dzięki temu odczepił..
Potrzebujesz pomocy przy otwarciu działalności gastronomicznej? Chętnie pomogę.
WYKONUJE: konsultacje techniczne i handlowe na terenie całego kraju!
 
Autor: Pietras


Wypowiedzi: 8
Post 16 napisany 2011-03-03 o godzinie 14:13:47.
Przyczepa firmy BODEX czy warto kupić?
 
Autor: ADMIN
forumforum

Tematy: 14
Wypowiedzi: 86
Post 17 napisany 2011-03-04 o godzinie 08:32:01.
@pietras informacje na temat przyczep gastronomicznych firmy Bodex są dostępne w innym wątku, więc proszę o wypowiedzi i pytania w tamtym temacie.
 
Autor: BiznesGastro


Wypowiedzi: 3
Post 18 napisany 2011-03-06 o godzinie 17:40:14.
Mam upatrzone miejsce na przyczepę w jednej z nadmorskich miejscowości, gdzie się załatwia tzw miejscówkę? Jakie są opłaty ktoś się orientuje?
 
Autor: kurczaki


Wypowiedzi: 9
Post 19 napisany 2011-03-07 o godzinie 23:19:34.
Jakie mogę mieć trudności przy sprzedaży kurczaków z rożna?
 
Autor: Gutek
forumforumforumforumforum

Tematy: 5
Wypowiedzi: 280
Post 20 napisany 2011-03-08 o godzinie 09:03:39.
Kurczaki są prostym tematem :) Jeśli dobrze zoorganizujemy produkcję to może to być dochodowy interes. Wystarczy mieć przyczepę o długości min 4m, tak aby umieścić niezbędne wyposażenie.
Potrzebujesz pomocy przy otwarciu działalności gastronomicznej? Chętnie pomogę.
WYKONUJE: konsultacje techniczne i handlowe na terenie całego kraju!
PRZYCZEPA GASTRONOMICZNA
REKLAMA
sklep gastronomiczny smartgast
Oferujemy znane marki STALGAST, HENDI, KROMET, RM, UNOX, REDFOX, LAINOX, RETIGO, CATERINA, ROBOT-COUPE, LOZAMET, SPOMASZ-NAKŁO w najniższych cenach w internecie!
Przekonaj się sam! http://smartgast.pl lub tel 880 301 130
 
Autor: karol83


Wypowiedzi: 2
Post 21 napisany 2011-03-09 o godzinie 20:57:16.
Witam do sprzedania mam przyczepe gastronomiczna Niewiedów wyposażoną dokładny opis i zdjecia zamieściłem w dziale ogłoszen zapraszam!
607-161-783
 
Autor: kurczaki


Wypowiedzi: 9
Post 22 napisany 2011-06-12 o godzinie 21:27:21.
Jak pisałem wcześniej obecnie sprzedaję kurczaki z przyczepy, ale potrzebuje podpowiedzi co robić z gotowymi kurczakami, bo nie jest łatwo wyczuć klientów i zdarza mi sie że mam gotowe a klientów nie ma przez dłuższy czas.. Macie jakiś pomysł? Gdybym miał więcej miejsca w przyczepie:)
 
Autor: agata


Wypowiedzi: 4
Post 23 napisany 2011-06-17 o godzinie 23:23:41.
Przyczepa gastronomiczna musi spełniać zupełnie inne warunki sanitarne niż wózek do sprzedaży hot dogów. Bemarów nie wyparzasz w zmywarce tylko myjesz w zlewie, używając środków do mycia sprzętu gastronomicznego. W przypadku wózka do hot dogów, przejście przez SANEPID jest, nie wiem dlaczego, ale najprostsze. Jeżeli chodzi o przyczepę, musisz mieć 2 zlewy, jeden do mycia rąk drugi do mycia sprzętu i zamiast kombinować po prostu zamontuj drugi kran i zlew, może być jednokomorowy i problem masz z głowy.
 
Autor: gosianar


Wypowiedzi: 1
Post 24 napisany 2011-06-21 o godzinie 10:54:04.
Bardzo proszę o pomoc!!! Mam wózek do sprzedaży HOT DOGów i nie wiem jakie podanie złożyć do sanepidu, aby uzyskać odbiór. Jeśli ktoś orientuje sie w temacie i ma to za sobą to proszę o wsparcie :)))).
Pozdrawiam.
 
Autor: karol83


Wypowiedzi: 2
Post 25 napisany 2011-06-21 o godzinie 16:23:35.
siema gosianar też mam taki wózek ale juz po przejściach chetnie pomoge podaj do siebie gg
 
Autor: kusmirki1


Wypowiedzi: 3
Post 26 napisany 2011-11-26 o godzinie 18:27:49.
Witam serdecznie! Do sprzedania mam przyczepę gastronomiczną z 2009r!
Sprytna, zarejestrowana jako lekka można pracować nią w terenie jak i również stacjonarnie.
Przyczepa z pełnym wyposażeniem, rożno, kebab, mikrofalówka, czajnik, frytkownice, lodówka i inne...
Przyczepka stoi w Częstochowie.
W razie zainteresowania podaję telefon: 509-019--604.
 
Autor: kusmirki1


Wypowiedzi: 3
Post 27 napisany 2011-12-01 o godzinie 13:18:27.
Witam serdecznie! Do zaoferowania mam ładną, małą przyczepę-budkę typu fast food.
Zarejestrowana jako lekka więc można pracować w terenie.
Posiada OC oraz odbiór sanepidu.
Bardzo bogate wyposażenie.
Zapraszam zainteresowanych: kusmirki1@op.pl
Możliwość wysłania zdjęć.
 
Autor: zielona 56


Wypowiedzi: 3
Post 28 napisany 2011-12-01 o godzinie 15:36:18.
Witam,mam pytanie jak to jest w przyczepie przy sprzedaży kebaba,zakładamy że zgodnie z wymogami jest zlew dwukomorowy,w jednym myjemy sprzęt,a czy w drugim można myć warzywa,pani w sanepidzie nie umiała mi udzielić jednoznacznej odpowiedzi,usłyszałam że sanepid jest od nadzoru,im nie wolno udzielać porad.I jeszcze jedno jeśli przyczepa będzie stała w jednym miejscu cały czas,czy musi być zarejestrowana i mieć opłacone OC.Bardzo proszę o porady.
 
Autor: Kamilek


Wypowiedzi: 4
Post 29 napisany 2012-04-19 o godzinie 14:44:31.
Witam,
czy może mi ktoś podpowiedzieć ile ma być zlewów w przyczepie gastronomicznej? Mam zamówiony blat z 2 komorami i umywalką, czy tak może być czy sanepid może tego nie odebrać...
 
Autor: Gutek
forumforumforumforumforum

Tematy: 5
Wypowiedzi: 280
Post 30 napisany 2012-04-20 o godzinie 09:02:13.
Według mnie i naszych realizacji 2 komory i umywalka to bardzo dobre rozwiązanie.
Potrzebujesz pomocy przy otwarciu działalności gastronomicznej? Chętnie pomogę.
WYKONUJE: konsultacje techniczne i handlowe na terenie całego kraju!
PRZYCZEPA GASTRONOMICZNA
REKLAMA
sklep gastronomiczny smartgast
Oferujemy znane marki STALGAST, HENDI, KROMET, RM, UNOX, REDFOX, LAINOX, RETIGO, CATERINA, ROBOT-COUPE, LOZAMET, SPOMASZ-NAKŁO w najniższych cenach w internecie!
Przekonaj się sam! http://smartgast.pl lub tel 880 301 130
 
Autor: Pablo88


Wypowiedzi: 1
Post 31 napisany 2012-06-13 o godzinie 09:06:58.
Witam wszystkich!
Mam troszkę gotóweczki i myślę nad zakujpem przyczepy gastronomicznej. sprzedawany miaqłby być kebab, frytki i burgery. Smakiem jedzenia i ewentualnym zadowoleniem klienta się nie przejmuje- na gastronomii się znam a do sprzedaży mam śliczną młodą kobietę więc estetyka również zachowana;)

Zakup przyczepy to również nie problem musi być po prostu schludna i spełniać wymogi sanepidu.
Wodę i prąd mam załatwiony- przyczepa będzie stała zaraz przy płocie znajomego. licznik na prąd i wodę i mogę działać

Gorzej z miejscem i potencjalnymi klientami... Jest to parking na skrzyżowaniu ruchliwej drogi łączącej dwa miasta 200tyś(po 12 km do każdego z nich) i mało ruchliwej drogi łączącej kilka wsi. Na parkingu jest przystanek pks(mały) i jest żabka która trzepie takie sianko że głowa boli;). Na całej trasie z jednego miasta do drugiego naliczyłem w sumie 6 restauracji które dobrze prosperują, nie ma jednak ani jednego miejsca gdzie możnma zjeść dobrze i szybko wydając 10zł. dobrze kombinując to była by szansa(tak myślę) zciągnąć ludzi "z drogi" którzy jadą z/do pracy, są w pracy, tirowców(czasem parkują w tym miejscu) czy zwykłych miejscowych- jest sporo młodzieży z okolicznych wiosek którzy napewno już są głodni;)
Na turystykę nie mam co liczyć ale miałbym "wyłączność" na sprzedaż fast foodów w okolicy.

Proszę o Waszo opinie czy taki interes ma prawo istnienia, czy warty zaryzykowania. Bo jeśli wyjdę 1000zł na miesiąc na czysto to lepiej iść do pracy;). Nie mówie już o stratach...
Może lepiej wynająć przyczepę i spróbować na 2 miesiące a jeśli zadziała to kupić swoją?

z góry dzięki za wszystkie porady i pozdrawiam!
 
Autor: sardynka


Wypowiedzi: 2
Post 32 napisany 2013-03-16 o godzinie 19:02:21.
witam,
Jestem zainteresowana zakupem przyczepy gastronomicznej w celu założenia smażalni rybnej na terenie hodowli ryb. Zależy mi na małych kosztach ale szczerze powiedziawszy zupełnie nie mam pojęcia o prowadzeniu gastronomii.
Co innego gotowanie pod przyjaciół a inaczej pod klientów. Czy może ktoś się podzielić doświadczeniami jeżeli takie posiada... jakiej wielkości proponuje przyczepę, co należałoby uwzględnić... itp.?
 
Autor: Gutek
forumforumforumforumforum

Tematy: 5
Wypowiedzi: 280
Post 33 napisany 2013-03-17 o godzinie 21:58:35.
sardynka napisał(a) w dniu 2013-03-16 o godzinie 19:02:21:
witam,
Jestem zainteresowana zakupem przyczepy gastronomicznej w celu założenia smażalni rybnej na terenie hodowli ryb. Zależy mi na małych kosztach ale szczerze powiedziawszy zupełnie nie mam pojęcia o prowadzeniu gastronomii.
Co innego gotowanie pod przyjaciół a inaczej pod klientów. Czy może ktoś się podzielić doświadczeniami jeżeli takie posiada... jakiej wielkości proponuje przyczepę, co należałoby uwzględnić... itp.?

Jeżeli zależy Tobie na małych kosztach to zainteresuj się przyczepami używanymi (wiosna to nie najlepszy okres bo teraz są drogie, najlepiej w okresie letnio-jesiennym kupować używaną przyczepę). Co do sprzętu to wszystko zależy w jaki sposób chcesz przygotowywać posiłki i dla jakiej ilości osób.

Jeśli mogę podpowiedzieć to zainteresuj się przyczepą o długości minimum 400 cm bo to jest według mnie rozsądne minimum.

Napisz co dokładnie chcesz wiedzieć bo informacji i doświadczenia jest sporo..
Potrzebujesz pomocy przy otwarciu działalności gastronomicznej? Chętnie pomogę.
WYKONUJE: konsultacje techniczne i handlowe na terenie całego kraju!
 
Autor: HACPASZ Hanna Półtorak
forumforumforumforumforum

Tematy: 8
Wypowiedzi: 461
Post 34 napisany 2013-03-18 o godzinie 09:18:26.
Witam serdecznie zagadnienia związane z:
- rejestracją przyczep i busów w SANEPIDZIE
- zasadą ustawiania urządzeń w ciągi technologiczne
- zaopatrzenie przyczepy/busa w wodę,
-przygotowywania potraw : co można przygotowywać i serwować w przyczepie
- postępowanie ze ściekami, odpadami żywnościowymi
- wymagania stawiane personelowi
Będą omawiane na szkoleniu, które odbędzie się w Warszawie dnia 27.03.2013. Szczegółowe informacje dotyczące szkolenia znajdziecie Państwo w zakładce OGŁOSZENIA oraz pod adresem mail: poltorak@haccp-gmp.home.pl (tel 503 95 82 93). Zapisy na szkolenie do piątku tj do 23.03.2013

 
Autor: sardynka


Wypowiedzi: 2
Post 35 napisany 2013-03-18 o godzinie 13:06:25.
Dziękuję za podpowiedź,. A czy macie może jakieś doświadczenie w zakresie wynajmu przyczepy? Albo współpracy z firmą produkującą np. ryby wędzone, która udzieliłaby swoją przyczepę a w zamian za to sprzedawałabym ich ryby wędzone? Na terenie hodowli w czasie sezonu? Oczywiście poza tym w tej przyczepie prowadziłabym bar rybny?
 
Autor: Gutek
forumforumforumforumforum

Tematy: 5
Wypowiedzi: 280
Post 36 napisany 2013-03-18 o godzinie 13:14:03.
Do tej pory oferty przyczep na wynajem jakie miałem okazje widzieć to była tragedia, do tego tak wysoka cena.

Według mnie albo sprzedaż ryb wędzonych albo bar rybny, bo są różne wymagania. Sprzedaż ryb wędzonych będzie prostsza i tańsza na start niż bar. Napisz co masz na myśli pisząc bar rybny.
Potrzebujesz pomocy przy otwarciu działalności gastronomicznej? Chętnie pomogę.
WYKONUJE: konsultacje techniczne i handlowe na terenie całego kraju!
 
Autor: PORCHETTA & BRUSCHETTA


Tematy: 2
Wypowiedzi: 23
Post 37 napisany 2013-03-20 o godzinie 19:57:55.
Witam wszystkich forumowiczów zainteresowanych zakupem przyczepy gastronomicznej i zapraszam do rozdziału ogłoszenia tam jest moja przyczepa. Sprzedający - PORCHETTA & BRUSCHETTA (nie ma zdjęć bo mi nie wchodzą) lub bezpośrednio na ewertlub@interia.eu
 
Autor: ADMIN
forumforum

Tematy: 14
Wypowiedzi: 86
Post 38 napisany 2013-03-20 o godzinie 20:59:54.
PORCHETTA & BRUSCHETTA napisał(a) w dniu 2013-03-20 o godzinie 19:57:55:
Witam wszystkich forumowiczów zainteresowanych zakupem przyczepy gastronomicznej i zapraszam do rozdziału ogłoszenia tam jest moja przyczepa. Sprzedający - PORCHETTA & BRUSCHETTA (nie ma zdjęć bo mi nie wchodzą) lub bezpośrednio na ewertlub@interia.eu

Proszę o przesłanie jednego ze zdjęć na adres admin@forumgastronomiczne.pl sprawdzimy dlaczego nie wchodzą.
 
Autor: HACPASZ Hanna Półtorak
forumforumforumforumforum

Tematy: 8
Wypowiedzi: 461
Post 39 napisany 2013-03-29 o godzinie 08:22:16.
Witam serdecznie od ponad roku staram się na stronie forum odpowiadać na nurtujące Państwa pytania związane z rozpoczęciem działalności związanej ze sprzedażą posiłków w przyczepie gastronomicznej. Dostaje również wiele zapytań od Państwa na prywatnego maila, dlatego postanowiłam zorganizować szkolenie przeznaczone dla Państwa, na którym postaram się rozwiązać Państwa problemy związane z rozpoczęciem działalności. Szkolenie nt. Gastronomia na kółkach od czego zacząć i o czym należy pamiętać (II edycja) będzie odbywać się w Warszawie dnia 23.04.2013 w godzinach 10.00-14.00. Informacje dotyczące szkolenia i zgłoszenia na szkolenia proszę kierować na adres mail poltorak@haccp-gmp.home.pl. Pozdrawiam Hanna Półtorak

 
Autor: Rolnik


Wypowiedzi: 7
Post 40 napisany 2013-06-21 o godzinie 09:13:18.
Czy przyczepa gastronomiczna może być wykorzystana jako mibilny kiosk z sokami z owoców i warzyw? Soki chciałbym przygotowywać na miejscu, warzywa i owoce mam swoje. Jakie są wymagania w takim przypadku i co będzie mi potrzebne? Jak spytałem Pana w sanepidzie to stwierdził, że nie ma takiej możliwości i że on nie jest od udzielania porad w tym zakresie. Wymagać sanepid to potrafi ale skąd mamy czerpać wiedzę, przecież nie kupię wszystkiego i pójdę do sanepidu, żeby ten stwierdził, że ma być inaczej..
PRZYCZEPA GASTRONOMICZNA
Przyczepa Gastronomiczna
Autor: BANNERT- Przyczepy Gastro
forum

Wypowiedzi: 48
Post 41 napisany 2014-03-05 o godzinie 22:13:38.
W nawiązaniu do tematu przyczepy do sprzedaży ryb wędzonych, to wykonywałem dla klienta przyczepę z wędzarnią, zdjęcia są na mojej stronie.
W tym tygodniu wydaję klientowi sklep do sprzedaży ryb wykonany na samochodzie Mercedes-Benz Sprinter, z wysuwaną ladą chłodniczą ze stali nierdzewnej, zapleczem socjalno sanitarnym i komorą na zapasy w pojemnikach. Całość wygląda bardzo ciekawie, zdjęcia pojawią się na stronie do tygodnia.
Pozdrawiam
Marek
BANNERT- Przyczepy i Samochody Gastronomiczne
Sprzedaż / Serwis / Części / Remonty
www.przyczepygastronomiczne.pl
 
Przyczepa Gastronomiczna
Autor: BANNERT- Przyczepy Gastro
forum

Wypowiedzi: 48
Post 42 napisany 2014-03-05 o godzinie 22:16:38.
Ostatnio wykonujemy dożo przyczep do sprzedaży lodów, jeżeli jest ktoś zainteresowany tematem to służę pomocą.
Pozdrawiam
Marek
BANNERT- Przyczepy i Samochody Gastronomiczne
Sprzedaż / Serwis / Części / Remonty
www.przyczepygastronomiczne.pl
 
Autor: HACPASZ Hanna Półtorak
forumforumforumforumforum

Tematy: 8
Wypowiedzi: 461
Post 43 napisany 2014-03-06 o godzinie 09:20:34.
Wszystkich zainteresowanych rozpoczęciem działalności związanej z produkcją i sprzedazą żywności zapraszam na warsztaty szkoleniowe MOja gastronomia od czego zacząć, które będą odbywały się w Warszawie 18.03.2014. Wiedza zdobyta na tych warsztatach pomoże w doborze lub wyposażeniu busa i przygotowania się do odbioru SANEPIDU. Szczegóły dotyczące szkolenia znajdziecie Państwo w Ogłoszeniach
 
Autor: GastroWojciech


Wypowiedzi: 2
Post 44 napisany 2014-05-02 o godzinie 11:33:54.
spokojny23 napisał(a) w dniu 2011-03-02 o godzinie 07:44:48:
Witam...
Zamierzam otworzyć małą przyczepkę do sprzedazy hot dogów i hamburgerów..
Jestem juz dosyc dobrze zorientowany we wszystkim, bylem na rozmowie w sanepidzie u urzedzie...
Chodzi mi o jedna rzecz:)...Pan w sanepidzie pytał mnie gdzie zamierzam myć bemary pojemniki i narzedzia gastronomiczne...chcialbym sie dowiedziec jak moge to rozegrać...? Ma przyczepie jest tylko umywalka do mycia rąk... myć bemary chce w domu w zmywarce? czy to przejdzie? proszę o ewentualne pomysły...to jedyna rzecz, z ktorą mam problem...dodam, że woda w domu bedzie miała zrobione badania, poniewaz bedę ją uzywał do napełniania zbiornika z wodą bierzącą na przyczepie...
pozdrawiam i prosze o jakies propozycje;)
 
Autor: HACPASZ Hanna Półtorak
forumforumforumforumforum

Tematy: 8
Wypowiedzi: 461
Post 45 napisany 2014-05-02 o godzinie 13:03:27.
Witam jeżeli przyczepa nie jest wyposazona w zlewozmywak, w którym można myć naczynia i sztućce kuchenne to nalezy podpisać umowę z firmą gastronomiczną, domem weselnym szkołą lub przedszkolem na korzystanie z ich pomieszczenia zmywalni, lub jezeli jest to możliwe zamiast umywalki do rak zaintalować zlew dwukomorowy (jedna komora oznakowana do mycia rak, druga do zmywania naczyń). NIestety zmywanie naczyń w domu nie jest mozliwe
 
Autor: mike666


Wypowiedzi: 2
Post 46 napisany 2017-02-04 o godzinie 22:02:25.
Ja mam dwie przyczepy od długości 3.5 metra, myśle że świetny rozmiar do zaczęcia czegoś sensownego jeżeli mowa o gastronomi.


Długo szukałem takich gabarytów 3.5 metra, z reguły mamy w ofertach 3 lub 4 metry długości, mile wspominam Pana Jarka z handel Na Kołach 


człówiek który produkuje przyczepy gastronomiczne od lat,opowiedział mi zabawną historie, ''mam dwa rodzaje klientów powiedzial, jedni po sezonie mowią ''Panie Jarku nie poszło.... sprzeda Pan komuś tą przyczepe?'' a ten drogi rodzaj klienta dzwoni i mówi Panie Jarku poszło.... mam kolejne miejsce do handlu, potrzebuje kolejną przyczepę. Pozdrawiam Pana Jarka z Handel na Kolach www.handelnakolach.pl
 
Autor: mike666


Wypowiedzi: 2
Post 47 napisany 2017-02-04 o godzinie 22:03:31.
http://handelnakolach.pl/blog/2017/01/31/przyczepa-rozlozona-na-czesci-1-sze/
 
Przyczepa Gastronomiczna
Autor: -Grzegorz-


Wypowiedzi: 17
Post 48 napisany 2017-02-26 o godzinie 13:45:13.
Jaka była cena tej przyczepy
 
Przyczepa Gastronomiczna
Autor: -Grzegorz-


Wypowiedzi: 17
Post 49 napisany 2017-02-27 o godzinie 07:59:38.
Witam chciałbym spytać co potrzebne do przyczepy z takimi produktami jak: zapiekanka,hamburger,kurczak z rożna i jakieś zimne napoje ,jaki najlepszy sprzęt ile lodówek wymagają .
 
Autor: olaole


Wypowiedzi: 5
Post 50 napisany 2018-09-26 o godzinie 15:21:22.
Jeśli szukasz części do przyczep, to warto przejrzeć stronę Mizara - mają duży wybór i niskie ceny : ) https://sklep.mizar.com.pl/czesci-do-przyczep-c-601.html
PRZYCZEPA GASTRONOMICZNA
NOWE OGŁOSZENIA GASTRONOMICZNE
 

System zapisze Twoje dane:
Adres IP: 54.92.148.165
Data: 2019-07-19
Czas: 18:38:12
DODAJ ODPOWIEDŹ DO TEMATU: PRZYCZEPA GASTRONOMICZNA
Aby dodać odpowiedź do tematu należy się zalogować.

Jeśli nie masz konta, skorzystaj z bezpłatnej rejestracji.
FORUM GASTRONOMICZNE
Temat "przyczepa gastronomiczna" w grupie "mobilna gastronomia"
TAGI: przyczepa (34)    przyczepy (36)    przyczepa gastronomiczna (48)    przyczepy gastronomiczne (38)    gastronomia (77)   
OSTATNIO DODANE TEMATY: System / Ekrany do zamawiania obiadów z samochodu    SZYBKI I BARDZO POWAŻNY KREDYT KREDYTOWY ONLINE W 48 GODZINACH   
 
STRONA GŁÓWNA     O NAS     REGULAMIN     REKLAMA     KONTAKT    
Copyrights © ForumGastronomiczne.pl 2008-2016.