![]() |
| FORUM GASTRONOMICZNE | NOWY TEMAT |
TEMAT FORUM: ODBIóR PRZEZ SANEPID PRZYCZEPY GASTRONOMICZNEJ |
|||||||
![]() Autor: leokanarek Tematy: 2 Wypowiedzi: 19 |
Działalność gastronomiczna zakwalifikowana w PKD jako kod 56.10.B ruchome punkty sprzedażny będzie podlegała przepisom unijnym Rozporządzenia (WE) nr 852/2004. Mam wątpliwości czy taki obiekt gastronomiczny podlega przepisom zawartym w załączniku II rozdział III Rozporządzenia (WE) nr 852/2004 czy będzie to niestety załącznik II który brzmi podobnie ale są wymagania co do toalety.
Moja działalność będzie obsługiwać impresy masowe i tymczasowo w punktach rozmieszczonych w mieście. Czeka mnie odbiór przez sanepid dlatego mam dylemat do których przepisów mam się stosować > dzięki:)
mobilna kawiarnia www.cafevan.pl
|
||||||
| REKLAMA |
![]()
Oferujemy znane marki STALGAST, HENDI, KROMET, RM, UNOX, REDFOX, LAINOX, RETIGO, CATERINA, ROBOT-COUPE, LOZAMET, SPOMASZ-NAKŁO w najniższych cenach w internecie!
Przekonaj się sam! http://smartgast.pl lub tel 880 301 130 |
||||||
leokanarek napisał(a) w dniu 2014-01-24 o godzinie 21:56:48: Działalność gastronomiczna zakwalifikowana w PKD jako kod 56.10.B ruchome punkty sprzedażny będzie podlegała przepisom unijnym Rozporządzenia (WE) nr 852/2004. Mam wątpliwości czy taki obiekt gastronomiczny podlega przepisom zawartym w załączniku II rozdział III Rozporządzenia (WE) nr 852/2004 czy będzie to niestety załącznik II który brzmi podobnie ale są wymagania co do toalety. Moja działalność będzie obsługiwać impresy masowe i tymczasowo w punktach rozmieszczonych w mieście. Czeka mnie odbiór przez sanepid dlatego mam dylemat do których przepisów mam się stosować > dzięki:)
|
||||||
sorry za dublowanie wpisu ale przez próbę wskazania błędu jaki napisałem
wyszła kopia w załączniku II są rozdziały , do którego mam się stosować?
|
||||||
|
Autor:
PORCHETTA & BRUSCHETTA
Tematy: 2 Wypowiedzi: 23 |
Do "leokanarek" Czy masz już przyczepę?, bo jeśli nie to zapraszam do "ogłoszenia" > "sprzedam" na tym forum, mam tam wystawioną przyczepę jeśli Cię zainteresuje to napisz lub zadzwoń:506 912 537. Oferta wystawiona przez "PORCHETTA & BRUSCHETTA"
|
||||||
|
NOWE OGŁOSZENIA GASTRONOMICZNE
|
|||||||
|
System zapisze Twoje dane:
Adres IP: 216.73.216.168 Data: 2025-11-25 Czas: 09:27:13 |
|||||||
| FORUM GASTRONOMICZNE | |||||||
|
Copyrights © ForumGastronomiczne.pl 2008-2016.
|