FORUM     OGŁOSZENIA    
 
STRONA GŁÓWNA / FORUM GASTRONOMICZNE / BUDKA Z FAST FOOD\'EM - WYMAGANIA SANEPIDU
SZUKANA FRAZA: NOWE TEMATY    OSTATNIE KOMENTARZE    GORĄCE TEMATY   
FORUM GASTRONOMICZNE NOWY TEMAT
TEMAT FORUM:

BUDKA Z FAST FOOD\'EM - WYMAGANIA SANEPIDU

Autor: klipo1906


Tematy: 2
Wypowiedzi: 2
Post 1 napisany 2014-01-06 o godzinie 19:08:33.
Witam,

Z góry napiszę, że jestem laikiem i nigdy wcześniej nie miałem do czynienia z gastronomią.
Zamierzam otworzyć małą budkę (3x2m) z fast food'em. Głównie chciałbym się skupić na zapiekankach i hot dog'ach. Chciałbym się dowiedzieć jakie są wymagania sanepidu odnośnie takiej budki? Jakie są wymagania odnośnie wody?  Byłbym bardzo wdzięczny za wszelkie podpowiedzi/informacje.
Interesowałem się również sprzedażą hamburgerów, ale nie wiem co trzeba by spełnić, żeby było to możliwe.
Z góry dziękuję za każdą odpowiedź.
 
REKLAMA
sklep gastronomiczny smartgast
Oferujemy znane marki STALGAST, HENDI, KROMET, RM, UNOX, REDFOX, LAINOX, RETIGO, CATERINA, ROBOT-COUPE, LOZAMET, SPOMASZ-NAKŁO w najniższych cenach w internecie!
Przekonaj się sam! http://smartgast.pl lub tel 880 301 130
 
Autor: gastromex
forumforumforumforumforum

Wypowiedzi: 266
Post 2 napisany 2014-01-07 o godzinie 10:14:11.
Jeśli to ma być budka, a nie przyczepa gastronomiczna, to musi mieć stałe połaczenie z wodą, tak wymagają większości sanepidów. Najlepiej byłoby gdyby Pan coś napisał do nas więcej o inwestycji czyli budce co Pan chce prowadzic, mniej więcej lokalizacja, co produkować, a my odpowiemy Panu jak to można najprościej przygotować i wykonać, żeby odebrał sanepid.  poproszę napisać na maila: gastromex@wp.pl   lokalizację, miasto i takie wstepne menu. Jeśli Pan zostawi na mailu numer telefonu, oddzwonimy do Pana, bo łatwiej się tłumaczy telefonicznie niż mailowo
 
Autor: HACPASZ Hanna Półtorak


Tematy: 25
Wypowiedzi: 554
Post 3 napisany 2014-01-13 o godzinie 12:30:49.
Witam serdecznie zagadnienia związane z rozpoczęciem działalności gastronomicznej omawiane będą na szkoleniu organiozwanym przez moją firmę w Warszawe dnia 28. 01.2014. POdczas warsztatów omówione zostana wymagania stawiane przez SANEPID gastronomii mobilnej oraz lokalom gastronomicznym. Szczegóły dotyczące szkolenia znajdziecie Państwo w zakładce Ogłoszenia serdecznie zapraszam Hanna Półtorak
 
Autor: PORCHETTA & BRUSCHETTA


Tematy: 2
Wypowiedzi: 23
Post 4 napisany 2014-01-14 o godzinie 09:04:02.
do "klipo1906".  Mam przyczepę do sprzedania, zajrzyj na "ogłoszenia/ sprzedam" oferta wystawiona przez "PORCHETTA & BRUSCHETTA" W kontenerze 3 x 2m będzie trochę ciasno i nie masz możliwości przemieszczania się. Przyczepa jest bardziej "elastyczna" a jak się uprzesz to też możesz stać w jednym miejscu.
 
NOWE OGŁOSZENIA GASTRONOMICZNE
 

System zapisze Twoje dane:
Adres IP: 216.73.216.168
Data: 2025-11-25
Czas: 07:14:14
DODAJ ODPOWIEDŹ DO TEMATU: BUDKA Z FAST FOOD\'EM - WYMAGANIA SANEPIDU
Aby dodać odpowiedź do tematu należy się zalogować.

Jeśli nie masz konta, skorzystaj z bezpłatnej rejestracji.
FORUM GASTRONOMICZNE
Temat "budka z fast food'em - wymagania sanepidu" w grupie "forum ogÓlne"
OSTATNIO DODANE TEMATY: Zwiększ zamówienia online i widoczność swojej restauracji – dołącz do Tuzjemy!    Ubrania kucharskie: Bluzy, zapaski, fartuchy. Kupuj w naszym sklepie internetowym   
 
STRONA GŁÓWNA     O NAS     REGULAMIN     REKLAMA     KONTAKT    
Copyrights © ForumGastronomiczne.pl 2008-2016.