![]() |
| FORUM GASTRONOMICZNE | NOWY TEMAT |
TEMAT FORUM: BUDKA Z FAST FOOD\'EM - WYMAGANIA SANEPIDU |
|||||||
|
Autor:
klipo1906
Tematy: 2 Wypowiedzi: 2 |
Witam,
Z góry napiszę, że jestem laikiem i nigdy wcześniej nie miałem do czynienia z gastronomią. Zamierzam otworzyć małą budkę (3x2m) z fast food'em. Głównie chciałbym się skupić na zapiekankach i hot dog'ach. Chciałbym się dowiedzieć jakie są wymagania sanepidu odnośnie takiej budki? Jakie są wymagania odnośnie wody? Byłbym bardzo wdzięczny za wszelkie podpowiedzi/informacje. Interesowałem się również sprzedażą hamburgerów, ale nie wiem co trzeba by spełnić, żeby było to możliwe. Z góry dziękuję za każdą odpowiedź. |
||||||
| REKLAMA |
![]()
Oferujemy znane marki STALGAST, HENDI, KROMET, RM, UNOX, REDFOX, LAINOX, RETIGO, CATERINA, ROBOT-COUPE, LOZAMET, SPOMASZ-NAKŁO w najniższych cenach w internecie!
Przekonaj się sam! http://smartgast.pl lub tel 880 301 130 |
||||||
Autor:
gastromex
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Wypowiedzi: 266 |
Jeśli to ma być budka, a nie przyczepa gastronomiczna, to musi mieć stałe połaczenie z wodą, tak wymagają większości sanepidów. Najlepiej byłoby gdyby Pan coś napisał do nas więcej o inwestycji czyli budce co Pan chce prowadzic, mniej więcej lokalizacja, co produkować, a my odpowiemy Panu jak to można najprościej przygotować i wykonać, żeby odebrał sanepid. poproszę napisać na maila: gastromex@wp.pl lokalizację, miasto i takie wstepne menu. Jeśli Pan zostawi na mailu numer telefonu, oddzwonimy do Pana, bo łatwiej się tłumaczy telefonicznie niż mailowo
|
||||||
|
Autor:
HACPASZ Hanna Półtorak
Tematy: 25 Wypowiedzi: 554 |
Witam serdecznie zagadnienia związane z rozpoczęciem działalności gastronomicznej omawiane będą na szkoleniu organiozwanym przez moją firmę w Warszawe dnia 28. 01.2014. POdczas warsztatów omówione zostana wymagania stawiane przez SANEPID gastronomii mobilnej oraz lokalom gastronomicznym. Szczegóły dotyczące szkolenia znajdziecie Państwo w zakładce Ogłoszenia serdecznie zapraszam Hanna Półtorak
|
||||||
|
Autor:
PORCHETTA & BRUSCHETTA
Tematy: 2 Wypowiedzi: 23 |
do "klipo1906". Mam przyczepę do sprzedania, zajrzyj na "ogłoszenia/ sprzedam" oferta wystawiona przez "PORCHETTA & BRUSCHETTA" W kontenerze 3 x 2m będzie trochę ciasno i nie masz możliwości przemieszczania się. Przyczepa jest bardziej "elastyczna" a jak się uprzesz to też możesz stać w jednym miejscu.
|
||||||
|
NOWE OGŁOSZENIA GASTRONOMICZNE
|
|||||||
|
System zapisze Twoje dane:
Adres IP: 216.73.216.168 Data: 2025-11-25 Czas: 07:14:14 |
|||||||
| FORUM GASTRONOMICZNE | |||||||
|
Copyrights © ForumGastronomiczne.pl 2008-2016.
|