![]() |
| HACCP GMP GHP | NOWY TEMAT |
| TEMAT | AUTOR | WYPOWIEDZI | STATYSTYKI | OSTATNIA WYPOWIEDŹ |
| HACCP | HACPASZ Hanna Półtorak | 9 | 476 | 2023-09-09 08:16:45 |
| Analiza zagrożeń | Wera | 3 | 628 | 2022-11-17 10:36:51 |
| Lodówka w chłodni | Rojek | 3 | 938 | 2022-09-12 09:34:22 |
| Nike wurde entwickelt | ShardPham | 1 | 859 | 2020-12-03 08:18:02 |
| Air Jordan 1 speciali | ShardPham | 1 | 847 | 2020-12-03 08:13:34 |
| Instrukcje BHP, mycie i dezynfekcja rąk | Sajber | 4 | 828 | 2022-08-23 14:04:01 |
| Projekty Technologiczne-Doradztwo Sanitarne-HACCP-GMP/GHP | szymonc | 2 | 1512 | 2018-05-07 15:08:20 |
| Schładzanie zup i sosów | pional | 6 | 3089 | 2020-09-24 23:16:19 |
| Zeszyt z pomiarem temperatur - HACCP | synii | 8 | 2683 | 2018-03-27 13:09:15 |
| Księga HACCAP | cupcake | 16 | 2768 | 2025-02-03 20:55:30 |
| Gospodarka odpadami w kawiarni | mcdegh125 | 5 | 2379 | 2017-11-04 21:35:00 |
| Remont kuchni a prowadzenie działalności | Robert1234 | 2 | 1941 | 2017-10-15 12:03:02 |
| Rozporządzenia HACCP | Stokrotka | 8 | 1504 | 2017-06-27 11:33:32 |
| Znakowanie Żywności | Kazik | 3 | 2084 | 2020-01-07 16:50:11 |
| Gotowe schematy procesów technologicznych podstawowych surowców i potraw | JDub | 3 | 2835 | 2017-06-29 14:44:50 |
| pyt. dotyczace przewozu żywności | janz | 4 | 1606 | 2018-01-28 12:24:07 |
| Szkolenie z wymagań standardów BRC v. 7 oraz IFS v. 6 z uprawnieniami auditora wewnętrznego | Infox | 1 | 1892 | 2016-04-08 13:41:28 |
| Wdrożenia systemów HACCP/BRC/ISO 22000 | Infox | 1 | 1639 | 2016-03-31 10:30:57 |
| Szkolenie z zakresu wymagań systemu HACCP | Infox | 15 | 2943 | 2021-05-02 14:09:23 |
| opis techniki i technologii przygotowania potrawy ??????? | szubur | 3 | 1979 | 2016-02-02 15:47:34 |
| NASTĘPNA STRONA | ||||
| HACCP GMP GHP | ||||
|
Copyrights © ForumGastronomiczne.pl 2008-2016.
|