![]() |
HACCP GMP GHP | NOWY TEMAT |
TEMAT | AUTOR | WYPOWIEDZI | STATYSTYKI | OSTATNIA WYPOWIEDŹ |
HACCP | HACPASZ Hanna Półtorak | 9 | 182 | 2023-09-09 08:16:45 |
Analiza zagrożeń | Wera | 3 | 350 | 2022-11-17 10:36:51 |
Lodówka w chłodni | Rojek | 3 | 632 | 2022-09-12 09:34:22 |
Nike wurde entwickelt | ShardPham | 1 | 583 | 2020-12-03 08:18:02 |
Air Jordan 1 speciali | ShardPham | 1 | 645 | 2020-12-03 08:13:34 |
Instrukcje BHP, mycie i dezynfekcja rąk | Sajber | 4 | 687 | 2022-08-23 14:04:01 |
Projekty Technologiczne-Doradztwo Sanitarne-HACCP-GMP/GHP | szymonc | 2 | 1350 | 2018-05-07 15:08:20 |
Schładzanie zup i sosów | pional | 6 | 2645 | 2020-09-24 23:16:19 |
Zeszyt z pomiarem temperatur - HACCP | synii | 8 | 2469 | 2018-03-27 13:09:15 |
Księga HACCAP | cupcake | 15 | 2521 | 2020-06-03 15:31:23 |
Gospodarka odpadami w kawiarni | mcdegh125 | 5 | 2222 | 2017-11-04 21:35:00 |
Remont kuchni a prowadzenie działalności | Robert1234 | 2 | 1823 | 2017-10-15 12:03:02 |
Rozporządzenia HACCP | Stokrotka | 8 | 1403 | 2017-06-27 11:33:32 |
Znakowanie Żywności | Kazik | 3 | 1993 | 2020-01-07 16:50:11 |
Gotowe schematy procesów technologicznych podstawowych surowców i potraw | JDub | 3 | 2683 | 2017-06-29 14:44:50 |
pyt. dotyczace przewozu żywności | janz | 4 | 1507 | 2018-01-28 12:24:07 |
Szkolenie z wymagań standardów BRC v. 7 oraz IFS v. 6 z uprawnieniami auditora wewnętrznego | Infox | 1 | 1782 | 2016-04-08 13:41:28 |
Wdrożenia systemów HACCP/BRC/ISO 22000 | Infox | 1 | 1538 | 2016-03-31 10:30:57 |
Szkolenie z zakresu wymagań systemu HACCP | Infox | 15 | 2802 | 2021-05-02 14:09:23 |
opis techniki i technologii przygotowania potrawy ??????? | szubur | 3 | 1886 | 2016-02-02 15:47:34 |
NASTĘPNA STRONA | ||||
HACCP GMP GHP |
Copyrights © ForumGastronomiczne.pl 2008-2016.
|