![]() |
| FORUM GASTRONOMICZNE | NOWY TEMAT |
TEMAT FORUM: REMONT KUCHNI A PROWADZENIE DZIAłALNOśCI |
|||||||
|
Autor:
Robert1234 Wypowiedzi: 1 |
Witam jak to wygląda jeśli sanepid nakaże wymienić płytki w naszej kuchni ,co grozi nam jeśli dalej podczas remontu bedziemy prowadzic lokal i wydawać jedzenie?
|
||||||
| REKLAMA |
![]()
Oferujemy znane marki STALGAST, HENDI, KROMET, RM, UNOX, REDFOX, LAINOX, RETIGO, CATERINA, ROBOT-COUPE, LOZAMET, SPOMASZ-NAKŁO w najniższych cenach w internecie!
Przekonaj się sam! http://smartgast.pl lub tel 880 301 130 |
||||||
|
Autor:
Stokrotka Tematy: 4 Wypowiedzi: 9 |
Temat stary ale nie można czegoś takiego robić gdyż pyłki z klejów, cięcia płytek mogą dostać się do jedzenia i grozi to zatruciem a to poważne konsekwencje. W takim przypadku zalecam remonty po godzinach pracy kuchni np. wieczorem lub zamknąć lokal na 1-2 dni w takie dni kiedy obroty ze statystyki są słabe i wtedy przeprowadzić szybki remont.
|
||||||
|
NOWE OGŁOSZENIA GASTRONOMICZNE
|
|||||||
|
System zapisze Twoje dane:
Adres IP: 216.73.216.168 Data: 2025-11-25 Czas: 05:47:16 |
|||||||
| FORUM GASTRONOMICZNE | |||||||
|
Copyrights © ForumGastronomiczne.pl 2008-2016.
|