FORUM     OGŁOSZENIA    
 
STRONA GŁÓWNA / FORUM GASTRONOMICZNE / SCHłADZANIE ZUP I SOSóW
SZUKANA FRAZA: NOWE TEMATY    OSTATNIE KOMENTARZE    GORĄCE TEMATY   
FORUM GASTRONOMICZNE NOWY TEMAT
TEMAT FORUM:

SCHłADZANIE ZUP I SOSóW

Autor: pional


Tematy: 2
Wypowiedzi: 3
Post 1 napisany 2017-11-29 o godzinie 08:40:30.
Witam. Prowadzę gastronomię od 7 lat ale ostatnio mam problem z sanepidem. Chodzi o schładzanie zup i sosów. Babka na kontroli powiedziała, że muszę schładzać zupy i sosy w łaźni wodnej. Ja gotuję zupy dwa garnki po 35 litrów i są one wydawane do bemara i sprzedawane tego samego dnia. Schłodzenie takiego garnka zupy w łaźni wodnej zajęłoby chyba ze dwie godziny i wymagałoby chyba z 300 litrów zimnej wody. Jak się do tego odnosicie? Bardzo proszę o porady, bo uważam to za rzecz niewykonalną.
 
REKLAMA
sklep gastronomiczny smartgast
Oferujemy znane marki STALGAST, HENDI, KROMET, RM, UNOX, REDFOX, LAINOX, RETIGO, CATERINA, ROBOT-COUPE, LOZAMET, SPOMASZ-NAKŁO w najniższych cenach w internecie!
Przekonaj się sam! http://smartgast.pl lub tel 880 301 130
 
NOWE OGŁOSZENIA GASTRONOMICZNE
 

System zapisze Twoje dane:
Adres IP: 54.221.76.68
Data: 2017-12-11
Czas: 08:49:06
DODAJ ODPOWIEDŹ DO TEMATU: SCHłADZANIE ZUP I SOSóW
Aby dodać odpowiedź do tematu należy się zalogować.

Jeśli nie masz konta, skorzystaj z bezpłatnej rejestracji.
FORUM GASTRONOMICZNE
Temat "schładzanie zup i sosów" w grupie "haccp gmp ghp"
OSTATNIO DODANE TEMATY: KUCHNIA GAZOWA Z PIEKARNIKIEM    Produkcja garmażeryjna w piwnicy   
 
STRONA GŁÓWNA     O NAS     REGULAMIN     REKLAMA     KONTAKT    
Copyrights © ForumGastronomiczne.pl 2008-2016.