FORUM     OGŁOSZENIA    
 
STRONA GŁÓWNA / FORUM GASTRONOMICZNE / GOTOWE SCHEMATY PROCESóW TECHNOLOGICZNYCH PODSTAWOWYCH SUROWCóW I POTRAW
SZUKANA FRAZA: NOWE TEMATY    OSTATNIE KOMENTARZE    GORĄCE TEMATY   
FORUM GASTRONOMICZNE NOWY TEMAT
TEMAT FORUM:

GOTOWE SCHEMATY PROCESóW TECHNOLOGICZNYCH PODSTAWOWYCH SUROWCóW I POTRAW

Autor: JDub


Wypowiedzi: 1
Post 1 napisany 2016-09-30 o godzinie 16:44:54.
Witajcie!
Czy istnieje jakaś strona lub być może ktoś z was :) chciałby udostepnić jak najwiecej gotowych schematów procesów technologicznych do Księgi Jakości...

Chodzi mi o takie podstawy jak różne rodzaje mięsa, ryże i kasze, produkty mączne w tym chleb na zakwasie, owoce i warzywa. 

Byłbym bardzo wdzięczny za pomoc :)
 
REKLAMA
sklep gastronomiczny smartgast
Oferujemy znane marki STALGAST, HENDI, KROMET, RM, UNOX, REDFOX, LAINOX, RETIGO, CATERINA, ROBOT-COUPE, LOZAMET, SPOMASZ-NAKŁO w najniższych cenach w internecie!
Przekonaj się sam! http://smartgast.pl lub tel 880 301 130
 
Autor: HACPASZ Hanna Półtorak


Tematy: 23
Wypowiedzi: 551
Post 2 napisany 2016-11-10 o godzinie 09:51:48.
Zasady przygotowywania dokumentacji HACCP i schematów technologicznych omawiane będą na szkoleniu, które odbywać się będzie w Warszawie 29.11.2016. Serdecznie zapraszam na nie, szczegóły dotyczące kosztów udziału w szkoleniu udzielane są mailowo poltorak@haccp-gmp.home.pl
 
Autor: HACPASZ Hanna Półtorak


Tematy: 23
Wypowiedzi: 551
Post 3 napisany 2017-06-29 o godzinie 14:44:50.
Witam mogę pomóc w oparowaniu dokumentacji HACCP oraz ej elementów takich jak schematy technologiczne zapraszam do współpracy Hacpasz Hanna Półtorak poltorak@haccp-gmp.home.pl
 
NOWE OGŁOSZENIA GASTRONOMICZNE
 

System zapisze Twoje dane:
Adres IP: 18.97.9.170
Data: 2025-05-19
Czas: 10:07:24
DODAJ ODPOWIEDŹ DO TEMATU: GOTOWE SCHEMATY PROCESóW TECHNOLOGICZNYCH PODSTAWOWYCH SUROWCóW I POTRAW
Aby dodać odpowiedź do tematu należy się zalogować.

Jeśli nie masz konta, skorzystaj z bezpłatnej rejestracji.
FORUM GASTRONOMICZNE
Temat "gotowe schematy procesów technologicznych podstawowych surowców i potraw" w grupie "haccp gmp ghp"
OSTATNIO DODANE TEMATY: Rozmiar Przyczepy    Oddzielanie się cienkiego spodu ciasta po upieczeniu   
 
STRONA GŁÓWNA     O NAS     REGULAMIN     REKLAMA     KONTAKT    
Copyrights © ForumGastronomiczne.pl 2008-2016.