![]() |
| FORUM GASTRONOMICZNE | NOWY TEMAT |
TEMAT FORUM: ZESZYT Z POMIAREM TEMPERATUR - HACCP |
|||||||
|
Autor:
synii Wypowiedzi: 1 |
Witam, mam pytanie odnośnie zeszytu z pomiarami temperatur. Czy owy zeszyt może być prowadzony w wersji elektronicznej, np. w arkuszu excel?
|
||||||
| REKLAMA |
![]()
Oferujemy znane marki STALGAST, HENDI, KROMET, RM, UNOX, REDFOX, LAINOX, RETIGO, CATERINA, ROBOT-COUPE, LOZAMET, SPOMASZ-NAKŁO w najniższych cenach w internecie!
Przekonaj się sam! http://smartgast.pl lub tel 880 301 130 |
||||||
|
Autor:
HACPASZ Hanna Półtorak
Tematy: 25 Wypowiedzi: 554 |
Jak najbardziej ważne jest żeby zawsze był pod ręką w celu przedstawienia go podczas kontroli sanpeidu.
|
||||||
|
Autor:
frost Wypowiedzi: 3 |
Czy ktoś zna firmę która to robi automatycznie, tzn mierzy temperatury i przygotowuje raport dla sanepidu?
|
||||||
![]() Autor: oferty Wypowiedzi: 24 |
Mam zainstalowany na urządzeniu chłodniczym , elektroniczny zapis temperatury w prosty sposób można zrobić wydruk danych - temperatur /moduł HACCP/
Usługi: haccp,bhp, p.poż.
Kontakt prospekt-bhp.pl |
||||||
|
Autor:
HACPASZ Hanna Półtorak
Taki moduł to bardzo dobre rozwiązanie ale dobrze jest do lodówki wrzucić zwyly termometr w celu ewentualnej weryfikacji poprawności działania systemu elektronicznego.
|
||||||
|
Autor:
HACPASZ Hanna Półtorak
synii napisał(a) w dniu 2017-08-20 o godzinie 15:22:14: Witam, mam pytanie odnośnie zeszytu z pomiarami temperatur. Czy owy zeszyt może być prowadzony w wersji elektronicznej, np. w arkuszu excel? Temperatura w urządzeniach chłodniczych musi być nadzorowana ale nie ma żadnych obostrzeń do formy jej prowadzenia. Hanna Póltorak |
||||||
![]() Autor: oferty Wypowiedzi: 24 |
HACPASZ Hanna Półtorak napisał(a) w dniu 2018-02-23 o godzinie 10:39:58: Taki moduł to bardzo dobre rozwiązanie ale dobrze jest do lodówki wrzucić zwyly termometr w celu ewentualnej weryfikacji poprawności działania systemu elektronicznego. piszę , że mam zainstalowany w urządzeniu elektroniczny zapis temperatury -moduł HACCP ale po co mam wrzucać jeszcze do lodówki i jakiej ?? zwykły ? termometr w celu weryfikacji poprawnosci działania systemu elektronicznego - coś nie rozumię co to za zwykłe termometry i ewentualne weryfikacje ?!
Usługi: haccp,bhp, p.poż.
Kontakt prospekt-bhp.pl |
||||||
|
Autor:
frost Wypowiedzi: 3 |
Zamiast zeszytu polecam rozwiązanie KOOLZONE - cyfrowe w czasie rzeczywistym pomiary temperatur. www.koolzone.com/pl
Andrzej Mróz 222199416 |
||||||
|
NOWE OGŁOSZENIA GASTRONOMICZNE
|
|||||||
|
System zapisze Twoje dane:
Adres IP: 216.73.216.168 Data: 2025-11-25 Czas: 05:46:39 |
|||||||
| FORUM GASTRONOMICZNE | |||||||
|
Copyrights © ForumGastronomiczne.pl 2008-2016.
|