FORUM     OGŁOSZENIA    
 
STRONA GŁÓWNA / FORUM GASTRONOMICZNE / OPIS TECHNIKI I TECHNOLOGII PRZYGOTOWANIA POTRAWY ???????
SZUKANA FRAZA: NOWE TEMATY    OSTATNIE KOMENTARZE    GORĄCE TEMATY   
FORUM GASTRONOMICZNE NOWY TEMAT
TEMAT FORUM:

OPIS TECHNIKI I TECHNOLOGII PRZYGOTOWANIA POTRAWY ???????

Autor: szubur


Wypowiedzi: 2
Post 1 napisany 2015-12-28 o godzinie 19:45:30.
ziemniaki ,filet ,marchew,smażone
 
REKLAMA
sklep gastronomiczny smartgast
Oferujemy znane marki STALGAST, HENDI, KROMET, RM, UNOX, REDFOX, LAINOX, RETIGO, CATERINA, ROBOT-COUPE, LOZAMET, SPOMASZ-NAKŁO w najniższych cenach w internecie!
Przekonaj się sam! http://smartgast.pl lub tel 880 301 130
 
Autor: szubur


Wypowiedzi: 2
Post 2 napisany 2015-12-28 o godzinie 19:46:53.
filet marchew ziemniaki szpinak
 
Autor: HACPASZ Hanna Półtorak
forumforumforumforumforum

Tematy: 8
Wypowiedzi: 467
Post 3 napisany 2016-02-02 o godzinie 15:47:34.
Witam mogę przygotowac technologie przygotowywania potraw oraz opracować dokumentacje HACCP zapraszam do kontaktu poltorak@haccp-gmp.home.pl
 
NOWE OGŁOSZENIA GASTRONOMICZNE
 

System zapisze Twoje dane:
Adres IP: 35.175.191.72
Data: 2019-11-12
Czas: 22:06:01
DODAJ ODPOWIEDŹ DO TEMATU: OPIS TECHNIKI I TECHNOLOGII PRZYGOTOWANIA POTRAWY ???????
Aby dodać odpowiedź do tematu należy się zalogować.

Jeśli nie masz konta, skorzystaj z bezpłatnej rejestracji.
FORUM GASTRONOMICZNE
Temat "opis techniki i technologii przygotowania potrawy ???????" w grupie "haccp gmp ghp"
OSTATNIO DODANE TEMATY: Opti one+ polecamy - Filtracja wody    Wywrotnice mobilne Boxmech   
 
STRONA GŁÓWNA     O NAS     REGULAMIN     REKLAMA     KONTAKT    
Copyrights © ForumGastronomiczne.pl 2008-2016.