![]() |
FORUM GASTRONOMICZNE | NOWY TEMAT |
TEMAT FORUM: KSIęGA HACCAP |
|||||||
Autor:
cupcake Tematy: 4 Wypowiedzi: 4 |
Witam,
warto samemu próbować napisać książkę HACCAP, GMP,GHP czy lepiej zlecić to firmie? Otwoeram kawiarnię z wypiekiem ciast, poza ciastami w ofercie będą koktajle owocowe, kawy, herbaty, lody i kanapki na ciepło |
||||||
REKLAMA |
![]()
Oferujemy znane marki STALGAST, HENDI, KROMET, RM, UNOX, REDFOX, LAINOX, RETIGO, CATERINA, ROBOT-COUPE, LOZAMET, SPOMASZ-NAKŁO w najniższych cenach w internecie!
Przekonaj się sam! http://smartgast.pl lub tel 880 301 130 |
||||||
![]() Autor: oferty Wypowiedzi: 24 |
Witam,
- nie chcę prowadzić autoreklamy, ale opracowałem już niejedną dokumentację HACCP, Sanepid odebrał bez zastrzeżeń, lepiej zlecić to fachowcom a samemu zająć się lokalem. Pozdrawiam i służę pomocą.
Usługi: haccp,bhp, p.poż.
Kontakt prospekt-bhp.pl |
||||||
Autor:
Ania_HACCP Wypowiedzi: 13 |
Napisanie samemu księgi HACCP nie jest nierealny, jednak trzeba się dużo naczytać żeby zrobić to prawidłowo. Rozumiem, że przerażając Cię ceny dokumentacji. Ja za taką kawiarnię biorę 350 zł brutto. Skocz na moją stronę www.haccpdlaciebie.pl
Prowadzę bloga doradczego Jestem były Sanepidowcem, obecnie jestem freelanderem i teraz pomagam ludzią przy otwieraniu działalności. |
||||||
![]() Autor: oferty Wypowiedzi: 24 |
U mnie koszt wykonania dokumentacji pod ten profil prowadzonej działalności:
Kontakt: bhpoferty@op.pl
Usługi: haccp,bhp, p.poż.
Kontakt prospekt-bhp.pl |
||||||
Autor:
HACPASZ Hanna Półtorak
Tematy: 23 Wypowiedzi: 551 |
Witam ja też zaproponuje moje usługi. Przygotowuje dokumentację HACCP kompleksowo a moja wycena dotyczy dokumentacji w wersji pełnej bez ukrytych kosztów. Szczerze Ci napisze w tym miejscu niech nie zwiedzie cię cena. Wieli klientów tanich dokumentacji zwraca się do mnie później z prośbą o ich weryfikacje (dostosowanie do ich konkretnej działalności) bo nie zawsze cena to jakość............. Zapraszam do współpracy Hanna Półtorak
|
||||||
Autor:
Stokrotka Tematy: 4 Wypowiedzi: 9 |
Najlepiej kupić sobie książkę z wytycznymi samemu usiąść przemyśleć co i jak i samemu opracować. Ja do baru zleciłam i dostałam gotowce, co prawda sanepid się nie czepiał ale było to oderwane od rzeczywistości,po jakimś czasie zweryfikowałam go i zostało może 20% tego co kupiłam. Skończyłam podyplomówkę z Zarządzania Jakością i Bezpieczeństwem Żywności zmodyfikowałam swój HACCP i teraz wiem że ma to funkcjonować prawidłowo a nie być kulą u nogi. Po co wypisywać tysiące rejestrów jak można wszystko w jednej tabeli wypisać.....
|
||||||
Autor:
KoolZone Wypowiedzi: 3 |
Niezbędnym narzędziem do księgi HACCP jest rozwiązanie firmy KoolZone które automatycznie analizuje temperatury w urządzeniach chłodniczych i przygotowuje raport na potrzeby kontroli HACCP.
Więcej szczegółów pod adresem www.koolzone.com/pl lub na mailu andrzej@koolzone.com
https://www.koolzone.com/pl/
andrzej@koolzone.com | www.koolzone.com KoolZone Tracking Systems GmbH Factory Berlin, Brunnenstraße 141A 10115 Berlin |
||||||
Autor:
smakoszek
![]() ![]() Wypowiedzi: 92 |
Spróbować zawsze warto! A może akurat w trakcie pisania Cię olśni i wpadniesz na jakiś genialny pomysł?
|
||||||
Autor:
HACPASZ Hanna Półtorak
Stokrotka napisał(a) w dniu 2017-10-15 o godzinie 11:56:03: Najlepiej kupić sobie książkę z wytycznymi samemu usiąść przemyśleć co i jak i samemu opracować. Ja do baru zleciłam i dostałam gotowce, co prawda sanepid się nie czepiał ale było to oderwane od rzeczywistości,po jakimś czasie zweryfikowałam go i zostało może 20% tego co kupiłam. Skończyłam podyplomówkę z Zarządzania Jakością i Bezpieczeństwem Żywności zmodyfikowałam swój HACCP i teraz wiem że ma to funkcjonować prawidłowo a nie być kulą u nogi. Po co wypisywać tysiące rejestrów jak można wszystko w jednej tabeli wypisać..... |
||||||
Autor:
HACPASZ Hanna Półtorak
Zgadzam się w 100% dokumentacja HACCP musi być dostosowana do prowadzonej działalności a zapisy powinny dotyczyć najbardziej istotnych punktów. Dokumentacje oferowane przez niektórych doradzców w atrakcyjnych cenach to gotowce sprzedawane w 1000-cach egzemplarzy, uniwersalne nie nadające się do stosowania bez niezbędnych poprawek i cięć.
|
||||||
KSIęGA HACCAP | |||||||
REKLAMA |
![]()
Oferujemy znane marki STALGAST, HENDI, KROMET, RM, UNOX, REDFOX, LAINOX, RETIGO, CATERINA, ROBOT-COUPE, LOZAMET, SPOMASZ-NAKŁO w najniższych cenach w internecie!
Przekonaj się sam! http://smartgast.pl lub tel 880 301 130 |
||||||
Autor:
Mietek27 Wypowiedzi: 2 |
HACPASZ Hanna Półtorak napisał(a) w dniu 2017-06-23 o godzinie 12:52:40: Witam ja też zaproponuje moje usługi. Przygotowuje dokumentację HACCP kompleksowo a moja wycena dotyczy dokumentacji w wersji pełnej bez ukrytych kosztów. Szczerze Ci napisze w tym miejscu niech nie zwiedzie cię cena. Wieli klientów tanich dokumentacji zwraca się do mnie później z prośbą o ich weryfikacje (dostosowanie do ich konkretnej działalności) bo nie zawsze cena to jakość............. Zapraszam do współpracy Hanna Półtorak |
||||||
Autor:
Mietek27 Wypowiedzi: 2 |
Każda osoba która prowadzi działalność gospodarczą i wprowadza do obiegu żywność musi posiadać dokumentację HACCP GHP / GMP. Najbardziej polecana przez PIS dokumentacja znajduje się na [color=blue]https://haccp-dokumenty.pl[/color]
|
||||||
Autor:
HACPASZ Hanna Półtorak
Wypowiedź powyżej to reklama dokumentacji przygotowywanej w ciągu 24H, nie ma możliwości przygotowania dostosowanej do wymogów lokalu dokumentacji w tym czasie, chyba że oferuje się plik dokumentów o których pisała stokrotka np. dla food tracka wciśnieta zostaje dokumentacja z zakładu branży spożywczej średniej wielkości........
Nie ma też dokumentacji polecanej przez PIS (Państwowa Inspekcja Sanitarna) , bo rekomendacja jednej z firm byłaby niezgodna z obowiązującym prawem |
||||||
Autor:
HACPASZ Hanna Półtorak
Test na funkcjonowanie system HACCP . Sprawdż czy umiesz
odpowiedzieć na pytania: 1. Czy posiadajmy Księgę Haccp 2. Jakie zagrożenia są analizowane 3. Ile i jakie są punkty krytyczne CCP oraz kontrole punkty CP –gdzie i jakich zagrożenie dotyczą? 4. W jaki sposób i jak często są monitorowane CCP oraz CP 5. Zasady zwalniania dostaw, odpowiedzialności i zapisy 6. Schemat technologiczny przepływu surowców, 7. Ochrona przed szkodnikami jak jest zorganizowana 8. Badanie wody jak często są wykonywanie 9. Czy i jak jest zachowana identyfikowalność produktów 10. Czy praca urzadzeń pomiarowych jest nadzorowana Jezeli nie znasz odpowiedzi na te pytania zweryfikuj swój Haccp lub zleć jego stworenie na nowo w tym celu zgłoś się do nas Hanna Półtorak HACPASZ poltorak@haccp-gmp.home.pl |
||||||
Autor:
HACPASZ Hanna Półtorak
Księga HACCP w dobie koronawirusa. W istniejącej lub tworzonej dokumentacji należy uwzględnić postępowanie w przypadku stwierdzenia u personelu zakazenia koronawirusem. Nalezy również pamiętać o porzadnym opisaniu działań związanych z myciem i odkażaniem sprzetu oraz elementów wyposazenia restauracji lub baru (lad podawczych, stolików, podłóg). warto jest skontaktowac się z nami w celu weryfikacji lub stworzenia od podstaw dokumentacji HACCP
Hanna Półtorak HACPASZ zamowienia@hacpasz.com.pl |
||||||
Autor:
Alicja2024 Wypowiedzi: 3 |
Przed wykonaniem dokumentacji sprawdź jak sporządzić ją poprawnie. Polecam skorzystać ze szkoleń https://www.webszkolenie.pl/
|
||||||
NOWE OGŁOSZENIA GASTRONOMICZNE
|
|||||||
System zapisze Twoje dane:
Adres IP: 18.97.14.82 Data: 2025-03-15 Czas: 12:20:53 |
|||||||
FORUM GASTRONOMICZNE |
Copyrights © ForumGastronomiczne.pl 2008-2016.
|