FORUM     OGŁOSZENIA    
 
STRONA GŁÓWNA / FORUM GASTRONOMICZNE / KSIęGA HACCAP
SZUKANA FRAZA: NOWE TEMATY    OSTATNIE KOMENTARZE    GORĄCE TEMATY   
FORUM GASTRONOMICZNE NOWY TEMAT
TEMAT FORUM:

KSIęGA HACCAP

Autor: cupcake


Tematy: 4
Wypowiedzi: 4
Post 1 napisany 2017-04-12 o godzinie 10:27:52.
Witam,

warto samemu próbować napisać książkę HACCAP, GMP,GHP czy lepiej zlecić to firmie?
Otwoeram kawiarnię z wypiekiem ciast, poza ciastami w ofercie będą koktajle owocowe, kawy, herbaty, lody i kanapki na ciepło
 
REKLAMA
sklep gastronomiczny smartgast
Oferujemy znane marki STALGAST, HENDI, KROMET, RM, UNOX, REDFOX, LAINOX, RETIGO, CATERINA, ROBOT-COUPE, LOZAMET, SPOMASZ-NAKŁO w najniższych cenach w internecie!
Przekonaj się sam! http://smartgast.pl lub tel 880 301 130
 
Księga HACCAP
Autor: oferty


Wypowiedzi: 24
Post 2 napisany 2017-05-04 o godzinie 11:00:07.
Witam,
- nie chcę prowadzić autoreklamy, ale opracowałem już niejedną dokumentację HACCP, Sanepid odebrał bez zastrzeżeń, lepiej zlecić to fachowcom a samemu zająć się lokalem.
Pozdrawiam i służę pomocą.
Usługi: haccp,bhp, p.poż.
Kontakt prospekt-bhp.pl
 
Autor: Ania_HACCP


Wypowiedzi: 13
Post 3 napisany 2017-05-09 o godzinie 07:41:09.
Napisanie samemu księgi HACCP nie jest nierealny, jednak trzeba się dużo naczytać żeby zrobić to prawidłowo. Rozumiem, że przerażając Cię ceny dokumentacji. Ja za taką kawiarnię biorę 350 zł brutto. Skocz na moją stronę www.haccpdlaciebie.pl
Prowadzę bloga doradczego Jestem były Sanepidowcem, obecnie jestem freelanderem i teraz pomagam ludzią przy otwieraniu działalności.
 
Księga HACCAP
Autor: oferty


Wypowiedzi: 24
Post 4 napisany 2017-05-09 o godzinie 21:00:07.
U mnie koszt wykonania dokumentacji pod ten profil prowadzonej działalności:
  1. Dokumentacja GHP/GMP
  2. Księga HACCP
Koszt całkowity:ok. 270,00 ÷ 320,00 zł

Kontakt: bhpoferty@op.pl
Usługi: haccp,bhp, p.poż.
Kontakt prospekt-bhp.pl
 
Autor: HACPASZ Hanna Półtorak


Tematy: 23
Wypowiedzi: 551
Post 5 napisany 2017-06-23 o godzinie 12:52:40.
Witam  ja też zaproponuje moje usługi.  Przygotowuje dokumentację HACCP kompleksowo a moja wycena dotyczy dokumentacji w wersji pełnej bez ukrytych kosztów. Szczerze Ci napisze w tym miejscu niech nie zwiedzie cię cena. Wieli klientów tanich dokumentacji zwraca się do mnie później z prośbą o ich weryfikacje (dostosowanie do ich konkretnej działalności)  bo nie zawsze cena to jakość............. Zapraszam do współpracy Hanna Półtorak
 
Autor: Stokrotka


Tematy: 4
Wypowiedzi: 9
Post 6 napisany 2017-10-15 o godzinie 11:56:03.
Najlepiej kupić sobie książkę z wytycznymi samemu usiąść przemyśleć co i  jak i samemu opracować. Ja do baru zleciłam i dostałam gotowce, co prawda sanepid się nie czepiał ale było to oderwane od rzeczywistości,po jakimś czasie zweryfikowałam go i zostało może 20% tego co kupiłam. Skończyłam podyplomówkę z Zarządzania Jakością i Bezpieczeństwem Żywności  zmodyfikowałam swój HACCP i teraz wiem że ma to funkcjonować prawidłowo a nie być kulą u nogi. Po co wypisywać tysiące rejestrów jak można wszystko w jednej tabeli wypisać.....
 
Autor: KoolZone


Wypowiedzi: 3
Post 7 napisany 2018-01-19 o godzinie 20:30:10.
Niezbędnym narzędziem do księgi HACCP jest rozwiązanie firmy KoolZone które automatycznie analizuje temperatury w urządzeniach chłodniczych i przygotowuje raport na potrzeby kontroli HACCP.
Więcej szczegółów pod adresem www.koolzone.com/pl lub na mailu andrzej@koolzone.com
https://www.koolzone.com/pl/
andrzej@koolzone.com | www.koolzone.com

KoolZone Tracking Systems GmbH
Factory Berlin, Brunnenstraße 141A
10115 Berlin
 
Autor: smakoszek
forumforum

Wypowiedzi: 92
Post 8 napisany 2018-01-28 o godzinie 12:24:58.
Spróbować zawsze warto! A może akurat w trakcie pisania Cię olśni i wpadniesz na jakiś genialny pomysł?
 
Autor: HACPASZ Hanna Półtorak


Tematy: 23
Wypowiedzi: 551
Post 9 napisany 2019-01-03 o godzinie 15:32:26.
Stokrotka napisał(a) w dniu 2017-10-15 o godzinie 11:56:03:
Najlepiej kupić sobie książkę z wytycznymi samemu usiąść przemyśleć co i  jak i samemu opracować. Ja do baru zleciłam i dostałam gotowce, co prawda sanepid się nie czepiał ale było to oderwane od rzeczywistości,po jakimś czasie zweryfikowałam go i zostało może 20% tego co kupiłam. Skończyłam podyplomówkę z Zarządzania Jakością i Bezpieczeństwem Żywności  zmodyfikowałam swój HACCP i teraz wiem że ma to funkcjonować prawidłowo a nie być kulą u nogi. Po co wypisywać tysiące rejestrów jak można wszystko w jednej tabeli wypisać.....
 
Autor: HACPASZ Hanna Półtorak


Tematy: 23
Wypowiedzi: 551
Post 10 napisany 2019-01-03 o godzinie 15:37:13.
Zgadzam się w 100% dokumentacja HACCP musi być dostosowana do prowadzonej działalności a zapisy powinny dotyczyć najbardziej istotnych  punktów. Dokumentacje oferowane przez niektórych doradzców w atrakcyjnych cenach to gotowce sprzedawane w 1000-cach egzemplarzy, uniwersalne  nie nadające się do stosowania bez niezbędnych poprawek i cięć.
KSIęGA HACCAP
REKLAMA
sklep gastronomiczny smartgast
Oferujemy znane marki STALGAST, HENDI, KROMET, RM, UNOX, REDFOX, LAINOX, RETIGO, CATERINA, ROBOT-COUPE, LOZAMET, SPOMASZ-NAKŁO w najniższych cenach w internecie!
Przekonaj się sam! http://smartgast.pl lub tel 880 301 130
 
Autor: Mietek27


Wypowiedzi: 2
Post 11 napisany 2019-09-24 o godzinie 12:48:24.
HACPASZ Hanna Półtorak napisał(a) w dniu 2017-06-23 o godzinie 12:52:40:
Witam  ja też zaproponuje moje usługi.  Przygotowuje dokumentację HACCP kompleksowo a moja wycena dotyczy dokumentacji w wersji pełnej bez ukrytych kosztów. Szczerze Ci napisze w tym miejscu niech nie zwiedzie cię cena. Wieli klientów tanich dokumentacji zwraca się do mnie później z prośbą o ich weryfikacje (dostosowanie do ich konkretnej działalności)  bo nie zawsze cena to jakość............. Zapraszam do współpracy Hanna Półtorak
 
Autor: Mietek27


Wypowiedzi: 2
Post 12 napisany 2019-09-24 o godzinie 12:49:22.
Każda osoba która prowadzi działalność gospodarczą i wprowadza do obiegu żywność musi posiadać dokumentację HACCP GHP / GMP. Najbardziej polecana przez PIS dokumentacja znajduje się na  [color=blue]https://haccp-dokumenty.pl[/color]
 
Autor: HACPASZ Hanna Półtorak


Tematy: 23
Wypowiedzi: 551
Post 13 napisany 2020-01-07 o godzinie 16:04:15.
Wypowiedź powyżej to reklama dokumentacji przygotowywanej w ciągu 24H, nie ma możliwości przygotowania dostosowanej do wymogów  lokalu dokumentacji w tym czasie, chyba że oferuje się plik dokumentów o których pisała stokrotka np. dla food tracka wciśnieta zostaje dokumentacja z zakładu branży spożywczej średniej wielkości........
Nie ma też dokumentacji polecanej przez PIS (Państwowa Inspekcja Sanitarna) , bo  rekomendacja jednej z firm byłaby niezgodna z obowiązującym prawem
 
Autor: HACPASZ Hanna Półtorak


Tematy: 23
Wypowiedzi: 551
Post 14 napisany 2020-05-22 o godzinie 10:45:42.
Test na funkcjonowanie  system HACCP .  Sprawdż czy umiesz 
odpowiedzieć na pytania:
 1. Czy posiadajmy   Księgę Haccp
   2. Jakie zagrożenia są analizowane
   3. Ile i jakie są punkty krytyczne CCP oraz kontrole punkty CP –gdzie i
   jakich zagrożenie dotyczą?
   4. W jaki sposób i jak często są monitorowane CCP oraz CP
   5. Zasady zwalniania dostaw, odpowiedzialności i zapisy
   6. Schemat technologiczny przepływu surowców,
   7. Ochrona przed szkodnikami jak jest zorganizowana
   8. Badanie wody jak często są wykonywanie
   9. Czy i jak jest zachowana identyfikowalność produktów
   10. Czy praca urzadzeń pomiarowych jest nadzorowana
     Jezeli nie znasz odpowiedzi na te  pytania zweryfikuj swój Haccp  lub zleć jego  stworenie na nowo  w tym celu zgłoś się do nas Hanna  Półtorak  HACPASZ poltorak@haccp-gmp.home.pl
 
Autor: HACPASZ Hanna Półtorak


Tematy: 23
Wypowiedzi: 551
Post 15 napisany 2020-06-03 o godzinie 15:31:23.
Księga HACCP w dobie koronawirusa. W istniejącej lub tworzonej dokumentacji należy uwzględnić postępowanie w przypadku stwierdzenia u personelu zakazenia koronawirusem.  Nalezy również pamiętać o porzadnym opisaniu działań związanych z myciem i  odkażaniem sprzetu oraz elementów wyposazenia  restauracji lub baru (lad podawczych, stolików, podłóg). warto jest skontaktowac się z nami w celu weryfikacji lub stworzenia od podstaw dokumentacji HACCP
Hanna Półtorak HACPASZ zamowienia@hacpasz.com.pl
 
Autor: Alicja2024


Wypowiedzi: 3
Post 16 napisany 2025-02-03 o godzinie 20:55:30.
Przed wykonaniem dokumentacji sprawdź jak sporządzić ją poprawnie. Polecam skorzystać ze szkoleń https://www.webszkolenie.pl/
 
NOWE OGŁOSZENIA GASTRONOMICZNE
 

System zapisze Twoje dane:
Adres IP: 18.97.14.82
Data: 2025-03-15
Czas: 12:20:53
DODAJ ODPOWIEDŹ DO TEMATU: KSIęGA HACCAP
Aby dodać odpowiedź do tematu należy się zalogować.

Jeśli nie masz konta, skorzystaj z bezpłatnej rejestracji.
FORUM GASTRONOMICZNE
Temat "księga haccap" w grupie "haccp gmp ghp"
OSTATNIO DODANE TEMATY: Ogródek piwny    Dodatkowa praca   
 
STRONA GŁÓWNA     O NAS     REGULAMIN     REKLAMA     KONTAKT    
Copyrights © ForumGastronomiczne.pl 2008-2016.