FORUM     OGŁOSZENIA    
 
STRONA GŁÓWNA / FORUM GASTRONOMICZNE / ANALIZA ZAGROżEń
SZUKANA FRAZA: NOWE TEMATY    OSTATNIE KOMENTARZE    GORĄCE TEMATY   
FORUM GASTRONOMICZNE NOWY TEMAT
TEMAT FORUM:

ANALIZA ZAGROżEń

Autor: Wera


Wypowiedzi: 1
Post 1 napisany 2021-11-15 o godzinie 11:02:22.
Dzień dobry, muszę zrobić analizę zagrożeń dla dwóch punktów:
dla magazynowania surowców suchych wraz z materiałami opakowaniowymi oraz
dla produktu gotowego, gdzie temp. na pakowaniu jest wyższa niż ta przechowywania. Podpowie mi ktoś jak to zrobić? Jak zacząć, nie wiem jak się za to zabrać...
 
REKLAMA
sklep gastronomiczny smartgast
Oferujemy znane marki STALGAST, HENDI, KROMET, RM, UNOX, REDFOX, LAINOX, RETIGO, CATERINA, ROBOT-COUPE, LOZAMET, SPOMASZ-NAKŁO w najniższych cenach w internecie!
Przekonaj się sam! http://smartgast.pl lub tel 880 301 130
 
Autor: HACPASZ Hanna Półtorak


Tematy: 22
Wypowiedzi: 548
Post 2 napisany 2022-02-08 o godzinie 10:04:09.
Dzień Dobry  mam nadzieje ,że temat jest  nadal aktualny chętnie udziele korepetycji z przygotowania analizy zagrożeń  proszę o kontakt mail poltorak@haccp-gmp.home.pl
 
Autor: HACPASZ Hanna Półtorak


Tematy: 22
Wypowiedzi: 548
Post 3 napisany 2022-11-17 o godzinie 10:36:51.
Żeby  przygotować analizę zagrożeń należy dobrze zrozumieć  system HACCP . Najlepszym narzędziem w pojmowaniu HACCAPU jest udział w szkoleniach. Daty szkoleń publikujemy w zakładce ogłoszenia oraz udzielamy odpowiedzi mailowo zamowienia@hacpasz.com.pl. Organizujemy szkolenia z wytycznych HACCP dla pracowników lokali gastronomicznych, zakładów spożywczych, szkół i przedszkoli oraz operatorów żywienia zbiorowego w zakładach i biurowcach zapraszamy do kontaktu zespół HACPASZ zamowienia@hacpasz.com.pl
 
NOWE OGŁOSZENIA GASTRONOMICZNE
 

System zapisze Twoje dane:
Adres IP: 44.201.97.138
Data: 2024-09-15
Czas: 09:48:38
DODAJ ODPOWIEDŹ DO TEMATU: ANALIZA ZAGROżEń
Aby dodać odpowiedź do tematu należy się zalogować.

Jeśli nie masz konta, skorzystaj z bezpłatnej rejestracji.
FORUM GASTRONOMICZNE
Temat "analiza zagrożeń" w grupie "haccp gmp ghp"
OSTATNIO DODANE TEMATY: Przeróbka zwykłej przyczepy na przyczepę gastronomiczna    Opakowanie zgrzewane dla casteringów dietetycznych - bez podatku SUP - zgrzewane papierem   
 
STRONA GŁÓWNA     O NAS     REGULAMIN     REKLAMA     KONTAKT    
Copyrights © ForumGastronomiczne.pl 2008-2016.