![]() |
FORUM GASTRONOMICZNE | NOWY TEMAT |
TEMAT FORUM: ANALIZA ZAGROżEń |
|||||||
Autor:
Wera Wypowiedzi: 1 |
Dzień dobry, muszę zrobić analizę zagrożeń dla dwóch punktów:
dla magazynowania surowców suchych wraz z materiałami opakowaniowymi oraz dla produktu gotowego, gdzie temp. na pakowaniu jest wyższa niż ta przechowywania. Podpowie mi ktoś jak to zrobić? Jak zacząć, nie wiem jak się za to zabrać... |
||||||
REKLAMA |
![]()
Oferujemy znane marki STALGAST, HENDI, KROMET, RM, UNOX, REDFOX, LAINOX, RETIGO, CATERINA, ROBOT-COUPE, LOZAMET, SPOMASZ-NAKŁO w najniższych cenach w internecie!
Przekonaj się sam! http://smartgast.pl lub tel 880 301 130 |
||||||
Autor:
HACPASZ Hanna Półtorak
Tematy: 19 Wypowiedzi: 542 |
Dzień Dobry mam nadzieje ,że temat jest nadal aktualny chętnie udziele korepetycji z przygotowania analizy zagrożeń proszę o kontakt mail poltorak@haccp-gmp.home.pl
|
||||||
Autor:
HACPASZ Hanna Półtorak
Tematy: 19 Wypowiedzi: 542 |
Żeby przygotować analizę zagrożeń należy dobrze zrozumieć system HACCP . Najlepszym narzędziem w pojmowaniu HACCAPU jest udział w szkoleniach. Daty szkoleń publikujemy w zakładce ogłoszenia oraz udzielamy odpowiedzi mailowo zamowienia@hacpasz.com.pl. Organizujemy szkolenia z wytycznych HACCP dla pracowników lokali gastronomicznych, zakładów spożywczych, szkół i przedszkoli oraz operatorów żywienia zbiorowego w zakładach i biurowcach zapraszamy do kontaktu zespół HACPASZ zamowienia@hacpasz.com.pl
|
||||||
NOWE OGŁOSZENIA GASTRONOMICZNE
|
|||||||
System zapisze Twoje dane:
Adres IP: 3.236.237.61 Data: 2023-10-3 Czas: 03:47:58 |
|||||||
FORUM GASTRONOMICZNE |
Copyrights © ForumGastronomiczne.pl 2008-2016.
|