FORUM     OGŁOSZENIA    
 
STRONA GŁÓWNA / PROFIL UŻYTKOWNIKA / ADMIN
ADMIN
Data rejestracji w systemie: 2011-02-21
Ilość tematów: 14       Ilość wypowiedzi: 86       Ilość ogłoszeń: 0

INFORMACJE TEMATY WYPOWIEDZI OGŁOSZENIA  
LISTA OSTATNICH 25 WYPOWIEDZI
DO TEMATU DATA WYPOWIEDZI
Gastronomia na facebooku
Zapraszamy do naszej grupy na facebooku pod adresem: https://www.facebook.com/groups/forumgastronomiczne/
2016-10-11 15:18:42 1
piec do pizzy
Proszę o podanie nazwy pizzerii oraz miasta, bo wg mnie to czysty SPAM.
2015-12-09 14:54:01 20
Wentylacja mechaniczna
PROSZĘ NIE SPAMOWAĆ FORUM.
2015-11-27 10:33:48 29
Sprzedam kompletne wyposażenie kuchni, restauracji
SPAM
2015-10-21 11:29:38 6
Sprzedam nowe nie używane szafy chłodnicze,stół chłodniczy.
SPAM, kolejne wypowiedzi będą usuwane
2015-10-21 11:29:23 4
Jaką zmywarkę do restauracji na 60-100 miejsc ?
Dziękuję za SPAM link usunięty z wszystkich Twoich wypowiedzi.
2015-07-21 12:28:50 6
Naczynia gastronomiczne
Uważamy że ta wypowiedź to typowy przykład spamu
2015-05-04 11:09:16 2
Ekspres
TYPOWY SPAM! POZOSTAŁE TEMATY USUNIĘTE.
2015-04-29 10:09:25 8
Kuchnia elektryczna, co i jak?
OSTATNIE OSTRZEŻENIE PRZED USUNIĘCIEM WSZYSTKICH WYPOWIEDZI I BLOKADĄ KONTA. PROSZĘ WYPOWIADAĆ SIĘ NA FORUM NIE TYLKO JAKO REKLAMA WŁASNEGO BIZNESU.
2014-09-12 12:51:09 31
Problem Sanepid , bardzo proszę o pomoc Kuchnia Tajska
POWIELANIE WYPOWIEDZI TO SPAM. SPAM USUWAMY.
2014-09-09 11:32:48 6
Krótki poradnik wyposażenia baru bistro.
Bardzo mi przykro ale w tej sprawie odsyłam do wyszukiwarki google, proszę tam szukać informacji co jest źle w treści i kodzie tego bloga. Błędy widać odrazu więc nie wiem czego Pan nie może zrozumieć.
2014-08-08 08:38:24 8
Krótki poradnik wyposażenia baru bistro.
Zajmuje się pozycjonowaniem od 11 lat i takiego spamu jaki jest w treści tego bloga dawno już nie widziałem więc życzę dużo szczęścia i sukcesów w google.
2014-08-07 17:04:07 8
Jaki piec do zapiekanek ?
Regulamin zabrania linkowania do stron zbliżonych np. fora, portale itp. Usuwane przez nas linki dotyczą często pojedynczych wypowiedzi świeżo zarejestrowanych użytkowników w dodanym przez siebie temacie co jest spamem.
2014-07-29 12:39:03 10
kolorowe noże
REGULAMIN FORUM ZABRANIA SPAMOWANIA. LINK USUNIĘTY.
2014-07-18 13:17:33 7
Jak Przyrządzić (zamrozić )Kotleta z kurczaka żeby szybko go odgrzać ?
REGULAMIN FORUM ZABRANIA SPAMOWANIA.
2014-07-18 13:17:17 3
Dobra restauracja w Zielonej Górze
SPAM, jeszcze jedna wypowiedź tego typu i blokujemy konto.
2014-04-25 08:47:25 5
Dostawca włoskich produktów Toruń
ZA SPAM BLOKUJEMY KONTO NA 30 DNI ORAZ USUWAMY WSZYSTKIE SPAMUJĄCE WYPOWIEDZI!
2014-03-06 11:06:13 5
Prośba o poradę techniczą
SPAMOWANIE FORUM JEST ZABRONIONE, WSZYSTKIE WYPOWIEDZI O TAKIEJ SAMEJ TREŚCI ZOSTANĄ USUNIĘTE
2014-03-04 11:52:49 6
Firma ITALGAST vel Komisgastro UWAGA
Tyle co mogę ja zrobić to udostępniam wcześniej zablokowane tematy: http://www.forumgastronomiczne.pl/forum/temat_683 http://www.forumgastronomiczne.pl/forum/temat_652 http://www.forumgastronomiczne.pl/forum/temat_559 http://www.forumgastronomiczne.pl/forum/temat_544 http://www.forumgastronomiczne.pl/forum/temat_617 Podejrzewam, że może być tak jak wszyscy pisali ale niestety musiałem to zablokować.
2014-02-14 19:12:49 8
Firma ITALGAST vel Komisgastro UWAGA
Na naszym forum jest zablokowane kilka tematów, w których jwiele osób się wypowiedziało negatywnie o tej firmie. zniestety na pisemne wezwanie prezesa firmy Italgast musieliśmy usunąć wszystkie wypowiedzi - nie zostały usnięte a tylko zablokowane. Proszę dostarczyć jakiś wiarygodny dokument potwierdzający prowadzone postępowanie na admin@forumgastronomiczne.pl to odblokuje wszystkie wypowiedzi.
2014-02-14 17:55:21 8
Pomoc w doborze sprzętu dla lokalu na 25/30 osób oraz godni polecenia producenci
MARKETING SZEPTANY JEST UZNAWANY ZA SPAM NA TYM FORUM. OSTATNIE OSTRZEŻENIE!
2014-02-10 11:54:30 17
Jak przeliczyć zapotrzebowanie na sztućce i szkoło
Szanowna Pani lub Szanowny Panie @pikniczek i @Hurtownia z wyposażeniem gastr, rejestracja 2 kont z 1 adresu IP oraz prowadzenie rozmowy samemu ze sobą na 2 kontach użytkownika również z tego samego adresu IP podczas trwania 1 sesji będzie skutkowało blokadą obu kont. To forum nie jest przeznaczone do prowadzenia marketingu szeptanego.
2013-12-12 23:12:24 11
Minimalna wielkość małej gastronimii
Już się powiększa :)
2013-11-27 21:01:29 16
Tanio sycąco niskokalorycznie i smacznie
Pana wypowiedz uznana za SPAM, naruszenie zasad regulaminu forum skutkuje zablokowaniem konta.
2013-11-13 10:21:29 2
Jaki piec elektryczny wybrać: do pizzy, chlebowy, konwekcyjno-parowy czy piekarniczy
Panie Arturze proszę zapoznać się z naszym regulaminem: DZIAŁ FORUM pkt 8. "Zabronione jest umieszczanie odnośników do innych stron (portale, fora, katalogi firm) o tematyce zbliżonej z tematyką strony dostępnej w domenie forumgastronomiczne.pl , strony te stanowią konkurencję dla forumgastronomiczne.pl i odnośniki do nich będą usuwane."
2013-09-18 09:28:09 13
 
STRONA GŁÓWNA     O NAS     REGULAMIN     REKLAMA     KONTAKT    
Copyrights © ForumGastronomiczne.pl 2008-2016.