| DO TEMATU |
DATA |
WYPOWIEDZI |
Gastronomia na facebooku
Zapraszamy do naszej grupy na facebooku pod adresem: https://www.facebook.com/groups/forumgastronomiczne/ |
2016-10-11 15:18:42 |
1 |
|
piec do pizzy
Proszę o podanie nazwy pizzerii oraz miasta, bo wg mnie to czysty SPAM. |
2015-12-09 14:54:01 |
20 |
|
Wentylacja mechaniczna
PROSZĘ NIE SPAMOWAĆ FORUM. |
2015-11-27 10:33:48 |
29 |
|
Sprzedam kompletne wyposażenie kuchni, restauracji
SPAM |
2015-10-21 11:29:38 |
6 |
|
Sprzedam nowe nie używane szafy chłodnicze,stół chłodniczy.
SPAM, kolejne wypowiedzi będą usuwane |
2015-10-21 11:29:23 |
4 |
|
Jaką zmywarkę do restauracji na 60-100 miejsc ?
Dziękuję za SPAM link usunięty z wszystkich Twoich wypowiedzi. |
2015-07-21 12:28:50 |
6 |
|
Naczynia gastronomiczne
Uważamy że ta wypowiedź to typowy przykład spamu |
2015-05-04 11:09:16 |
2 |
|
Ekspres
TYPOWY SPAM! POZOSTAŁE TEMATY USUNIĘTE. |
2015-04-29 10:09:25 |
8 |
|
Kuchnia elektryczna, co i jak?
OSTATNIE OSTRZEŻENIE PRZED USUNIĘCIEM WSZYSTKICH WYPOWIEDZI I BLOKADĄ KONTA.
PROSZĘ WYPOWIADAĆ SIĘ NA FORUM NIE TYLKO JAKO REKLAMA WŁASNEGO BIZNESU. |
2014-09-12 12:51:09 |
31 |
|
Problem Sanepid , bardzo proszę o pomoc Kuchnia Tajska
POWIELANIE WYPOWIEDZI TO SPAM. SPAM USUWAMY. |
2014-09-09 11:32:48 |
6 |
|
Krótki poradnik wyposażenia baru bistro.
Bardzo mi przykro ale w tej sprawie odsyłam do wyszukiwarki google, proszę tam szukać informacji co jest źle w treści i kodzie tego bloga. Błędy widać odrazu więc nie wiem czego Pan nie może zrozumieć. |
2014-08-08 08:38:24 |
8 |
|
Krótki poradnik wyposażenia baru bistro.
Zajmuje się pozycjonowaniem od 11 lat i takiego spamu jaki jest w treści tego bloga dawno już nie widziałem więc życzę dużo szczęścia i sukcesów w google. |
2014-08-07 17:04:07 |
8 |
|
Jaki piec do zapiekanek ?
Regulamin zabrania linkowania do stron zbliżonych np. fora, portale itp. Usuwane przez nas linki dotyczą często pojedynczych wypowiedzi świeżo zarejestrowanych użytkowników w dodanym przez siebie temacie co jest spamem. |
2014-07-29 12:39:03 |
10 |
|
kolorowe noże
REGULAMIN FORUM ZABRANIA SPAMOWANIA. LINK USUNIĘTY. |
2014-07-18 13:17:33 |
8 |
|
Jak Przyrządzić (zamrozić )Kotleta z kurczaka żeby szybko go odgrzać ?
REGULAMIN FORUM ZABRANIA SPAMOWANIA. |
2014-07-18 13:17:17 |
3 |
|
Dobra restauracja w Zielonej Górze
SPAM, jeszcze jedna wypowiedź tego typu i blokujemy konto.
|
2014-04-25 08:47:25 |
5 |
|
Dostawca włoskich produktów Toruń
ZA SPAM BLOKUJEMY KONTO NA 30 DNI ORAZ USUWAMY WSZYSTKIE SPAMUJĄCE WYPOWIEDZI! |
2014-03-06 11:06:13 |
5 |
|
Prośba o poradę techniczą
SPAMOWANIE FORUM JEST ZABRONIONE, WSZYSTKIE WYPOWIEDZI O TAKIEJ SAMEJ TREŚCI ZOSTANĄ USUNIĘTE |
2014-03-04 11:52:49 |
6 |
|
Firma ITALGAST vel Komisgastro UWAGA
Tyle co mogę ja zrobić to udostępniam wcześniej zablokowane tematy:
http://www.forumgastronomiczne.pl/forum/temat_683
http://www.forumgastronomiczne.pl/forum/temat_652
http://www.forumgastronomiczne.pl/forum/temat_559
http://www.forumgastronomiczne.pl/forum/temat_544
http://www.forumgastronomiczne.pl/forum/temat_617
Podejrzewam, że może być tak jak wszyscy pisali ale niestety musiałem to zablokować. |
2014-02-14 19:12:49 |
8 |
|
Firma ITALGAST vel Komisgastro UWAGA
Na naszym forum jest zablokowane kilka tematów, w których jwiele osób się wypowiedziało negatywnie o tej firmie. zniestety na pisemne wezwanie prezesa firmy Italgast musieliśmy usunąć wszystkie wypowiedzi - nie zostały usnięte a tylko zablokowane. Proszę dostarczyć jakiś wiarygodny dokument potwierdzający prowadzone postępowanie na admin@forumgastronomiczne.pl to odblokuje wszystkie wypowiedzi. |
2014-02-14 17:55:21 |
8 |
|
Pomoc w doborze sprzętu dla lokalu na 25/30 osób oraz godni polecenia producenci
MARKETING SZEPTANY JEST UZNAWANY ZA SPAM NA TYM FORUM. OSTATNIE OSTRZEŻENIE! |
2014-02-10 11:54:30 |
17 |
|
Jak przeliczyć zapotrzebowanie na sztućce i szkoło
Szanowna Pani lub Szanowny Panie @pikniczek i @Hurtownia z wyposażeniem gastr,
rejestracja 2 kont z 1 adresu IP oraz prowadzenie rozmowy samemu ze sobą na 2 kontach użytkownika również z tego samego adresu IP podczas trwania 1 sesji będzie skutkowało blokadą obu kont.
To forum nie jest przeznaczone do prowadzenia marketingu szeptanego. |
2013-12-12 23:12:24 |
11 |
|
Minimalna wielkość małej gastronimii
Już się powiększa :) |
2013-11-27 21:01:29 |
16 |
|
Tanio sycąco niskokalorycznie i smacznie
Pana wypowiedz uznana za SPAM, naruszenie zasad regulaminu forum skutkuje zablokowaniem konta. |
2013-11-13 10:21:29 |
2 |
|
Jaki piec elektryczny wybrać: do pizzy, chlebowy, konwekcyjno-parowy czy piekarniczy
Panie Arturze proszę zapoznać się z naszym regulaminem:
DZIAŁ FORUM pkt 8.
"Zabronione jest umieszczanie odnośników do innych stron (portale, fora, katalogi firm) o tematyce zbliżonej z tematyką strony dostępnej w domenie forumgastronomiczne.pl , strony te stanowią konkurencję dla forumgastronomiczne.pl i odnośniki do nich będą usuwane." |
2013-09-18 09:28:09 |
13 |
|