![]() |
| FORUM GASTRONOMICZNE | NOWY TEMAT |
TEMAT FORUM: DOBRA RESTAURACJA W ZIELONEJ GóRZE |
|||||||
|
Autor:
KrystynaKocajda
Wypowiedzi: 2 |
Szykuje mi się przyjazd do Zielonej Góry i rozglądam się za restauracją, w której można dobrze zjeść. Cena nie gra roli tak naprawdę - wyjazd służbowy.
Czytałem o restauracji w hotelu Dana (LINK USUNIĘTY PRZEZ ADMINISTRATORA) Wydaje się dość przyjemnym miejscem. Jakieś opinie? |
||||||
| REKLAMA |
![]()
Oferujemy znane marki STALGAST, HENDI, KROMET, RM, UNOX, REDFOX, LAINOX, RETIGO, CATERINA, ROBOT-COUPE, LOZAMET, SPOMASZ-NAKŁO w najniższych cenach w internecie!
Przekonaj się sam! http://smartgast.pl lub tel 880 301 130 |
||||||
|
Autor:
Mikołajek
Tematy: 3 Wypowiedzi: 4 |
Nie nie i nie.!!!
bylem tam a potem przez tydzien lezalem w łóżku |
||||||
|
Autor:
br
Wypowiedzi: 17 |
KrystynaKocajda napisał(a) w dniu 2014-04-24 o godzinie 09:29:54: Szykuje mi się przyjazd do Zielonej Góry i rozglądam się za restauracją, w której można dobrze zjeść. Cena nie gra roli tak naprawdę - wyjazd służbowy. Czytałem o restauracji w hotelu Dana (LINK USUNIĘTY PRZEZ ADMINISTRATORA) Wydaje się dość przyjemnym miejscem. Jakieś opinie? Ale słaba autoreklama. Aż razi po oczach. Nazywasz się Krystyna Kocajda, a piszesz w męskiej osobie |
||||||
Autor:
ADMIN
![]() ![]() Tematy: 14 Wypowiedzi: 86 |
KrystynaKocajda napisał(a) w dniu 2014-04-24 o godzinie 09:29:54: Szykuje mi się przyjazd do Zielonej Góry i rozglądam się za restauracją, w której można dobrze zjeść. Cena nie gra roli tak naprawdę - wyjazd służbowy. Czytałem o restauracji w hotelu Dana (LINK USUNIĘTY PRZEZ ADMINISTRATORA) Wydaje się dość przyjemnym miejscem. Jakieś opinie? SPAM, jeszcze jedna wypowiedź tego typu i blokujemy konto. |
||||||
|
Autor:
KrystynaKocajda
Wypowiedzi: 2 |
Dziękuję za opinię.
Człowiek zrobi literówkę i już go najeżdzają :) Link podałam będąc akurat na stronie w drugiej karcie - żadna reklama |
||||||
|
NOWE OGŁOSZENIA GASTRONOMICZNE
|
|||||||
|
System zapisze Twoje dane:
Adres IP: 216.73.216.168 Data: 2025-11-25 Czas: 04:45:21 |
|||||||
| FORUM GASTRONOMICZNE | |||||||
|
Copyrights © ForumGastronomiczne.pl 2008-2016.
|