![]() |
| FORUM GASTRONOMICZNE | NOWY TEMAT |
TEMAT FORUM: KOLOROWE NOżE |
|||||||
|
Autor:
Ewelina S.
Tematy: 2 Wypowiedzi: 3 |
Co myślicie o stalowych nożach - kolorowych do kuchni? Są wytrzymałe? Drogie? Czy to tylko estetyka działa bo mają ładne kolorki?
|
||||||
| REKLAMA |
![]()
Oferujemy znane marki STALGAST, HENDI, KROMET, RM, UNOX, REDFOX, LAINOX, RETIGO, CATERINA, ROBOT-COUPE, LOZAMET, SPOMASZ-NAKŁO w najniższych cenach w internecie!
Przekonaj się sam! http://smartgast.pl lub tel 880 301 130 |
||||||
|
Autor:
piotrrow
Wypowiedzi: 3 |
moje trzymają się już pół roku i są w bardzo dobrym stanie. a nie wydałam fortuny bo w markecie gdzieś kupowałam
|
||||||
|
Autor:
piotrrow
a teraz to przecież w większości marketów kupisz kolorowe jak się rozglądniesz. jak sie nie myle to z polo mam swoje, mąż chciał czerwone a mnie się zielone podobały
|
||||||
Autor:
spec gastronomiczny
![]() ![]() ![]() Wypowiedzi: 126 |
kolorowe noże to głównie wymóg haccp a ich jakość raczej średnia. jak chcesz dobre noże to polecam np DICK
|
||||||
|
Autor:
wawaki
Sa bardzo fajne takie noze.
|
||||||
Autor:
ADMIN
![]() ![]() Tematy: 14 Wypowiedzi: 86 |
wawaki napisał(a) w dniu 2014-07-17 o godzinie 17:54:55: Sa bardzo fajne takie noze. REGULAMIN FORUM ZABRANIA SPAMOWANIA. LINK USUNIĘTY. |
||||||
![]() Autor: dawidkoli Wypowiedzi: 6 |
Ja tez uzywam tych kolorowych (takich ze sredniej polki cenowej) i jestem bardzo zadowolony. Czasem lepiej daja rade niz takie zwykle noze.
|
||||||
|
Autor:
basiap Wypowiedzi: 12 |
Hej, według mnie najlepsze na rynku są szwajcarskie noże kuchenne - np. noże victorinox zestaw - jakość na lata!
|
||||||
|
NOWE OGŁOSZENIA GASTRONOMICZNE
|
|||||||
|
System zapisze Twoje dane:
Adres IP: 216.73.216.168 Data: 2025-11-25 Czas: 04:45:19 |
|||||||
| FORUM GASTRONOMICZNE | |||||||
|
Copyrights © ForumGastronomiczne.pl 2008-2016.
|