![]() |
| FORUM GASTRONOMICZNE | NOWY TEMAT |
TEMAT FORUM: KRóTKI PORADNIK WYPOSAżENIA BARU BISTRO. |
|||||||
![]() Autor: GastroGal Tematy: 2 Wypowiedzi: 21 |
Witam
Zapraszam do przeczytania krótkiej lektury na temat wyposażenia baru bistro. Być może komuś będzie przydatne. http://blog.gastrogal.com.pl/wyposazenie-baru-bistro/ Proszę oczywiście nie sugerować się wszystkim co jest wypisane ponieważ każda inwestycja to inna specyfika, ale sam artykuł myślę że jest trochę pomocny. Pozdrawiam
www.GastroGal.pl - kompleksowe wyposażenie gastronomii
Dealer: Stalgast, Hendi, EuroGast, Soda, TomGast, Kromet, Lozamet, Dora Metal, MaGa, Spomasz Nakło, Mesko, Mawi, Bolarus, Fagor, RM Gastro, Brema, UNOX, Miele, Winterhalter, Rational, Roller Grill, Robot Coupe, Fetco, Mussana, Dr.Weigert |
||||||
| REKLAMA |
![]()
Oferujemy znane marki STALGAST, HENDI, KROMET, RM, UNOX, REDFOX, LAINOX, RETIGO, CATERINA, ROBOT-COUPE, LOZAMET, SPOMASZ-NAKŁO w najniższych cenach w internecie!
Przekonaj się sam! http://smartgast.pl lub tel 880 301 130 |
||||||
Autor:
ADMIN
![]() ![]() Tematy: 14 Wypowiedzi: 86 |
Zajmuje się pozycjonowaniem od 11 lat i takiego spamu jaki jest w treści tego bloga dawno już nie widziałem więc życzę dużo szczęścia i sukcesów w google.
|
||||||
Witam
Może mi Pan Admin wytłumaczyć o co chodzi ? " Spamu jaki jest w treści tego bloga " Szczerze nie mogę zrozumieć o co chodzi. Pozdrawiam.
Dealer: Stalgast, Hendi, EuroGast, Soda, TomGast, Kromet, Lozamet, Dora Metal, MaGa, Spomasz Nakło, Mesko, Mawi, Bolarus, Fagor, RM Gastro, Brema, UNOX, Miele, Winterhalter, Rational, Roller Grill, Robot Coupe, Fetco, Mussana, Dr.Weigert |
||||||
Autor:
ADMIN
![]() ![]() Tematy: 14 Wypowiedzi: 86 |
GastroGal napisał(a) w dniu 2014-08-08 o godzinie 08:14:22: Witam Może mi Pan Admin wytłumaczyć o co chodzi ? \" Spamu jaki jest w treści tego bloga \" Szczerze nie mogę zrozumieć o co chodzi. Pozdrawiam. Bardzo mi przykro ale w tej sprawie odsyłam do wyszukiwarki google, proszę tam szukać informacji co jest źle w treści i kodzie tego bloga. Błędy widać odrazu więc nie wiem czego Pan nie może zrozumieć. |
||||||
Domyślam się o co chodzi. Dziękuje za podpowiedź.
Raz jeszcze pozdrawiam. :)
||||||
|
Autor:
ladyshining1
Wypowiedzi: 4 |
pozycjonowanie nie jest łatwą sprawą, sama kiedyś to zawaliłam. Dlatego też w ostatnim czasie, gdy potrzebuję się wybiś postanowiłam korzystać z usług firm, które się tym zajmują, tutaj Rocketsite akurat dla mnie wykonuje takie prace. Przyjemna współpraca, szczerze polecam.
|
||||||
|
Autor:
natalka14
Wypowiedzi: 6 |
Myślę, że w krótkim poradniku baru bistro nie sposób nie wspomnieć o rozwiązaniach systemowych. Portal z menu, aplikacja z menu na tablecie, systemy przywoływawcze np. wibrujące podkładki dla lepszej komunikacji kuchnia kelner czy terminale dotykowe- o ile przyjemniejsza i szybsza jest wtedy obsługa, i ile milszy pobyt w lokalu J
|
||||||
Autor:
jozef.kwiatkowski85@gmail.com![]() Wypowiedzi: 37 |
Bardzo dobry poradnik. Po jego przeczytaniu wiedziałem dużo więcej, co do zakupu swojego sprzętu gastronomicznego. Wybrałem w końcu sprzęt od https://multigastro.pl/ i puki co jestem zadowolony.
|
||||||
|
NOWE OGŁOSZENIA GASTRONOMICZNE
|
|||||||
|
System zapisze Twoje dane:
Adres IP: 216.73.216.168 Data: 2025-11-25 Czas: 06:00:31 |
|||||||
| FORUM GASTRONOMICZNE | |||||||
|
Copyrights © ForumGastronomiczne.pl 2008-2016.
|