![]() |
| FORUM GASTRONOMICZNE | NOWY TEMAT |
TEMAT FORUM: PIEC DO PIZZY |
|||||||
|
Autor:
paltotini
Wypowiedzi: 6 |
witam, chciałabym kupic piec do pizzy dwukomorowy. czy macie jakieś doświadczenia z firmami polskimi lub zagranicznym. jakie piece polecacie (stalgast, moretti forni, oem..)
|
||||||
| REKLAMA |
![]()
Oferujemy znane marki STALGAST, HENDI, KROMET, RM, UNOX, REDFOX, LAINOX, RETIGO, CATERINA, ROBOT-COUPE, LOZAMET, SPOMASZ-NAKŁO w najniższych cenach w internecie!
Przekonaj się sam! http://smartgast.pl lub tel 880 301 130 |
||||||
![]() Autor: SAS Wypowiedzi: 5 |
Witam mam kilka ofert piecy do pizzy w super cenie ! Tomasz L 60163661
Realizujemy obiekty kuchenne "pod klucz", tzn. od fazy projektowania do montażu, rozruchu i przeszkolenia personelu. Posiadamy bogatą ofertę urządzeń umożliwiających generalne wyposażenie lokali i punktów gastronomicznych spełniających najbardziej wyszukane wymagania pod względem funkcjonalności,
|
||||||
Autor:
Gutek
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Tematy: 5 Wypowiedzi: 280 |
Sprzedajemy piece w bardzo dobrych cenach. W naszej ofercie piece do pizzy Kromet, Stalgast. Jeśli potrzebujesz więcej informacji zadzwoń: 62 594 11 66
|
||||||
Autor:
Widlak
![]() ![]() ![]() Wypowiedzi: 113 |
Wszystko zależy ile masz kasiory. Obecnie stalgast jest produkowany w Radomiu więc zniknęło wiele problemów z ich urządzeń, Kromet jak Kromet stary solidny. Moretti forni jest ok i to samo sprzedaje EDESA pod własnym szyldem. Z tych co wymieniłeś jakoś specjalnie żadnego bym nie wyróżniał. Jeśli chodzi o opinie użytkowników i wielkość sprzedaży to STALGAST i EDESA idą najlepiej z tym że w różnych wariantach bo jak się już orientowałeś kwestia sterowania ma duży wpływ na cenę. Jedna z sieci gastro po wypróbowaniu kilku z wymienionych stwierdziła że jeśli efekt jest ten sam i brak jest awarii to trzeba brać tańsze. No i oczywiście żeby nie być innym i się nie wyróżniać na forum to też mogę Ci sprzedać piec w bardzo dobrej cenie.:)
Pozdrawiam |
||||||
![]() Autor: Gaskom ![]() Wypowiedzi: 25 |
Posiadam wile pieców do pizzy od używanych do nowych wraz z podstawami i całym osprzętem, w razie pytań piszmaila marcin@gaskom.pl, lub dzwoń 509 855 993.
Jesteśmy firmą 10 lat na rynku, odwiedź naszą stronę internetową, nie sugeruj się cenami każdy klient traktowany jest indywidualnie. Zapraszam Marcin
Kompleksowe wyposażenie gastronomii www.gaskom.pl. Producent mebli ze stali nierdzewnej. Zadzwoń 509 855 993, napisz marcin@gaskom.pl - Pomożemy, Doradzimy, Wyposażymy.
|
||||||
|
Autor:
kamla
Wypowiedzi: 1 |
zdecydowanie stalgast. Żałuję, że zmieniłam na Moretti forni. Ten drugi nie równo piecze, jak masz dużo pracy t strasznie szybko się wychładza i potem długo piecze. Maskara.
|
||||||
|
Autor:
berkam
Wypowiedzi: 2 |
odświeżę trochę temat :) KAMLA jak pieczesz pizze na szamocie czy w blaszkach? Ja obecnie używam pieca icateq i przy wiekszym ruchu ch...j mnie trafia bo się masakrycznie wychładza. Pytanie do tych co używają RM Gastro i Stalgasta i pieczą w blaszkach jaki komfort pieczenia bo w icateq niema komfortu i go wyj.... na złom i musze się na coś zdecydować. Co polecacie?
|
||||||
Autor:
Gutek
Icateq to pomyłka.. Stalgast, Rm Gastro, Kromet polecam..czy blacha czy szamot to zależy od ciasta i umiejętności..
|
||||||
|
Autor:
adamb1221
Wypowiedzi: 3 |
robiłem na stalgascie, kromecie, hendi i jakimś włoskim nazy nie pamiętam.
kazdy się wychładza jak zrobisz 30 placków jeden za drugim zastanawiam się nad zakupem ICATEQ |
||||||
Autor:
Gutek
Z piecami firmy Icateq radzę uważać, bo firma ocateq nie istnieje! Co później z gwarancją, serwisem i częściami.. Ja odradzam nabywania tych produktów..
|
||||||
| PIEC DO PIZZY | |||||||
| REKLAMA |
![]()
Oferujemy znane marki STALGAST, HENDI, KROMET, RM, UNOX, REDFOX, LAINOX, RETIGO, CATERINA, ROBOT-COUPE, LOZAMET, SPOMASZ-NAKŁO w najniższych cenach w internecie!
||||||
|
Autor:
adamb1221
jak wpisałem w googl icateq to kilka firm jest.
musze troche podzwonić i popytać zastanawiam sie nad zakupem gdyż mam do kupienia 2 komorowy komora 920/620 za 2500tyś piec jest roczny |
||||||
|
Autor:
paltotini
Wypowiedzi: 6 |
Witam,
Po wielu rozmowach z przedstawicielami i uĹźytkownikami zdecydowaliĹmy siÄ na piec firmy Stalgast, przyznajÄ troszkÄ siÄ obawiaĹam ale niesĹusznie. Piec bardzo dobrze siÄ sprawuje. Mamy szamot. Piec bardzo szybko siÄ nagrzewa, piecze rĂłwnomiernie, wydaje mi siÄ Ĺźe nie ma specjalnych ubytkĂłw ciepĹa, ale oceniam to tylko po tym Ĺźe w jego okolicy nie jest jak " w piekle". Ma oczywiĹcie ogromne zuĹźycie prÄ du, ale one wszystkie bardzo zuĹźywajÄ . Gdybym nie zdecydowaĹa siÄ na Stalgast to myĹlÄ Ĺźe Kromet jest rĂłwnieĹź dobrym wyborem;) Powodzenia;) |
||||||
|
Autor:
adamb1221
A firm a sveba dahlen. Oczywiscie uzywany.
|
||||||
Autor:
spec gastronomiczny
![]() ![]() ![]() Wypowiedzi: 126 |
Ja polecam piece do pizzy firm RM GASTRO.
|
||||||
|
Autor:
gastropiec
Wypowiedzi: 15 |
POLECAMY piece do pizzy opalane drewnem, choć w swojej ofercie posiadamy również piece elektryczne z Hendi i STALGASTU.
Zapraszamy!!! Od cen katalogowych udzielamy duże rabaty :) Pełne wyposażenie gastronomii. www.gastropiec.pl |
||||||
|
Autor:
Pizzerka
Polecam piece do pizzy firmy" Gregpiec", firma z dużym doświadczeniem, solidna.Piece opalane drewnem, Jeden piec funkcjonuje w mojej pizzerii już dobrych parę lat i wkrótce w nowej pizzerii również mam nadzieję, zrobi mi znowu Pan Grzegorz drugi piec. Nie wszystkie firmy reklamujące się na forum są solidne i wiarygodne, Gregpiec sprawdziłam i naprawdę polecam.
|
||||||
|
Autor:
Pizzerka
Nie ma jak piec opalany drewnem, pizza smakuje wspaniale, oszczędnośc ogromna prądu i klimat w lokalu fajny...Polecam stronę GREGPIEC.pl
|
||||||
Autor:
Hurtownia Gastronomiczna
![]() ![]() Wypowiedzi: 85 |
Osoby zainteresowane zakupem dobrego pieca do pizzy w konkurencyjnej cenie zapraszamy do kontaktu z naszą firmą.
|
||||||
|
Autor:
m.kowalska
Do swojej pizzerii kupowałem piec dwukomorowy z firmy Gieldagastronomiczna.pl. Jestem bardzo zadowolona, bo spełnia swoje zadania dobrze. Prowadzę dużą restaurację, więc zależało mi na tym, aby dostać porządny i bezproblemowy produkt.
|
||||||
Autor:
ADMIN
![]() ![]() Tematy: 14 Wypowiedzi: 86 |
m.kowalska napisał(a) w dniu 2015-12-09 o godzinie 12:11:04: Do swojej pizzerii kupowałem piec dwukomorowy z firmy Gieldagastronomiczna.pl. Jestem bardzo zadowolona, bo spełnia swoje zadania dobrze. Prowadzę dużą restaurację, więc zależało mi na tym, aby dostać porządny i bezproblemowy produkt. Proszę o podanie nazwy pizzerii oraz miasta, bo wg mnie to czysty SPAM. |
||||||
| PIEC DO PIZZY | |||||||
| REKLAMA |
![]()
||||||
|
NOWE OGŁOSZENIA GASTRONOMICZNE
|
|||||||
|
System zapisze Twoje dane:
Adres IP: 216.73.216.168 Data: 2025-11-25 Czas: 03:46:41 |
|||||||
| FORUM GASTRONOMICZNE | |||||||
|
Copyrights © ForumGastronomiczne.pl 2008-2016.
|