FORUM     OGŁOSZENIA    
 
STRONA GŁÓWNA / PROFIL UŻYTKOWNIKA / BR
br
Lokalizacja: Poznań
Data rejestracji w systemie: 2013-07-19
Ilość tematów: 0       Ilość wypowiedzi: 17       Ilość ogłoszeń: 3

INFORMACJE TEMATY WYPOWIEDZI OGŁOSZENIA  
LISTA OSTATNICH 25 WYPOWIEDZI
DO TEMATU DATA WYPOWIEDZI
Piec Konwekcyjno parowy
Witam Nowego pieca konwekcyjno-parowego w tej cenie Pan nie kupi. Do tej kwoty piecyk konwekcyjny z nawilżaniem/naparowaniem. Na wymienione produkty na pewno wystarczy. Co do pieców to Redfox, Hendi, Unox i może Bartscher. W okresie gwarancji sprawują się raczej dobrze, ale to tylko urządzenia i zawsze może coś zawieść. Przy zakupie warto zwrócić uwagę czy firma świadczy serwis gwarancyjny i pogwarancyjny. Jak będzie Pan chciał więcej informacji można się skontaktować 697399227. Pozdrawiam
2016-02-29 14:46:39 5
Problem Sanepid , bardzo proszę o pomoc Kuchnia Tajska
Skoro usuwacie to usuńcie. Autor wątku poważnie prosi o rady, a każda odpowiedź wiąże się z reklamą własnej firmy. To jest forum, czy tablica ogłoszeń?
2014-09-10 08:30:27 6
Gredil caterina
Wiadomo Roller Grill jest lepszym sprzętem niż Caterina czy Gredil, ale jeśli Ty sam będziesz na tym pracował i dobrze zadbasz o ten sprzęt powinien Ci służyć. Co innego jak masz pracowników, którzy mają to gdzieś, sprzęt jest niewyczyszczony, niezadbany i eksploatacja staje się dużo krótsza. Linia Cateriny jest teraz lepiej zrobiona niż rok temu - bardziej wytrzymała. Spójrz jeszcze na zamienniki z Hendi - kilka opcji może być tańszych, a jakość ta sama. Dorobisz się to kupisz lepszy sprzęt. Nie każdy od razu jeździ Mercedesem :)
2014-05-21 09:06:40 5
Dobra restauracja w Zielonej Górze
Ale słaba autoreklama. Aż razi po oczach. Nazywasz się Krystyna Kocajda, a piszesz w męskiej osobie
2014-04-25 08:41:19 5
Piec do pizzy firmy GGG
musisz bo obrócić tak aby jego wysokość stała się szerokością i wtedy wejdziesz
2014-04-15 08:34:21 9
najlepszy nóż do kebeba?
Noże Potisa to już górna, lepsza półka i wyższy standard. Przy takim przerobie musisz zainwestować w coś lepszego, a Potis jest dobrym rozwiązaniem. Chociaż Hendi teraz wypuściło nowe noże, dużo lepsze niż prawdopodobnie ten, który masz
2014-04-14 08:52:37 7
drobny sprzęt kuchenny
To kucharz powinien wybrać drobnicę, aby dobrze mu się pracowało i miał wszystko co mu potrzebne. Przynajmniej jest tak w większości wyposażanych przeze mnie restauracji
2014-02-18 08:35:22 14
Problem ze sprzedażą urządzeń gastronomicznych
Niestety przez takie firmy, które mają biuro w domu i na oczy towaru nie widzieli ceny idą w dół. Wysyłka prosto od producenta, marża 1-2% i zadowoleni bo zarobili 500 zł na piecu wartym 25 000...
2014-02-13 08:46:02 28
kawiarnia w małej miejscowości
Miejscowość leży przy większej trasie? Ewentualnie większej linii kolejowej? W weekendy dzieją się ciekawsze wydarzenia (koncerty, przyjazdy do miejscowego Domu Kultury ważniejszych/znanych osób)? Bo to wszystko ma wpływ na Twój interes
2014-01-22 08:52:13 16
Piec konwekcyjno-parowy używany Rational 10.000zł czy Hendi 5.000zł
Hendi na nowych grzałkach powinien się sprawować jeszcze trochę czasu. Ratonial to jednak mercedes w tej klasie, chociaż nie wiadomo co się kryje teraz pod jego maską. Co do Unoxa to mam średnie zdanie. Jeśli piece są w miarę blisko Ciebie zainwestuj w dobrego serwisanta, weź go na kilka godzin i niech sprawdzi te piece. Będziesz miał obiektywną ocenę i wtedy zobaczysz czy warto zainwestować więcej w lepszy piec.
2014-01-17 08:49:17 8
Serwetki kelnerskie
Posiadam krawaty Duni 20 x 40 cm, w kolorze białym, kremowym i bordowym. Zostaw namiar to się odezwę
2013-11-22 11:16:54 2
Jaką zmywarkę gastronomiczną podblatową wybrać do niezawodnej pracy w kuchni szkolnej?
Zmywarka Stalgastu nada się przy mniejszych placówkach, ale nie do dużej szkoły, o której mówi dyrektor. Musi być coś lepszego. Ze zmywarką SMEG będzie problem z częściami serwisowymi.
2013-11-15 09:25:05 11
Potrzebuje porad na temat obieraczki do ziemniaków
Lepiej jak będzie rura, bo kratka może nie nadążyć z pobieraniem wody czasami. Chciałem zapytać o obieraczkę, a pomyślałem o zmywarce
2013-10-02 14:29:39 12
Potrzebuje porad na temat obieraczki do ziemniaków
Obieraczka zużywa w każdym cyklu kilka litrów wody i gdzieś ta woda musi odpłynąć. Najlepiej w miejscu gdzie będzie stać, hydraulicy niech zrobią kanalizę na podłodze - będzie najłatwiej dojść. A jaką masz zmywarkę?
2013-10-02 13:28:31 12
Który piec wybrać Hendi, Kromet, Redfox, Bartscher?
Ja też kilka sprzedałem, ale jakoś nie mam zaufania do pieców UNOXa. Ostatnio dobre wrażenie swoimi piecami wywarło na mnie Hendi. Może to są piece, które zaskoczą najlepszych kucharzy, ale są dość wytrzymałe i tutaj plus. Nowa linia Redfoxa bardzo się klientom podoba, szczególnie piece elektroniczne, ale trzeba jeszcze chwilę poczekać z ocenami, bo to jednak nowość.
2013-10-01 10:20:37 19
Który piec wybrać Hendi, Kromet, Redfox, Bartscher?
Piec Krometu ma max. temp. 250'C przy 280'C Redfoxa czy 300'C pieca Hendi. Ja osobiście poleciłbym dość nową, ale sprawdzoną już linię piecy Redfox KPM (sterowanie manualne) i KPD (sterowanie cyfrowe, gotowanie Delta-T, automatyczne mycie). Jakościowo jak też pod względem opcji przewyższają piece Krometu, a cenowo wyglądają podobnie, a nawet lekko lepiej. O części też nie trzeba się martwić, tak jak w przypadku Bartschera gdzie idą z Niemiec kilka dni. I na pewno odradzam zakup Unoxa.
2013-09-30 13:31:12 19
Jaki piec elektryczny wybrać: do pizzy, chlebowy, konwekcyjno-parowy czy piekarniczy
W 8000 zł brutto zakupi Pan u mnie piec piekarniczo-cukierniczy (4 blachy, do 300 st.) oraz piec do pizzy (8x 25fi, do 420 st.).
2013-09-13 08:38:29 13
 
STRONA GŁÓWNA     O NAS     REGULAMIN     REKLAMA     KONTAKT    
Copyrights © ForumGastronomiczne.pl 2008-2016.