![]() |
| FORUM GASTRONOMICZNE | NOWY TEMAT |
TEMAT FORUM: NAJLEPSZY Nóż DO KEBEBA? |
|||||||
|
Autor:
kochaniutka88
Tematy: 3 Wypowiedzi: 11 |
Witam.
Piszę na forum aby zapytać bardziej doświadczonych - jaki nóż do kebaba wybrać? Od roku mam u siebie w lokalu nóż HENDI, ale już padły w nim łożyska, naprawa jest nie opłacalna. Zastanawiam się nad POTISEM, ale chciałam zasięgnąć opinii na jego temat. Jaki model wybrać? I czym np różni się S120 od S180, albo X220 czy X250? Proszę, doradźcie mi, w tygodniu kroimy około 100kg mięsa, w sezonie letnim i przy imprezach czasem dobijamy 200kg tygodniowo. Za wszystkie odpowiedzi z góry dziękuję. |
||||||
| REKLAMA |
![]()
Oferujemy znane marki STALGAST, HENDI, KROMET, RM, UNOX, REDFOX, LAINOX, RETIGO, CATERINA, ROBOT-COUPE, LOZAMET, SPOMASZ-NAKŁO w najniższych cenach w internecie!
Przekonaj się sam! http://smartgast.pl lub tel 880 301 130 |
||||||
|
Autor:
br
Wypowiedzi: 17 |
Noże Potisa to już górna, lepsza półka i wyższy standard. Przy takim przerobie musisz zainwestować w coś lepszego, a Potis jest dobrym rozwiązaniem. Chociaż Hendi teraz wypuściło nowe noże, dużo lepsze niż prawdopodobnie ten, który masz
|
||||||
Autor:
spec gastronomiczny
![]() ![]() ![]() Wypowiedzi: 126 |
Noże do kebaba w cenie poniżej 1000 zł to jedno wielkie dziadostwo, nie polecam.
|
||||||
|
Autor:
kochaniutka88
Tematy: 3 Wypowiedzi: 11 |
spec gastronomiczny napisał(a) w dniu 2014-04-15 o godzinie 10:11:34: Noże do kebaba w cenie poniżej 1000 zł to jedno wielkie dziadostwo, nie polecam. No właśnie ten Hendi kosztował 960 zł, ale ja wtedy całkiem się na tym nie znałam, więc posłuchałam rady innych. Dziś już mam wiedzę na temat prowadzenia małej gastronomii i sprzętów potrzebnych do pracy. Dlatego chcę przeznaczyć nawet 2000 zł na zakup konkretnego noża. Czekam tylko na rady, w jaki najlepiej zainwestować? |
||||||
|
Autor:
jutrzenka Wypowiedzi: 1 |
Polecam Noże Potisa
sale zabaw małpi gaj ścianki wspinaczkowe |
||||||
|
Autor:
Wojtek Terlinski
Wypowiedzi: 7 |
Potis będzie odpowiedni. Jak ta półka cenowa to też bym się ku temu skłaniał.
|
||||||
|
Autor:
ewagredys22
Tematy: 4 Wypowiedzi: 6 |
Witam,
Ja trochę z innego tematu odnośnie mięsa czy możesz polecić jakiegoś dostawce.. Prosze o informacje nie mogę znalesc nigdzie żadnej konkretnej pomocy.Mój e-mail ewagredys22@wp.pl Pozdrawiam |
||||||
|
NOWE OGŁOSZENIA GASTRONOMICZNE
|
|||||||
|
System zapisze Twoje dane:
Adres IP: 216.73.216.168 Data: 2025-11-25 Czas: 04:43:14 |
|||||||
| FORUM GASTRONOMICZNE | |||||||
|
Copyrights © ForumGastronomiczne.pl 2008-2016.
|