![]() |
| FORUM GASTRONOMICZNE | NOWY TEMAT |
TEMAT FORUM: PIEC DO PIZZY FIRMY GGG |
|||||||
|
Autor:
Bragada
Tematy: 10 Wypowiedzi: 22 |
Witam wszystkich
Mam pytanie do znawców. Jaką moc ma piec tej firmy dwukomorowy, jedna komora mieści 6 x30 pizze. Kupiłem piec używany po całkowitej renowacji ale nie ma tabliczki znamionowej. |
||||||
| REKLAMA |
![]()
Oferujemy znane marki STALGAST, HENDI, KROMET, RM, UNOX, REDFOX, LAINOX, RETIGO, CATERINA, ROBOT-COUPE, LOZAMET, SPOMASZ-NAKŁO w najniższych cenach w internecie!
Przekonaj się sam! http://smartgast.pl lub tel 880 301 130 |
||||||
|
Autor:
Adam-maszyny
Wypowiedzi: 18 |
Masz chociaż model albo zdjęcie panelu ?? . Jak nie ma tabliczki i jak piszesz ze kupiłeś piec po całkowitej renowacji to mogą być wymienione grzałki na zastępcze nie koniecznie oryginalne. Jeśli chcesz sprawdzić moc grzałek to poproś elektryka .
pozdrawiam |
||||||
Autor:
Wojtek - Eurogast
![]() ![]() Wypowiedzi: 51 |
12kW
Importer : ROLLER GRILL, FIAMMA, FUTURMAT, CONTI, BUNN, SANTOS, SAMMIC, SMEG,GMG, SIMAG, VARIMIXER, MORETTI FORNI, MBM, HOUNO, MERCATUS, ELETTROBAR, PUJADAS, SAYL, SPM, DR. WEIGERT.
Kom: 884-000-143 |
||||||
|
Autor:
Bragada
Mam do was pytanko. Kończe remont lokalu i czas pomału odebrać piec z magazynu. Ale dziś sprawdziłem szerokość drzwi i mają tylko 90cm szerokości a piec m metr. Czy można jakoś rozebrać piec by go zmieścić do lokalu ?
|
||||||
|
Autor:
br
Wypowiedzi: 17 |
musisz bo obrócić tak aby jego wysokość stała się szerokością i wtedy wejdziesz
|
||||||
|
Autor:
Bragada
Problem jest taki, że wymiar to 100/95/75 wię nie sądze by coś to dało
|
||||||
Autor:
spec gastronomiczny
![]() ![]() ![]() Wypowiedzi: 126 |
Bragada napisał(a) w dniu 2014-04-15 o godzinie 09:23:35: Problem jest taki, że wymiar to 100/95/75 wię nie sądze by coś to dało Odrobina wyobraźni i ten wymiar co ma 75 staje się podstawą pieca i da się wnieść, nie takie urządzenia wnosiliśmy do Klientów przez drzwi 90.. |
||||||
|
Autor:
Bragada
Przyznaje się, że nie pomyślałem ;(
|
||||||
|
Autor:
Ja-Ka Wypowiedzi: 1 |
Jeśli szukasz pieca do pizzy to zobacz takie rozwiązanie - mobilny piec do pizzy, fajna sprawa, ja teraz się przymierzam do zakupu pieca do ogródka przy pizzerii, a przez to, że jest mobilny obskoczę jeszcze jakieś większe imprezy, festyny.
|
||||||
|
NOWE OGŁOSZENIA GASTRONOMICZNE
|
|||||||
|
System zapisze Twoje dane:
Adres IP: 216.73.216.168 Data: 2025-11-25 Czas: 04:41:14 |
|||||||
| FORUM GASTRONOMICZNE | |||||||
|
Copyrights © ForumGastronomiczne.pl 2008-2016.
|