![]() |
| FORUM GASTRONOMICZNE | NOWY TEMAT |
TEMAT FORUM: JAKą ZMYWARKę GASTRONOMICZNą PODBLATOWą WYBRAć DO NIEZAWODNEJ PRACY W KUCHNI SZKOLNEJ? |
|||||||
|
Autor:
dyrektor
Wypowiedzi: 3 |
Witam serdecznie! Jestem dyrektorem dużej szkoły. Posiadamy stołówkę szkolną z zapleczem kuchennym. Do tej pory przez kilka ładnych lat funkcjonowała zmywarka gastronomiczna firmy Fagor., model o ile się nie mylę FI 64. No niestety zaczęła przeciekać. Stanąłem przed wyborem nowej, którą chciałbym nabyć za rozsądne pieniążki. Bardzo proszę o konkretne sugestie, za które będę bardzo wdzięczny. Pozdrawiam - Jacek Dobrzyński.
|
||||||
| REKLAMA |
![]()
Oferujemy znane marki STALGAST, HENDI, KROMET, RM, UNOX, REDFOX, LAINOX, RETIGO, CATERINA, ROBOT-COUPE, LOZAMET, SPOMASZ-NAKŁO w najniższych cenach w internecie!
Przekonaj się sam! http://smartgast.pl lub tel 880 301 130 |
||||||
Autor:
Hurtownia Gastronomiczna
![]() ![]() Wypowiedzi: 85 |
My polecamy zmywarki firmy SILANOS lub REDFOX, oto 2 modele za tzw rozsądne pieniążki np.
|
||||||
|
Autor:
dyrektor
Dziękuję bardzo za szybką odpowiedź! W międzyczasie znalazłem w przystępnej cenie zmywareczkę firmy SMEG, model W511D. Czy mógłbym uzyskać jakieś informacje na temat tego sprzętu? Czy warto zainwestować wcale niemałe pieniążki w te "myjące cudo". Z wielką niecierpliwością czekam na informacje zwrotne na temat tej zmywareczki. Z góry wielkie thx. Pozdrawiam - J.D.
|
||||||
|
Autor:
bartek002
Tematy: 2 Wypowiedzi: 19 |
Na stronie Stalgastu w gazetce prmocyjnej na jesień, jest zmywarka, wyparzarka podblatowa w mocnej promocji. Podobno jest to urządzenie robione na częściach Silanosa, ale składane w Radomiu. Z serwisem też nie powinno być problemu. Myślę, że warto się zastanowić.
|
||||||
|
Autor:
br
Wypowiedzi: 17 |
Zmywarka Stalgastu nada się przy mniejszych placówkach, ale nie do dużej szkoły, o której mówi dyrektor. Musi być coś lepszego. Ze zmywarką SMEG będzie problem z częściami serwisowymi.
|
||||||
Autor:
Widlak
![]() ![]() ![]() Wypowiedzi: 113 |
br napisał(a) w dniu 2013-11-15 o godzinie 09:25:05: Zmywarka Stalgastu nada się przy mniejszych placówkach, ale nie do dużej szkoły, o której mówi dyrektor. Musi być coś lepszego. Ze zmywarką SMEG będzie problem z częściami serwisowymi. Podzielam pogląd przedmówcy. Szukałbym czegoś mocniejszego ale pospolitego na rynku np wyższe modele Fagora. Claseq też nie jest zły i jest kupiony przez Winterhaltera co też dobrze wróży mimo że osobiście do niego nie jestem przekonany ( tą jakość można mieć taniej ) . |
||||||
Autor:
Wojtek - Eurogast
![]() ![]() Wypowiedzi: 51 |
Witam
Jeżeli chodzi o firmę Smeg.to będziemy mieli części zamienne do urządzeń profesjonalnych
Importer : ROLLER GRILL, FIAMMA, FUTURMAT, CONTI, BUNN, SANTOS, SAMMIC, SMEG,GMG, SIMAG, VARIMIXER, MORETTI FORNI, MBM, HOUNO, MERCATUS, ELETTROBAR, PUJADAS, SAYL, SPM, DR. WEIGERT.
Kom: 884-000-143 |
||||||
|
Autor:
dyrektor
Witam serdecznie wszystkich Forumowiczów! Dziękuję bardzo za Wasze komentarze, a szczególnie za spostrzeżenia co do wyboru właściwej zmywarki, którą chciałbym nabyć, aby nienagannie służyła ku zadowoleniu licznej rzeszy moich uczniów. Analizując strony internetowe różnych producentów, firm dystrybucyjnych i sprzedawców oraz mierząc siły na zamiary jestem bliski podjęcia ostatecznej decyzji. Serce wiodło mnie ku Smegowi, ale rozum podpowiedział Silanos - model 802132. Czy dobrze mierzę i czy to jest trafny wybór? Będę wdzięczny za wsparcie. Pozdrawiam gorąco - dyrektor.
|
||||||
|
Autor:
bartek002
Tematy: 2 Wypowiedzi: 19 |
Jeżeli ma to być zmywarka podblatowa, to Silanos jest dobrym wyborem, ale dokładnie taka sama zmywarka (te same parametry) jest w gazetce jesiennej Stalgast. Stalgast składa zmywarki w Polsce na częściach Silanos. Poza zewnętrznym wyglądem i ceną nie różni się od podanego modelu.
|
||||||
|
Autor:
pikniczek
Wypowiedzi: 2 |
Ja proponuję zmywarkę labp-300DD firmy edessa uważam że jest to rozsądna zmywarka w przystępnej cenie http://www.robin.pl/zmywarka-gastronomiczna55 warto zauważyć że wyposażona jest już w dwa dozowniki płynu myjącego i nabłyszczającego. A i z płynami nie ma kłopotu.
|
||||||
| JAKą ZMYWARKę GASTRONOMICZNą PODBLATOWą WYBRAć DO NIEZAWODNEJ PRACY W KUCHNI SZKOLNEJ? | |||||||
| REKLAMA |
![]()
Oferujemy znane marki STALGAST, HENDI, KROMET, RM, UNOX, REDFOX, LAINOX, RETIGO, CATERINA, ROBOT-COUPE, LOZAMET, SPOMASZ-NAKŁO w najniższych cenach w internecie!
Przekonaj się sam! http://smartgast.pl lub tel 880 301 130 |
||||||
Autor:
Bartek K.
![]() Tematy: 3 Wypowiedzi: 29 |
pikniczek napisał(a) w dniu 2013-11-26 o godzinie 11:48:43: Ja proponuję zmywarkę labp-300DD firmy edessa uważam że jest to rozsądna zmywarka w przystępnej cenie http://www.robin.pl/zmywarka-gastronomiczna55 warto zauważyć że wyposażona jest już w dwa dozowniki płynu myjącego i nabłyszczającego. A i z płynami nie ma kłopotu. Zmywarka Asbera to pochodna Fagora (FI30 czyli zasilanej 230V). Jeżeli mówimy o kwotach poniżej 4000 netto to faktycznie FAGOR, STALGAST, .... Jeśli coś jakościowo lepszego proponuję ECOMAX by Hobart mod. 502 ale to juz nawet po dobrym rabacie kwota rzędu ~ 7000 tys netto. |
||||||
|
NOWE OGŁOSZENIA GASTRONOMICZNE
|
|||||||
|
System zapisze Twoje dane:
Adres IP: 216.73.216.168 Data: 2025-11-25 Czas: 04:43:11 |
|||||||
| FORUM GASTRONOMICZNE | |||||||
|
Copyrights © ForumGastronomiczne.pl 2008-2016.
|