FORUM     OGŁOSZENIA    
 
STRONA GŁÓWNA / PROFIL UŻYTKOWNIKA / GOOCHA
goocha
Lokalizacja: Żuromin
Data rejestracji w systemie: 2011-10-30
Ilość tematów: 14       Ilość wypowiedzi: 17       Ilość ogłoszeń: 0

INFORMACJE TEMATY WYPOWIEDZI OGŁOSZENIA  
LISTA OSTATNICH 25 TEMATÓW
TEMAT WYPOWIEDZI OSTATNIA WYPOWIEDŹ
odzież
Witam:) Od czasów kiedy pracowałam w gastronomii troszkę minęło czasu. Teraz mam własną działalność- lokal z kurczakami z rożna, fast-food i właśnie w związku z tym czy będę musiała być ubrana w biały fartuch czy w zwykłej podkoszulce bądź w zapasce mogę pracować? Pamiętam, że jak się uczyłam i w wa [..]
1 2012-02-05 12:16:42
GAZ
Witam! Może ktoś mi napisać na ile mi wystarczy butla gazowa (11l) przy kurczakach z rożna. Producenci piszą zuzycie gazu np.540g/h ale niestety nic mi to ie mówi.Punkt z kurczakami będzie czynny przez 10 godzin. Może taniej mnie wyniesie rożno elektryczne niż gazowe (gaz idzie w góre). Jeśli ktoś [..]
2 2012-01-31 16:26:03
szkolenie
Witam:) Posiadam wyższe wykształcenie inżynier towaroznawstwa specjalność jakość żywności, technika żywienia zbiorowego i dyplom kucharza. Czy będę musiała odbywa szkolenie GHP/GMP? Pani z sanepidu powiedziała, że dyplomy im nic nie mówią i żebym przyniosła jakiś dokument co mogę robić po takich stu [..]
1 2012-01-26 15:01:56
szkolenie
Witam:) Posiadam wyższe wykształcenie inżynier towaroznawstwa specjalność jakość żywności, technika żywienia zbiorowego i dyplom kucharza. Czy będę musiała odbywa szkolenie GHP/GMP? Pani z sanepidu powiedziała, że dyplomy im nic nie mówią i żebym przyniosła jakiś dokument co mogę robić po takich stu [..]
7 2012-10-05 06:18:29
zatwierdzenie
Witam. Napisałam księgę GHP/GMP dla malego punktu gastronomicznego czy musi ktoś mi ją zatwierdzić? W skład księgi wchodzi: - Instrukcja Mycie i odkażanie rąk oraz pomieszczeń toalet, - Instrukcja korzystania z WC, - Instrukcja zabezpiecznia zakładu przed szkodnikami, - Instrukcja usuwanie [..]
2 2012-01-25 12:54:21
MAKRO
Witam:) Potrzebuje naczyń jednorazowych i zastanawiam się czy w Makro bym je dostała? Chodzi mi także o torby do kurczaka z rożna. [..]
4 2012-01-11 23:46:26
odbiór
Witam ponownie:))) Żeby odebrać lokal to potrzebna jest opinia rzeczoznawcy BHP, kominiarza (klimatyzacja) a ostatni sanepid-zgadza się?A jeśli chodzi o straż pożarną? bo różnie mi mówią jedni, że potrzebny rzeczoznawca a inni że wystarczy powiadomić straż pożarną, że będzie otwarty punkt gastronomi [..]
3 2011-12-30 08:16:42
dobra praktyka higeniczna
Witam. Mam pytanko co powinna zawierać dokumentacja GHP w małej gastronomii?. Jak dobrze pamiętam to do książeczki zdrowia prócz badań na nosicielstwo, będzie potrzebne badanie krwi, moczu i chyba prześwietlenie klatki piersiowej?i jeszcze jedno pytanko Będę miała rożno gazowe na propan -butan(zwyk [..]
10 2012-01-03 00:26:23
rożno
Potrzebuje namiary na rożno gazowe na 12 kurczaków. Firma od której mialam mieć rożno niestety nie była szczera do końca, a w internecie - tragedia z towarem. Jeśli ktoś mi może pomóc była bym wdzięczna:) Dzia [..]
4 2011-12-23 10:19:49
odpady
Jeszcze mam jedno pytanie: Będę miała kurczaki z rożna, czy pozostalości po kurczakach (kości) mogę wyrzucać do kosz i zaliczać je do nieczystości stałych czy muszę mieć firmę, która mi będzie odbierała te kości? [..]
2 2011-12-20 10:12:19
utylizacja tłuszczu
Witam. Potrzebuje namiary na firmę, która odbierała by ode mnie zużyty tłuszcz.Jestem z województwa mazowieckiego.Potrzebuje także dokumentacji GHP-GMP gdzie mogę ją dostać i w jakie cenie.Rzeczoznawcy muszą się podpisać pod projektem technologicznym czy wystarczy oświadczenie wydane przez nich? D [..]
3 2011-12-20 20:02:05
łazienki
Witam:) Otwieram punkt gastronomiczny z miejscami siedzącymi dla klientów. Będę pracowała sama, czy mogę mieć jedną łazienkę w lokalu? Czy muszę mieć dokumentacje GHP i GMP da rade je ściągnąć z internetu? Na co zwraca sanepid przy odbiorze lokalu? Będę miała dania typu fast-food i kurczaki z rożna. [..]
2 2011-12-14 21:05:00
okap gastronomiczny
Witam. Zamierzam otworzyć punkt z kurczakami z rożna, zapiekanki, frytki, gofry, hot-dogi, hamburgery. Byłam w sanepidzie i kazali mi założyć klimatyzację w lokalu, nic nie mówili o okapie. Czy muszę montować okap??? Lokal ma 30m2, a wysokość 2,50-2,60m, będę sama pracowała, lokal jest z miejscami d [..]
9 2013-01-16 15:03:59
Kurczki z rożna
Witam:) Potrzebuje pomocy w sprawie punktu gastronomicznego. Chcę otworzyć punkt gastronomiczny, w którym będą serwowane kurczaki z rożna a prócz nich to jeszcze hot-dogi, hamburgery, frytki,zapiekanki, skrzydelka pieczone, napoje,gofry. Chciała bym wiedzieć czy sanepid bedzie mi robił jakieś probl [..]
2 2011-10-30 21:40:17
 
STRONA GŁÓWNA     O NAS     REGULAMIN     REKLAMA     KONTAKT    
Copyrights © ForumGastronomiczne.pl 2008-2016.