FORUM     OGŁOSZENIA    
 
STRONA GŁÓWNA / FORUM GASTRONOMICZNE / UTYLIZACJA TłUSZCZU
SZUKANA FRAZA: NOWE TEMATY    OSTATNIE KOMENTARZE    GORĄCE TEMATY   
FORUM GASTRONOMICZNE NOWY TEMAT
TEMAT FORUM:

UTYLIZACJA TłUSZCZU

Autor: goocha


Tematy: 14
Wypowiedzi: 17
Post 1 napisany 2011-12-20 o godzinie 09:30:39.
Witam. Potrzebuje namiary na firmę, która odbierała by ode mnie zużyty tłuszcz.Jestem z województwa mazowieckiego.Potrzebuje także dokumentacji GHP-GMP gdzie mogę ją dostać i w jakie cenie.Rzeczoznawcy muszą się podpisać pod projektem technologicznym czy wystarczy oświadczenie wydane przez nich?
Dziękuję za pomoc:)
 
REKLAMA
sklep gastronomiczny smartgast
Oferujemy znane marki STALGAST, HENDI, KROMET, RM, UNOX, REDFOX, LAINOX, RETIGO, CATERINA, ROBOT-COUPE, LOZAMET, SPOMASZ-NAKŁO w najniższych cenach w internecie!
Przekonaj się sam! http://smartgast.pl lub tel 880 301 130
 
utylizacja tłuszczu
Autor: MARCELEO


Tematy: 2
Wypowiedzi: 4
Post 2 napisany 2011-12-20 o godzinie 09:41:35.
Witam,
oto numer do firmy, która odbiera zużyte tłuszcze z całego kraju - 797 296 641.
Oferuje usługę odbioru i zagospodarowania odpadów.
Odbiór zużytego oleju spożywczego,
Odbiór frytury,
Odbiór tłuszczów cukierniczych,
Odbiór odpadów gastronomicznych.
 
Autor: Widlak
forumforumforum

Wypowiedzi: 113
Post 3 napisany 2011-12-20 o godzinie 20:02:05.
Jeśli masz dobry projekt to nawet zrobiony przez Ciebie będzie ok bez podpisów.
 
NOWE OGŁOSZENIA GASTRONOMICZNE
 

System zapisze Twoje dane:
Adres IP: 216.73.216.168
Data: 2025-11-25
Czas: 11:07:59
DODAJ ODPOWIEDŹ DO TEMATU: UTYLIZACJA TłUSZCZU
Aby dodać odpowiedź do tematu należy się zalogować.

Jeśli nie masz konta, skorzystaj z bezpłatnej rejestracji.
FORUM GASTRONOMICZNE
Temat "utylizacja tłuszczu" w grupie "forum ogÓlne"
OSTATNIO DODANE TEMATY: Zwiększ zamówienia online i widoczność swojej restauracji – dołącz do Tuzjemy!    Ubrania kucharskie: Bluzy, zapaski, fartuchy. Kupuj w naszym sklepie internetowym   
 
STRONA GŁÓWNA     O NAS     REGULAMIN     REKLAMA     KONTAKT    
Copyrights © ForumGastronomiczne.pl 2008-2016.