FORUM     OGŁOSZENIA    
 
STRONA GŁÓWNA / FORUM GASTRONOMICZNE / ODBIóR
SZUKANA FRAZA: NOWE TEMATY    OSTATNIE KOMENTARZE    GORĄCE TEMATY   
FORUM GASTRONOMICZNE NOWY TEMAT
TEMAT FORUM:

ODBIóR

Autor: goocha


Tematy: 14
Wypowiedzi: 17
Post 1 napisany 2011-12-29 o godzinie 18:26:48.
Witam ponownie:))) Żeby odebrać lokal to potrzebna jest opinia rzeczoznawcy BHP, kominiarza (klimatyzacja) a ostatni sanepid-zgadza się?A jeśli chodzi o straż pożarną? bo różnie mi mówią jedni, że potrzebny rzeczoznawca a inni że wystarczy powiadomić straż pożarną, że będzie otwarty punkt gastronomiczny.Oczywiście PIH i PIP powiadamiam tylko listownie? Dziękuję za pomoc:)
 
REKLAMA
sklep gastronomiczny smartgast
Oferujemy znane marki STALGAST, HENDI, KROMET, RM, UNOX, REDFOX, LAINOX, RETIGO, CATERINA, ROBOT-COUPE, LOZAMET, SPOMASZ-NAKŁO w najniższych cenach w internecie!
Przekonaj się sam! http://smartgast.pl lub tel 880 301 130
 
Autor: Gutek
forumforumforumforumforum

Tematy: 5
Wypowiedzi: 280
Post 2 napisany 2011-12-30 o godzinie 08:13:44.
Pip zawiadamiamy jeśli chcemy zatrudnić pracowników, straż pożarna w nowym lokalu niestety też..
 
Autor: Gutek
forumforumforumforumforum

Tematy: 5
Wypowiedzi: 280
Post 3 napisany 2011-12-30 o godzinie 08:16:42.
Najgorszy to jest zawsze sanepid, w polsce każdy interpretuje te same przepisy inaczej, otwierał kiedyś lokal i było oley, później kolejny identyczny w innym mieście i problemy..:)
 
NOWE OGŁOSZENIA GASTRONOMICZNE
 

System zapisze Twoje dane:
Adres IP: 216.73.216.168
Data: 2025-11-25
Czas: 11:22:37
DODAJ ODPOWIEDŹ DO TEMATU: ODBIóR
Aby dodać odpowiedź do tematu należy się zalogować.

Jeśli nie masz konta, skorzystaj z bezpłatnej rejestracji.
FORUM GASTRONOMICZNE
Temat "odbiór" w grupie "forum ogÓlne"
OSTATNIO DODANE TEMATY: Zwiększ zamówienia online i widoczność swojej restauracji – dołącz do Tuzjemy!    Ubrania kucharskie: Bluzy, zapaski, fartuchy. Kupuj w naszym sklepie internetowym   
 
STRONA GŁÓWNA     O NAS     REGULAMIN     REKLAMA     KONTAKT    
Copyrights © ForumGastronomiczne.pl 2008-2016.