![]() |
| FORUM GASTRONOMICZNE | NOWY TEMAT |
TEMAT FORUM: ODBIóR |
|||||||
|
Autor:
goocha
Tematy: 14 Wypowiedzi: 17 |
Witam ponownie:))) Żeby odebrać lokal to potrzebna jest opinia rzeczoznawcy BHP, kominiarza (klimatyzacja) a ostatni sanepid-zgadza się?A jeśli chodzi o straż pożarną? bo różnie mi mówią jedni, że potrzebny rzeczoznawca a inni że wystarczy powiadomić straż pożarną, że będzie otwarty punkt gastronomiczny.Oczywiście PIH i PIP powiadamiam tylko listownie? Dziękuję za pomoc:)
|
||||||
| REKLAMA |
![]()
Oferujemy znane marki STALGAST, HENDI, KROMET, RM, UNOX, REDFOX, LAINOX, RETIGO, CATERINA, ROBOT-COUPE, LOZAMET, SPOMASZ-NAKŁO w najniższych cenach w internecie!
Przekonaj się sam! http://smartgast.pl lub tel 880 301 130 |
||||||
Autor:
Gutek
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Tematy: 5 Wypowiedzi: 280 |
Pip zawiadamiamy jeśli chcemy zatrudnić pracowników, straż pożarna w nowym lokalu niestety też..
|
||||||
Autor:
Gutek
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Tematy: 5 Wypowiedzi: 280 |
Najgorszy to jest zawsze sanepid, w polsce każdy interpretuje te same przepisy inaczej, otwierał kiedyś lokal i było oley, później kolejny identyczny w innym mieście i problemy..:)
|
||||||
|
NOWE OGŁOSZENIA GASTRONOMICZNE
|
|||||||
|
System zapisze Twoje dane:
Adres IP: 216.73.216.168 Data: 2025-11-25 Czas: 11:22:37 |
|||||||
| FORUM GASTRONOMICZNE | |||||||
|
Copyrights © ForumGastronomiczne.pl 2008-2016.
|