FORUM     OGŁOSZENIA    
 
STRONA GŁÓWNA / FORUM GASTRONOMICZNE / SZKOLENIE
SZUKANA FRAZA: NOWE TEMATY    OSTATNIE KOMENTARZE    GORĄCE TEMATY   
FORUM GASTRONOMICZNE NOWY TEMAT
TEMAT FORUM:

SZKOLENIE

Autor: goocha


Tematy: 14
Wypowiedzi: 17
Post 1 napisany 2012-01-25 o godzinie 15:54:26.
Witam:) Posiadam wyższe wykształcenie inżynier towaroznawstwa specjalność jakość żywności, technika żywienia zbiorowego i dyplom kucharza. Czy będę musiała odbywa szkolenie GHP/GMP? Pani z sanepidu powiedziała, że dyplomy im nic nie mówią i żebym przyniosła jakiś dokument co mogę robić po takich studiach. Na dyplomie B jest napisane tak: Posiadane kwalifikacje oraz uprawnienia zawodowe:
Absolwent posiada kwalifikacje do pracy na stanowiskach inżynierskich i kierowniczych, jak i prowadzenia własnych podmiotów gospodarczych: w różnych segmentach gospodarki, a zwłaszcza w przemyśle spożywczym, handlu, transporcie i gospodarce magazynowej, oddziałach kontroli towarowo-celnej i sanitarnej. Posiada kwalifikacje specjalisty-towaroznawcy w zakresie kształtowania, kontroli i sterowania jakością towarów i usług we wszystkich gałęziach przemysłu spożywczego i branżach pokrewnych w warunkach gospodarki rynkowej.
Czy ten opis wystarczy czy muszę kończyć szkolenie i mieć certyfikat. Na studiach miałam księgę HACCP- sporządzenie księgi, ale nie mam żadnego certyfikatu.
 
REKLAMA
sklep gastronomiczny smartgast
Oferujemy znane marki STALGAST, HENDI, KROMET, RM, UNOX, REDFOX, LAINOX, RETIGO, CATERINA, ROBOT-COUPE, LOZAMET, SPOMASZ-NAKŁO w najniższych cenach w internecie!
Przekonaj się sam! http://smartgast.pl lub tel 880 301 130
 
Autor: nowa


Wypowiedzi: 3
Post 2 napisany 2012-01-30 o godzinie 10:08:15.
Chce sprzedawac jedzenie typu hamurgery i pity w przyczepie gastronomicznej, czy musze mieć jakieś ukonoczne szkolenia? mam juz ksiazeczke, czy bedzie ona wystarczajaca?
 
Autor: goocha


Tematy: 14
Wypowiedzi: 17
Post 3 napisany 2012-01-30 o godzinie 17:43:43.
Tak, będziesz musiała skończyć chociaż szkolenie GMP/GHP-dostęne w internecie za 200 zł i otrzymujesz certyfikat.
 
Autor: nowa


Wypowiedzi: 3
Post 4 napisany 2012-01-30 o godzinie 21:05:56.
wielkie dzięki za informacje goocha.

a zatrudniając pracownika to czy on również musi mieć szkolenie gmp ghp ? niestety sama nie dam rady sprzedawac przez caly dzien i bedzie potrzebny ktos na zmiane
 
Autor: goocha


Tematy: 14
Wypowiedzi: 17
Post 5 napisany 2012-01-31 o godzinie 13:13:06.
Tak, pracownik powinien przejść szkolenie. Nawet pisząc księgę GMP/GHP musisz napisać tzw. szkolenie pracowników. Kiedyś wymagana była tylko książeczka zdrowia, a teraz wymyślają. Ale zależy wszystko od pań sanepidu i ich humoru czy będą chciały szkolenie. Skoro nie zamierzasz pracować w punkcie to tylko pracownika możesz przeszkolić, bo GMP/GHP to instrukcje mycia rąk, zaplecz, magazynu, sprzętu drobnego, higieny osobistej, wywóz śmieci, etay produkcji itp., więc wszystko to czym będzie zajmował się pracownik.
 
Autor: medanest


Wypowiedzi: 3
Post 6 napisany 2012-09-14 o godzinie 13:48:57.
za 200zł szkolenie z GHP/GMP? Wcale nie! Szkolenie z Minimum Sanitarnego (GHP/GMP z podstawiami HACCP) można przez internet zrobić w całości za 57zł w 1 dzień! Polecam www.minimumsanitarne.pl lub www.med-anest.pl

Za 199zł można zrobić: Specjalista ds. Systemu HACCP
lub za 399: Certyfikowany Specjalista ds. Jakości i Bezpieczeństwa Żywności
 
Autor: Bożena Szewczyk


Wypowiedzi: 1
Post 7 napisany 2012-10-05 o godzinie 06:18:29.
Witam. Czy firma DJB Doradztwo Pana Marcina wdraża szybko HACCP? Bo na dniach czeka mnie wizyta Pani z sanepidu i żadna firma nie chce się podjąć tego by w tak krótkim czasie to wykonać. Czekam na szybką odpowiedź.
 
NOWE OGŁOSZENIA GASTRONOMICZNE
 

System zapisze Twoje dane:
Adres IP: 216.73.216.168
Data: 2025-11-25
Czas: 07:59:10
DODAJ ODPOWIEDŹ DO TEMATU: SZKOLENIE
Aby dodać odpowiedź do tematu należy się zalogować.

Jeśli nie masz konta, skorzystaj z bezpłatnej rejestracji.
FORUM GASTRONOMICZNE
Temat "szkolenie" w grupie "haccp gmp ghp"
OSTATNIO DODANE TEMATY: Zwiększ zamówienia online i widoczność swojej restauracji – dołącz do Tuzjemy!    Ubrania kucharskie: Bluzy, zapaski, fartuchy. Kupuj w naszym sklepie internetowym   
 
STRONA GŁÓWNA     O NAS     REGULAMIN     REKLAMA     KONTAKT    
Copyrights © ForumGastronomiczne.pl 2008-2016.