![]() |
| FORUM OGÓLNE | NOWY TEMAT |
| TEMAT | AUTOR | WYPOWIEDZI | STATYSTYKI | OSTATNIA WYPOWIEDŹ |
| Przyczepa gastronomiczna jako mini cukiernia | Kasieńka | 3 | 250 | 2024-10-22 12:52:08 |
| Zaplace za informacje od osoby ktora prowadzi kebab | Nurek1 | 2 | 256 | 2024-01-01 00:25:13 |
| wyspa gastronomiczna | HACPASZ Hanna Półtorak | 1 | 218 | 2023-03-31 15:29:15 |
| Wynajem kuchni na godziny pod działalność cateringową | AsiaP | 4 | 1001 | 2023-08-10 23:04:44 |
| Porządny blender zanurzeniowy | KGabriel | 1 | 183 | 2023-03-17 10:34:10 |
| Gastronomia w roku 2023 | HACPASZ Hanna Półtorak | 8 | 311 | 2023-11-22 15:29:19 |
| POSZUKUJE POMOCY PRZY STWORZENIU MENU ORAZ WYLICZENIU FOOD COST. | Record | 4 | 328 | 2023-08-01 13:30:28 |
| Zmywarka gastronomiczna do domu | Inwestor | 2 | 246 | 2022-12-05 15:34:49 |
| Muzyka w lokalu typu klub muzyczny (z DJ), jak pozwolenia trzeba posiadać? | szymonk | 3 | 224 | 2022-11-25 13:34:03 |
| Otwarcie lokalu gastronomicznego | HACPASZ Hanna Półtorak | 4 | 230 | 2023-03-06 09:31:59 |
| Najem długoterminowy samochodu | starmilks | 7 | 199 | 2022-11-08 15:41:19 |
| Znakowanie dań wytworzonych w firmach cateringowych- uwaga na etykietę | HACPASZ Hanna Półtorak | 2 | 171 | 2022-10-25 12:11:43 |
| Sanepid kontrola nowe wytyczne | HACPASZ Hanna Półtorak | 1 | 282 | 2022-09-19 07:35:07 |
| Obsługa programu GASTRONOMICZNEGO GIP | KATARZYNA 2911 | 1 | 165 | 2022-09-07 10:00:35 |
| Sanepid domaga się pomieszczenia na obróbkę mięsa i ryb | MATEUSZ S.D. | 2 | 548 | 2022-07-07 13:15:48 |
| Pomoc | Aro | 6 | 245 | 2023-09-14 10:08:21 |
| Poszukiwana kuchnia cateringowa | Głodny Majster | 2 | 273 | 2022-05-24 15:57:11 |
| Frytura/Olej spożywczy zużyty | Dominik96 | 3 | 397 | 2022-06-07 15:15:01 |
| Nóż szefa kuchni - który jest wart swojej ceny? | Knifeseeker | 1 | 384 | 2022-01-28 20:15:04 |
| wybor sprzetu do pizzeri, pytanie | donadamix | 2 | 255 | 2022-03-07 09:48:26 |
| POPRZEDNIA STRONA ..::.. NASTĘPNA STRONA | ||||
| FORUM OGÓLNE | ||||
|
Copyrights © ForumGastronomiczne.pl 2008-2016.
|