![]() |
FORUM OGÓLNE | NOWY TEMAT |
TEMAT | AUTOR | WYPOWIEDZI | STATYSTYKI | OSTATNIA WYPOWIED¬ |
Sanepid domaga się pomieszczenia na obróbkę mięsa i ryb | MATEUSZ S.D. | 1 | 39 | 2022-06-01 15:55:55 |
Pomoc | Aro | 4 | 46 | 2022-04-24 14:33:07 |
Poszukiwana kuchnia cateringowa | Głodny Majster | 2 | 73 | 2022-05-24 15:57:11 |
Frytura/Olej spożywczy zużyty | Dominik96 | 3 | 161 | 2022-06-07 15:15:01 |
Nóż szefa kuchni - który jest wart swojej ceny? | Knifeseeker | 1 | 100 | 2022-01-28 20:15:04 |
wybor sprzetu do pizzeri, pytanie | donadamix | 2 | 92 | 2022-03-07 09:48:26 |
Pomoc | Jedzienie na dowoz | 2 | 101 | 2022-02-08 07:15:35 |
Vendita Nike Waffle | quague | 1 | 97 | 2022-01-05 10:35:49 |
Piec konwekcyjno-parowy | MW | 1 | 96 | 2021-10-18 20:33:31 |
Obróbka termiczna alkoholi w lokalu bez pozwolenia na jedzenie | ZuzannaR | 1 | 102 | 2021-09-22 18:58:04 |
Stołówki szkolne wytyczne w czasie pandemii | HACPASZ Hanna Półtorak | 2 | 100 | 2021-10-18 20:28:24 |
Nalesnikarka | Martafood | 1 | 107 | 2021-08-27 12:20:00 |
Konkurencja na jednym placu | jaTOja | 1 | 167 | 2021-06-05 23:40:31 |
THC-SKLEP | dominos123 | 1 | 123 | 2021-05-26 04:25:35 |
Piec konwekcyjno-parowy. Gazowy czy elektryczny? | Carola | 1 | 146 | 2021-05-23 17:35:52 |
Piec do pizzy opalany węglem - wentylacja i zapach | Geniek | 1 | 148 | 2021-05-11 11:21:39 |
Pomoc dla gastronomi - podpisujemy petycję! | bartekl | 1 | 119 | 2021-04-30 19:29:46 |
Polecam bardzo dobry sposób przyswajania wiedzy dla uczniów gastronomicznych jak i kucharzy amatorów | konopiks | 1 | 145 | 2021-04-14 12:42:26 |
BHP w kuchni | konopiks | 2 | 138 | 2021-08-02 07:02:40 |
Zapraszamy do udziału w konkursie barmańskim World Class 2021 | Blogierka | 3 | 160 | 2021-03-31 15:37:43 |
NASTĘPNA STRONA | ||||
FORUM OGÓLNE |
Copyrights © ForumGastronomiczne.pl 2008-2016.
|