![]() |
| FORUM GASTRONOMICZNE | NOWY TEMAT |
TEMAT FORUM: MUZYKA W LOKALU TYPU KLUB MUZYCZNY (Z DJ), JAK POZWOLENIA TRZEBA POSIADAć? |
|||||||
|
Autor:
szymonk Wypowiedzi: 1 |
Cześć wszystkim!
Znajduję się właśnie w procesie otwierania swojej działalności gastronomicznej z parkietem i DJ i szukam informacji, które zgody są wymagane, żeby wszystko było zrobione tak jak należy. Czy wystarczy ZAIKS? Czy musi to być również StoART? Z góry dziękuję za pomoc |
||||||
| REKLAMA |
![]()
Oferujemy znane marki STALGAST, HENDI, KROMET, RM, UNOX, REDFOX, LAINOX, RETIGO, CATERINA, ROBOT-COUPE, LOZAMET, SPOMASZ-NAKŁO w najniższych cenach w internecie!
Przekonaj się sam! http://smartgast.pl lub tel 880 301 130 |
||||||
|
Autor:
RafaCoralowa Wypowiedzi: 19 |
szymonk napisał(a) w dniu 2022-11-15 o godzinie 15:33:30: Cześć wszystkim! Znajduję się właśnie w procesie otwierania swojej działalności gastronomicznej z parkietem i DJ i szukam informacji, które zgody są wymagane, żeby wszystko było zrobione tak jak należy. Czy wystarczy ZAIKS? Czy musi to być również StoART? Z góry dziękuję za pomoc Hejka. Z ciekawości poszukałam i znalazłam coś takiego Jak założyć dyskotekę bądź klub - Nieruchomości pod rozrywkę i gastronomię (baraka-bar.cz) |
||||||
|
Autor:
HACPASZ Hanna Półtorak
Tematy: 25 Wypowiedzi: 554 |
Polecam bardzo interesująca lektura. Nie koncentruj się wyłącznie na organizacji dystrybucji muzyki (nie umniejszam znaczeniu poprawności w zglszaniu do odpowiednich instytucji). Pamiętaj o tym, żeby kuchnie lub bar w twoim lokalu przygotować zgodnie z wytycznymi przepisów prawa budowlanego i żywnościowego tak aby bez problemu uzyskać akceptację Powiatowej Stacji Sanitarno Epidemiologicznej. Warto też pamiętać o pozwoleniu na sprzedaż alkoholu której nie uzyskasz bez zatwierdzenia twojej kuchni z Powiatowej Stacji Sanitarnej na terenie której będziesz prowadzić działalność.
Jeżeli nie jesteś pewien: - jak zorganizować zaplecze gastronomiczne lub jaki zakres posiłków w stworzonym już pomieszczeniu możesz przygotowywać lub nie masz pomysłu na projekt technologiczny zaplecza gastronomicznego - jak przygotować wymaganą przy zatwierdzeniu części gastronomicznej dokumentację HACCP zwróć się do nas z przyjemnością pomożemy Zespół HACPASZ zamowienia@hacpasz.com.pl |
||||||
|
NOWE OGŁOSZENIA GASTRONOMICZNE
|
|||||||
|
System zapisze Twoje dane:
Adres IP: 216.73.216.168 Data: 2025-11-25 Czas: 06:51:25 |
|||||||
| FORUM GASTRONOMICZNE | |||||||
|
Copyrights © ForumGastronomiczne.pl 2008-2016.
|