FORUM     OGŁOSZENIA    
 
STRONA GŁÓWNA / PROFIL UŻYTKOWNIKA / EVELINUM
Evelinum
Evelinum
Data rejestracji w systemie: 2015-03-27
Ilość tematów: 0       Ilość wypowiedzi: 24       Ilość ogłoszeń: 0

INFORMACJE TEMATY WYPOWIEDZI OGŁOSZENIA  
LISTA OSTATNICH 25 WYPOWIEDZI
DO TEMATU DATA WYPOWIEDZI
otwarcie lokalu - wyposażenie
jeżeli zamierzasz otworzyć restauracje na pewno potrzebujesz wyposażenie polecam to z hybryda-gastro.pl
2017-02-07 22:29:49 9
Koszt otwarcia restauracji, remont i urządzenie...?
jeżeli szukasz dobrego sprzętu do restauracji to polecam hybryda-gastro.pl na pewno znajdziesz tam wszystko czego potrzebujesz
2017-02-07 22:27:20 37
Wyposażenie restauracji Wrocław
zobaczcie sobie ofertę hagea.pl na pewno znajdziesz tam wszystko co potrzeba do wyposażenia restauracji
2017-02-07 22:22:59 9
Kupię wyposażenie restauracji, baru
trendy się zmieniają i czasem warto dopłacić i mieć super wyposażenie w swojej knajpie...np. taki http://www.homegardenart.pl/ mają super meble które sprawdza się w knajpach, kawiarniach, restauracjach...
2016-11-10 07:48:28 27
Jak rozpocząć niskimi nakładami?
Nie warto oszczędzać na sprzęcie lepiej kupić mniej ale porządnie bo potem przy naprawach i wymianach są podwójne koszty najlepszy sprzęt ma https://www.hybryda-gastro.pl/
2016-06-10 13:06:33 6
Jaka firma zmywarki
Polecam sprzęt https://www.hybryda-gastro.pl/
2016-06-08 13:30:43 9
Barman w hotelu
No to ciężkie pytanie, to wszystko zależy od właścicieli czy tam menagerów hotelu. No i oczywiście tego jak się będziesz sprawdzał w tej pracy.
2016-05-06 14:08:04 4
Czy ktoś już był?
Nie, to restauracja tego Okrasy czy ktoś sobie po prostu żeruje na marce?
2016-05-06 14:07:01 3
Współpraca z producentem lodów rzemieslniczych
Podbijam temat, współpraca sezonowa.
2016-05-06 14:05:23 7
Grill do burgerów oraz fryrownica
Jeśli chodzi o płyty grillowe to polecam zdecydowanie takie na gaz. Nie wiem, jakoś te na prąd mnie nie przekonują, mam wrażenie że są po prostu słabsze. Jak to małe miejsce i nie planujesz dużego oblężenia to polecam coś mniejszego, na przykład taką płytę https://www.hybryda-gastro.pl/161,plyta-grillowa-gazowa-400x400-roller-grill-777173.html - bardzo fajnie się sprawdza.
2016-05-06 14:04:26 3
jaki vat
Również jestem zdania, że to 5% ale faktycznie najlepiej odpowie księgowa
2016-04-09 15:43:36 4
Wasza opinia -Frytki belgijskie
Podobno najlepsze to Lutosa, ale to tylko zasłyszana opinia.. A ty o jakich myślisz?
2016-04-09 15:40:53 6
Wspracie przy pracy licencjackiej :)
Dokładnie, skontaktuj się ze swoim promotorem, może też sanepid by miał jakieś dane, które mogliby udostępnić. Ciężko o taką bazę danych szczerze mówiąc
2016-04-09 15:39:13 3
Jaka firma zmywarki
Ja polecam Stalgast, porządna firma i dają radę, zresztą zobacz sobie tutaj https://www.hybryda-gastro.pl/category/92,zmywarki-do-naczyn na prawdę duży wybór różnych modeli i wcale nie są jakieś najdroższe. Myślę, że do takiego lokalu o jakim piszesz to będzie dobre rozwiązanie.
2016-04-09 15:37:43 9
Profesjonalna włoska szkoła pizzy
Jaki koszt takiego szkolenia? Indywidualne czy grupowe?
2016-03-16 16:45:31 2
Pyszna kawa do Twojego lokalu
A jakie pochodzenie tych mieszanek?
2016-03-16 16:45:09 7
Deski do pizzy
Też słyszałam że Forest jest całkiem dobry.
2016-03-16 16:44:50 7
Jaka sokowirówka gastronomiczna najlepsza i blender z dolnej półki finansowej??
Jasne, że idzie coś kupić za 2500zł. Ja polecam taki blender: https://www.hybryda-gastro.pl/1551,profesjonalny-blender-2l-waring-commercial-484100.html - sprawdza się bardzo dobrze, od roku dość intensywnie eksploatowany i żadnej awarii.
2016-03-16 16:43:58 4
Jak rozpocząć niskimi nakładami?
Food trucki teraz przeżywają zdecydowanie swoje 5 minut, ale szczerze mówiąc nie wiem jak to jest dokładnie z produkcją żywności. W sensie hamburgery, kebaby, zapiekanki i różne takie szybkie dania robią, ale gdyby robić na przykład sałatkę to ciężko powiedzieć. Ale przy niskich nakładach to wydaje mi się ten pomysł najrozsądniejszy.
2016-02-20 12:11:12 6
Pytanie dla osów prowadzących Kebab w mieście 5-10 tyś. mieszkańcow
Kebab to już nie jest dobry pomysł na gastronomię, ja widzę coraz więcej upadających i trzymają się w zasadzie takie sprawdzone miejsca, które funkcjonują z sukcesem od dawna. Teraz na tapecie są burgery i różne kanapki, może idź w tę stronę bo jest na pewno większa szansa na jakiś rozwój.
2016-02-20 12:07:11 5
soki
Świeże soki to teraz na prawdę dobry biznes, coraz więcej ludzi wybiera taki sok zamiast na przykład drugiego śniadania. Całkiem dobry wybór sprzętu masz w firmie Hybryda-Gastro, mają też wspomniany wcześniej Robor-Coupe, sprawdź sobie bo to na prawdę dobrej jakości sprzęt https://www.hybryda-gastro.pl/7285,sokowirowka-do-warzyw-i-owocow-robot-coupe-483100.html Powodzenia w biznesie, na pewno dobrze się rozwinie :)
2016-02-20 12:03:58 7
PROSZE POMÓŻCIE
Dlaczego tutaj każdy dodaje temat, pyta o interesującego go rzeczy, a później znika? Sama myślę nad typowo Polska stołówką i nie ma przydatnych informacji od Pana, który chciał dokładnie taki jak ja założyć biznes...
2015-03-27 15:29:08 44
Wyroby alkoholowe
To jak w końcu? jest to legalne czy nie? Nie jestem pewna ale wytwarzanie alkoholu bez zezwolenia jest chyba nie zgodne z prawem...
2015-03-27 15:15:30 9
lokal z superbohaterami
Można też ominąć licencje projektując własnych super bohaterów :) Jeśli masz w sobie albo ktoś z Twojego otoczenia troche artystyczną duszę to nie będzie problemu. Ostatnio pomagałam małej knajpce dla rodzin zrobić ich motyw przewodni, poczatkowo chcieli smerfy, bo mieli mozliwość okazyjnego zakupienia cąłego wytroju w kolorystyce bieli i niebieskiego, ale ostatecznie bohaterm kawiarni została - guma balonowa.
2015-03-27 15:07:07 4
 
STRONA GŁÓWNA     O NAS     REGULAMIN     REKLAMA     KONTAKT    
Copyrights © ForumGastronomiczne.pl 2008-2016.