![]() |
| FORUM GASTRONOMICZNE | NOWY TEMAT |
TEMAT FORUM: BARMAN W HOTELU |
|||||||
|
Autor:
golab Wypowiedzi: 1 |
Witam,
od pewnego czasu pracuję na stanowisku barmana. Posiadam ukończony kurs barmański, do tej pory pracowałem w restauracji i dwóch nocnych klubach. Od grudnia tego roku pracował będę w nowo otwieranym hotelu 4-gwiazdkowym na Mazurach. Mam pytanie do osób, które pracowały w podobnych miejscach. Czy w tego typu placówce można awansować? Jeśli tak to w jaki sposób? Cieszę się, że będę uczestniczył w takim projekcie od początku (zwłaszcza, że dostałem zaproszenie na 3 tygodniowe, bezpłatne szkolenie, w tym baristyczne i somelierskie). Z góry dziękuję za odpowiedź, pozdrawiam. |
||||||
| REKLAMA |
![]()
Oferujemy znane marki STALGAST, HENDI, KROMET, RM, UNOX, REDFOX, LAINOX, RETIGO, CATERINA, ROBOT-COUPE, LOZAMET, SPOMASZ-NAKŁO w najniższych cenach w internecie!
Przekonaj się sam! http://smartgast.pl lub tel 880 301 130 |
||||||
Autor:
smakoszek
![]() ![]() Wypowiedzi: 92 |
Wszystko zależy od zarządzających hotelem, ale i również od Ciebie. Jeśli wkręcisz się w życie hotelowe i poznasz ogólne zasady funkcjonowania, a nie tylko skupisz się na swojej pracy to bez problemu powinieneś piąć się w górę. Powodzenia.
|
||||||
|
Autor:
ZarzadzajGIP
Wypowiedzi: 24 |
załóż własna działalność i świadcz usługi na rożnych imprezach
|
||||||
![]() Autor: Evelinum Wypowiedzi: 24 |
No to ciężkie pytanie, to wszystko zależy od właścicieli czy tam menagerów hotelu. No i oczywiście tego jak się będziesz sprawdzał w tej pracy.
|
||||||
|
NOWE OGŁOSZENIA GASTRONOMICZNE
|
|||||||
|
System zapisze Twoje dane:
Adres IP: 216.73.216.168 Data: 2025-11-25 Czas: 09:38:45 |
|||||||
| FORUM GASTRONOMICZNE | |||||||
|
Copyrights © ForumGastronomiczne.pl 2008-2016.
|