FORUM     OGŁOSZENIA    

STRONA GŁÓWNA / FORUM GASTRONOMICZNE / JAKA FIRMA ZMYWARKI
SZUKANA FRAZA: NOWE TEMATY    OSTATNIE KOMENTARZE    GORĄCE TEMATY   
FORUM GASTRONOMICZNE NOWY TEMAT
TEMAT FORUM:

JAKA FIRMA ZMYWARKI

Autor: Nivix198965

Wypowiedzi: 1
Post 1 napisany 2016-03-31 o godzinie 13:41:37.
Dzień dobry, staję przed wyborem zmywarki gastronomicznej do lokalu. Jaka firma byłaby najlepsza. Otóż lokal jest mały, ok 50 miejsc. Najwięcej klientów jest latem . Zdecydowałem się w związku z tym na podblatową. Ale nie mam pojęcia jaka firma pod względem zarówno serwisu jak i jego unikania tj jak najlepiej niezawodna zmywarka byłaby najlepsza. Czytam i czytam na forum i w internecie, ale dużo jest opini typu ja sprzedaję tej firmy ta jest najlepsza, a mi chodzi o to aby odpisał ktoś kto ma pracuje na niej i jest zadowolony lub nie jest i odradza. Mój budżet na ten zakup to ok. 4-5 tys. Zastanawiam się nad stalgastem i kruppsem, ale gdzieś czytałem o silanosie i jeszcze innych droższych ale moze lepszych. Głownie chodzi mi o to żeby ona tez popracowała troszkę, a nie po tych 12 miesiącach a nawet wcześniej zaczęły się już jakieś problemy.

REKLAMA
sklep gastronomiczny smartgast
Oferujemy znane marki STALGAST, HENDI, KROMET, RM, UNOX, REDFOX, LAINOX, RETIGO, CATERINA, ROBOT-COUPE, LOZAMET, SPOMASZ-NAKŁO w najniższych cenach w internecie!
Przekonaj się sam! http://smartgast.pl lub tel 880 301 130

Jaka firma zmywarki
Autor: anetamska

Tematy: 2
Wypowiedzi: 16
Post 2 napisany 2016-04-06 o godzinie 09:38:16.
Ja często bywam w lokalu mojej siostry (pomagam jej 3 razy w tygodniu), lokal jest dosyć duży i klientów też jest zazwyczaj w ciągu dnia sporo. Siostra prowadzi ten lokal już od 2 lat i od początku ma zmywarkę Stalgast. Nigdy nie zauważyłam, żeby sprawiała jej jakieś problemu. Z tym, że jest dosyć droga, moja siostra zapłaciła coś koło 4,5 tyś zamawiając na tej stronie: http://multigastro.pl/zmywarka-uniwersalna-stalgast-400v-z-dozownikiem-plynu-myjacego.html, ale z tego co widzę teraz jest jakaś promocja. Polecam Ci przed zakupem skonsultować się po prostu ze specjalistami, którzy na pewno doradzą Ci jakie zmywarka dla Twojego biznesu będzie najbardziej odpowiednia. ;)

Jaka firma zmywarki
Autor: Evelinum

Wypowiedzi: 24
Post 3 napisany 2016-04-09 o godzinie 15:37:43.
Ja polecam Stalgast, porządna firma i dają radę, zresztą zobacz sobie tutaj https://www.hybryda-gastro.pl/category/92,zmywarki-do-naczyn na prawdę duży wybór różnych modeli i wcale nie są jakieś najdroższe. Myślę, że do takiego lokalu o jakim piszesz to będzie dobre rozwiązanie.

Autor: Bieleckisz

Wypowiedzi: 6
Post 4 napisany 2016-05-23 o godzinie 16:26:53.
Stalgast to dobra firma, jeżeli coś się zepsuje nie robią problemów z serwisem co ważne w przypadku prowadzenia działalności 

Autor: Moody

Post 5 napisany 2016-05-24 o godzinie 15:15:43.
Stalgast ma kiepskie zmywarki. Co chwila są reklamacje, niby coś poprawiają, ale na razie kiepsko to wygląda. Gdybym miał wybierać z polskich niedrogich to raczej wziąłbym Lozamet, ale to przy zasilaniu 400 V.

Jaka firma zmywarki
Autor: Evelinum

Post 6 napisany 2016-06-08 o godzinie 13:30:43.
Polecam sprzęt https://www.hybryda-gastro.pl/

Autor: SmartGast.pl

Post 7 napisany 2016-06-21 o godzinie 13:13:50.
Ja mam odmienne zdanie na temat zmywarek Stalgast, sprzedajmy ich sporo i jak w przypadku każdego sprzętu gdy się nie stosuje do instrukcji obsługi to zdarzają się usterki. W naszej ofercie dostępne są zmywarki Stalgast, Lozamet, RedFox i najwięcej sprzedaje się zmywarek Stalgast ze względu na atrakcyjną cenę i parametry techniczne. Warto zadbać o montaż zmywarki przez kogoś kto ma pojęcie na ten temat, kogoś kto wykona regulację dozowników płynu myjącego i nabłyszczacza oraz przeszkoli personel jak obsługiwać zmywarkę.

Nasz serwis w okresie gwarancyjnym wzywany do zmywarek (marka bez znaczenia) w większości przypadków usuwa usterki spowodowane niewłaściwym użytkowaniem sprzętu np
1) stosowanie detergentów innych niż zalecane
2) mycie naczyń nie przeznaczonych do zmywarek przemysłowych
3) brak wymiany wody w komorze myjącej
4) brak korka spustowego
5) zapchana szkłem pompa myjąca lub spustowa etc

Każda zmywarka gastronomiczna jest tak przygotowana aby zapobiec wielu w/w sytuacją, lecz nie mamy wpływu na personel, który obsługuje i np. usuwa ze zmywarki sitka :)
smartgast.pl - sklep internetowy dla gastronomii, tel. 880 30 11 30, pracujemy: 9-16 (pn-pt)
W naszej ofercie produkty renomowanych firm w konkurencyjnych cenach.
Zapewniamy fachowe doradztwo przy zakupie. Serwis gwarancyjny i pogwarancyjny na terenie całego kraju.

Jaka firma zmywarki
Autor: ULTON

Wypowiedzi: 6
Post 8 napisany 2018-06-07 o godzinie 15:01:57.
Witam

Sprzedajemy dużą ilość zmywarek RedFox.
Poniżej link do urządzenia: http://www.ulton.pl/zmywarka-do-szkla-i-naczyn-chemia-qqi-52t-chemia-00025467.html

Zapraszam do kontaktu :)
Pozdrawiam
Wyposażenie gastronomii i sklepów. Urządzenia, akcesoria, serwis http://www.ulton.pl
STALGAST, HENDI, KROMET, RM GASTRO, WINTERHALTER, RATIONAL, FAGOR i inni...

Autor: dadak

Post 9 napisany 2022-04-19 o godzinie 08:30:04.
Winterhalter jest w porządku. Jeśli nie masz środków na zakup nowego sprzętu, to weź w wynajem długoterminowy, ale na pewno nie decyduj się na urządzenia, które są sugerowane do użytku domowego czy też dolną półkę rozwiązań gastro. Różnice są jednak diametralne - choćby pod względem wydajności, ekonomiczności, niezawodności i to się szybko widzi. Ja za pierwszym razem źle wybrałem - chciałem oszczędzić. Przez 3 miesiące kilka razy sprzęt padał. Niby wszystko robione na gwarancji, ale co z tego, skoro traciliśmy czas i klientów?

NOWE OGŁOSZENIA GASTRONOMICZNE

System zapisze Twoje dane:
Adres IP: 216.73.216.168
Data: 2025-11-25
Czas: 07:09:51
DODAJ ODPOWIEDŹ DO TEMATU: JAKA FIRMA ZMYWARKI
Aby dodać odpowiedź do tematu należy się zalogować.

Jeśli nie masz konta, skorzystaj z bezpłatnej rejestracji.
FORUM GASTRONOMICZNE
Temat "jaka firma zmywarki" w grupie "forum ogÓlne"
OSTATNIO DODANE TEMATY: Zwiększ zamówienia online i widoczność swojej restauracji – dołącz do Tuzjemy!    Ubrania kucharskie: Bluzy, zapaski, fartuchy. Kupuj w naszym sklepie internetowym   

STRONA GŁÓWNA     O NAS     REGULAMIN     REKLAMA     KONTAKT    
Copyrights © ForumGastronomiczne.pl 2008-2016.